Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Friday, 14 August, 22:15

Länstidningen i Södertälje - 01 aug 20 kl. 07:00

Salt, vind och vågor – här testar Södertäljes unga livet till havs: ”Jag känner mig som en sjöjungfru”Från slussen till resten av världen. Med kommunens nya motorbåtar kan ungdomar uppleva friheten....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Södertäljes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Salt, vindoch , vågorhär , testar, Södertäljes, unga, livet, till havs Jag känner mig som en sjöjungfru
Skånskan - 12 okt 18 kl. 16:33

Gatukontoret betalade dyrt för salt

SJÖBO Svenska kommuner har de senaste åren betalat miljoner för att köpa in vanligt vägsalt till överpriser. Det visade en granskning av Sveriges televisions Uppdrag granskning.
En av kommunerna som fått saltade notor är Sjöbo kommun.

Nyteknik - 04 dec 19 kl. 06:00

Svenskt bolaget testar salt för storskalig energilagring

Ett salt med nanobeläggning som lagrar överskottsel från vindkraft i form av värme. Tekniken från svenska Salt X har gett 85 procents verkningsgrad vid tester i Berlin..

Trelleborgs Allehanda - 24 sep 12 kl. 10:15

Rensad sill på salt utställning

Salt i olika former lockade folk att på lördagen trotsa regnet och ta sig till utställningen med samma namn. Där fick de rensa sill, lyssna på musik och lära sig det mesta om just salt.
Varför flyter man i Döda havet?

SR - 15 feb 20 kl. 07:51

Kommun i Danmark testar vulkanaska i stället för vägsalt

Vägsalt är varken bra för miljön, bildäck eller hundtassar. Därför testar Aarhus som första kommun i Danmark en ny metod för halkbekämpning. I stället för salt sprids vulkanaska på några sträckor..

Nyteknik - 20 apr 18 kl. 13:54

Surfa med svenska eldrivna brädan – utan både vågor och vind

Surfa på vattnet utan vågor eller vind. Malmöföretaget Radinns nya eldrivna bräda är lättare och något billigare än föregångaren..

YLE - 06 jun 14 kl. 14:16

Vind för våg i Hangö

Temat för Hangö teaterträff är i år vind för våg och det syns på många olika sätt. Hangö teaterträff del 1 - Antonia Ringbom och Robin Sandberg9 minuterSpela upp klipp på Arenan: Hangö teaterträff del 1 - Antonia Ringbom och Robin SandbergHangö teaterträff del 2 - Matilda Sundström och Maria Lundström10 minuterSpela upp klipp på Arenan: Hangö teaterträff del 2 - Matilda Sundström och Maria LundströmHangö teaterträff del 3 - Anna Hultin och Niklas Åkerblom9 minuterSpela upp klipp på Arenan: Hangö teaterträff del 3 - Anna Hultin och Niklas ÅkerblomDet är 23:e gången som scenkonstnärer och teaterintresserade samlas i Hangö i början av juni. Under den fyra dagar långa teaterträffen ordnas runt 30 olika evenemang; det är pjäser, konserter, diskussioner,

SmålandsPosten - 03 sep 13 kl. 07:46

Mats-Eric Nilsson: Saltad nota och Salt, sugar, fat ? How the food giants hooked us

Lagarna och bestämmelserna för att reglera mat har blivit bättre. Maten har blivit sämre. Anvisningarna för goda matvanor ökar.

Skånskan - 28 feb 18 kl. 14:00

Hon testar musklerna i USA

ERWP.fif(1)Vi kanske ska börja med hesheten.
– Det är många som skyller på något när det inte går bra men jag har ingenting att skylla på.

UT - 13 dec 19 kl. 12:12

UT testar: Vilken öl är godast till julbordet?

Salt mat, och dessutom i stora mängder, passar bra att skölja ner med en smakrik julöl. Men, vilken julöl är egentligen godast? UT valde ut några varianter som går att köpa i Ulricehamn för ett test.

Sydsvenskan - 05 jan 14 kl. 06:30

Skilda vågor – skilda världar

Motorvägen är tom. Jag, min dotter Alice och min son Fabian har en ledig vardag ihop. Vi klyver dimman, med fastspända säkerhetsbälten, på väg mot det nybyggda äventyrsbadet i Lund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.