Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Tuesday, 04 August, 22:19

Vestmanlands Läns Tidning - 01 aug 20 kl. 06:35

Debatt: Alla vill inte bli svenskarDet finns en föreställning hos delar av allmänheten och vissa politiker om att de flesta....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattAlla vill inte bli , svenskar
SVT Debatt - 10 nov 13 kl. 12:00

Svenskar bidrar till tjuvjakt och utrotning

TJUVJAKT En betydande del av de svenskar som turistar i Afrika eller Thailand tar med sig djursouvenirer hem. 23 procent av Afrikaturisterna kan tänka sig att köpa elfenben. Men om man gör det bidrar man till att djuren går mot utrotning och att ekosystemet rubbas.

SVT Debatt - 21 feb 19 kl. 16:23

”Samtliga svenskar som berörs bör få ett brev hemskickat”

”Samtliga svenskar som berörs bör få ett brev hemskickat från 1177 med information om vad som läckt, när och hur. Då kan berörda personer ta tillvara på de rättigheter som GDPR faktiskt ger dem”, skriver Bjärnemalm och Möller..

SVT Debatt - 07 nov 13 kl. 15:35

Svenskar, er avlyssningslättja gör mig orolig

ÖVERVAKNING  Hela 75 procent av svenskarna inte rädda för att bli övervakade, trots den senaste tidens larm om avlyssning. Detta enligt SVT Debatts egen Sifo-undersökning. Resultatet är oroväckande, eftersom frågans allvar inte tycks ha nått fram – trots att hela vårt samhälles framtid egentligen vilar på att vi kan lita på de tekniska system vi alla gör oss beroende av.

GöteborgsPosten - 12 dec 13 kl. 05:00

Debatt: Svenskar överrepresenterade bland lavinoffer

Allt fler svenska skidåkare är inblandade i lavinolyckor, varav en uppseendeväckande stor majoritet inträffar utomlands. Nu inleds ett långsiktigt arbete med att höja kunskaperna och förändra attityderna hos svenska skidåkare med sikte på att minska antalet lavinolyckor, skriver bland annat Eva Thörnelöf, Fjällsäkerhetsrådet..

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:48

Inför Debatt Almedalen 1 juli

I kvällens Debatt Almedalen kan du se Jimmie Åkesson (SD) i eftersnack med Erik Blix, direkt efter talet i Almedalen. Därefter debatt om svenskhet ? vad är det?

SVT Debatt - 02 jul 13 kl. 16:12

Inför Debatt Almedalen 2/7

DEBATT ALMEDALEN Kvällens Debatt Almedalen inleds med att Erik Blix får sällskap av Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, direkt efter hans tal. Och så blir det stor debatt om politiker som går över till PR-branschen med bland andra Mona Sahlin och Per Schlingmann. Det är Miljöpartiets dag i Almedalen och det innebär att det är Gustav Fridolins tur att möta Erik Blix, och imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Molin.

SVT Debatt - 12 sep 13 kl. 14:57

Inför kvällens Debatt, 12/9: Skjutningarna på Hisingen och sex i skolan

DEBATT I kvällens Debatt tar vi upp de många skjutningarna i Göteborg. Vad beror våldet, på och vad kan göras för att invånarna på Hisingen åter ska känna sig trygga? I kväll möts vitt skilda röster ?

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.