Expressen > Opinion

Monday, 10 August, 01:06

Expressen - 01 aug 20 kl. 07:00

Sätt åt charlatanerna som vill ”bota” homosexuellaOmvändelseterapi – där HBTQ-personer ska ”botas” från sin läggning – är rena övergreppet. Men ingen vet hur utbrett problemet är i Sverige..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
HBTQ, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sätt, åt, charlatanernasom vill , bota, homosexuella
BT - 13 feb 11 kl. 08:47

Bota tror på Norrby efter Kinnadebuten

Rares Bota gjorde sin första match för Kinna. Debuten skedde mot förra klubben Norrby.
?

BT - 13 feb 11 kl. 08:47

Bota tror på Norrby efter Kinnadebuten

Rares Bota gjorde sin första match för Kinna. Debuten skedde mot förra klubben Norrby.
?

Nyheter 24 - 12 mar 12 kl. 10:40

Immunterapi ska bota hudcancer


Hudcancer skördar runt 500 liv per år i Sverige. Nu har det kommit nya läkemedel som förändrar bilden. Genom att använda patientens egna immunceller har man hittat ett sätt att bota sjukdomen.

BT - 25 nov 14 kl. 15:18

"Kommer bota sjukdomar"

I en BT-intervju redan för ett och ett halvt år sedan bar IT-gurun Joakim Jardenberg aktivitetsbandet och var säker på att det skulle bli framtidens pryl. – Nästa steg blir att vi tar med oss all data från bandet till årliga läkarbesöket, detta kommer att leda till att bota och förhindra sjukdomar, säger Jardenberg. Han kallar sig både förändringsförespråkare och framtidskramare.

Nyan - 14 dec 15 kl. 13:26

”Bota träden – byt inte ut dem”

Infrastrukturnämndens planer på att på några års sikt byta ut Esplanadens lindar får inget gehör hos förra stadsarkitekten Folke Wickström.

Hans recept är att bota och inte byta.
I infrastrukturnämndens arbetsprogram för i år finns en plan för underhåll och förnyelse av Esplanaden där det finns 320 lindar.

Dagensanalys.se - 04 apr 16 kl. 16:00

Snart kan man använda VR-tekniken för att bota fobier

Ett nytt japanskt experiment provar om den nya VR-tekniken (i form av Oculus Rift och HTC Vive, till exempel) kan användas till att bota fobier. I projektet ingår en katt och en bräda. VR-Projektet, som heter ”Project I Can”, siktar i det här fallet in sig på höjdskräck.

Dagensanalys.se - 29 apr 16 kl. 10:03

Facebook ska bota alla sjukdomar innan århundradets slut

Mark Zuckerberg har stora drömmar och visioner, bland annat skall Facebook bota alla sjukdomar inom 100 år. Han skrev ett öppet brev i samband med kvartalsrapporten där han pratade om att verka för ett öppnare och mer uppkopplat samhälle. I samband med kvartalsrapporten berättade Facebook om den nya aktiestrukturen som ska möjliggöra för Mark Zuckerberg att donera merparten av sina aktier, men samtidigt behålla kontrollen över företaget.

SVT - 15 mar 19 kl. 10:33

Amazon sålde böcker som påstods bota autism

Onlineföretaget Amazon drar tillbaka böcker som påstår sig kunna bota autism. Detta efter att tidningen Wired listat flera titlar på sidan som lovar att bota den neuropsykiatriska funktionsnedsättningen..

News55 - 24 apr 20 kl. 15:28

Kan laseroperation bota närsynthet? – News55:s husoptiker svarar på läsarfrågor

Jag tror jag har blivit pollenallergiker på äldre dar. Det kliar i både hals och ögon när jag är utomhus. Vad kan du ge mig för råd kring kliande ögon och linser?

E24 - 29 jan 11 kl. 08:56

Svenskan som ska bota USA från fetma

En svensk metod för att bota fetma och andra former av ätstörningar går på export. Metoden ska nu testas på bred front i England och sedan i somras finns en klinik i USA..

SVT - 05 mar 11 kl. 15:43

Spindelväv kan bota diabetes

Forskare vid Lantbruksuniversitet i Uppsala har lyckats få insulinceller att tillverka insulin utanför kroppen genom att använda sig av ett något ovanligt material.Förhoppningen är att så småningom kunna transplantera in cellerna i kroppen och bota diabetes..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.