Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 09 August, 19:35

Helsingborgs Dagblad - 01 aug 20 kl. 07:00

Coronasommaren gjorde folk oroligare över jordgubbar än exploateringDen sista delen i artikelserien ”De fyra elementen” handlar om migrantarbetare i jordbruket..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
De

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronasommarengjorde , folk, oroligareöver , jordgubbar, än, exploatering
YLE - 01 jun 15 kl. 08:48

"Det har blivit oroligare i Jakobstad"

Under lördagskvällen rapporterades det om flera fall av knivdåd mot personer i Skolparken i Jakobstad. Det kastades stenar och polisen fick ta till elpistol och gas. Nu ska staden fundera på hur liknande situationer kan undvikas i framtiden.

UT - 21 jul 14 kl. 08:32

Inga fler jordgubbar på Nycklagärde

En epok är till ända. Efter den här säsongen slutar familjen Ivarsson på Nycklagärde med jordgubbarna. – Det är klart det blir en saknad.

YLE - 30 apr 14 kl. 07:00

Jordgubbar och skumvin - fest och jämlikhet

Både naggande god och gränslöst nyttig? Fullproppad med C-vitaminer, fibrer, mineralämnen och samtidigt delikat och lätt? Javisst!

YLE - 30 apr 14 kl. 07:00

Jordgubbar och bubbelvin - fest och jämlikhet

Både naggande god och gränslöst nyttig? Fullproppad med C-vitaminer, fibrer, mineralämnen och samtidigt delikat och lätt? Javisst!

YLE - 19 jun 14 kl. 04:31

Nypotatis och jordgubbar midsommarens favoriter

Nypotatis, jordgubbar och sill hör midsommaren till. På torget i Vasa är det just den inhemska nypotatisen och de inhemska jordgubbarna som går åt. Orsaken till att folk kommer till torget före midsommar är för att de vill ha färsk nypotatis.

YLE - 13 aug 14 kl. 04:41

Vem plockar dina jordgubbar? (hylljuttu onsdag)

De stora bärodlarna är i dag beroende av utländsk arbetskraft. Få finländare tar sig ut på fälten för att tjäna pengar på jordgubbsplockning. Men det finns undantag.

Kristianstadsbladet - 04 jul 12 kl. 10:04

Stort sug efter ekologiska jordgubbar

Foton: Annica Jönsson
Ivriga jordgubbsplockare står i kö långt innan plockningen ska börja klockan nio på tisdagen. Till och med kajorna skränar i granarna intill och klagar på att det är alltför många fågelskrämmor bland de röda jordgubbarna.
I Gräsljunga utanför Visseltofta finns den enda jordgubbsodlingen av ekologiska bär i Skåne.

YLE - 18 jun 17 kl. 14:52

Knapert med österbottniska jordgubbar till midsommar

Vi får åtminstone en liten mängd finländska jordgubbar till midsommarbordet från Södra Finland. I Österbotten ligger man efter på grund av det kalla vädret. Men Anders Lång i Pörtom tror ändå på ett helt okej år.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Jordgubbar gör oss lyckligaKall helg

SVERIGE. Jordgubbar är definitivt en av de populäraste sommarbären som, enligt en undersökning för University of London, gör oss lyckliga. Och i år behöver svenskar inte skynda i panik till affärer för att få färska inhemska jordgubbar till midsommarfirandet.

Expressen - 8 timmar sedan

Polisens vrede: Förstår inte vad folk tänker med

I strid med coronareglerna anordnar unga vuxna stora fester rapporterar norsk polis. I Oslo har polisen fått ingripa mot flera och hundratals unga vuxna fick avvisas från Middelalderparken.– Jag förstår inte vad folk tänker med, säger insatsledaren André Kråkenes till Nettavisen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.