Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 15 August, 01:19

Nerikes Allehanda - 01 aug 20 kl. 05:23

Faisa Maxamed (V): Bekämpa rasismen på alla planVår värld lider så mycket på grund av förtryck och orättvisor. Människor med en annan etnicitet....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Maxamed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Faisa, MaxamedV , Bekämpa, rasismenpå alla , plan
SmålandsPosten - 04 okt 14 kl. 09:18

Vi ska bekämpa rasismen utan våld

När andra ställer grupp mot grupp, individ mot individ står vi liberaler upp för alla människors lika värde, skriver Albin Dahlén, distriktsordförande Liberala ungdomsförbundet Kronoberg. Man kan lätt konstatera att vi, alla partier som tror på människors lika och okränkbara värde misslyckades i valet. Ett misslyckande som lett till att rasistiska Sverigedemokraterna tyvärr har blivit landets tredje största­ parti.

SvD - 06 sep 14 kl. 09:01

Wallström: Så vill vi bekämpa rasismen

Kunskap om rasism är av största vikt för att kunna bekämpa den. Därför kommer Socialdemokraterna i regeringsställning att genomföra en stor folkbildande insats om olika former av rasism, skriver Margot Wallström (S)..

DN - 21 mar 14 kl. 09:23

Så ska domstolarna göra för att bekämpa rasismen

När rasismen och rasistiska partier växer sig allt starkare måste hela Europa mobilisera. Glöm då inte bort juridiken. Det amerikanska rätts­systemet kan vara en radikal modell att ta efter, skriver juristen Hanna Eklund..

ÖstersundsPosten - 02 maj 14 kl. 00:05

Bekämpa rasismen

Kommunisterna bekämpar alla former av rasism och etniskt förtryck. Vi värnar arbetarklassens enhet såväl inom landet som i världen. Vår solidaritet är med kämpande människor i alla länder, inte med de rika och mäktiga i Sverige och EU..

Västerbottens Folkblad - 17 feb 14 kl. 23:09

Stöd samerna – bekämpa SD

Nu börjar också sörlänningar i Sverige förstå. Man måste försvara samers rättigheter men också att man inför valet i höst måste bekämpa SD:s nya taktik att utnyttja rasismen. En av Sveriges största tidningar, Dagens Nyheter, skrev i söndags i en huvudledare om de pågående förberedelserna för gruvbrytning i lappländska Rönnbäcken utanför Tärnaby.

SmålandsPosten - 30 okt 15 kl. 06:38

Att bekämpa orättvisor – att bekämpa rasismen

Supermiljöbloggen - 01 aug 16 kl. 10:50

”Att bekämpa fattigdom är också att bekämpa hunger, att förebygga konflikter och minska ojämlikheter”

Johan Hultberg, riksdagsledamot och Moderaternas miljöpolitiska talesperson, om FN:s globala mål för hållbar utveckling, och vad man själv kan göra för att bidra till att målen ska kunna nås. Världens länder enades förra året under FN:s flagg om 17 globala mål för hållbar utveckling. Sammanlagt finns 169 olika delmål, och siktet är inställt på att nå dem senast år 2030.

Newsmill - 15 nov 12 kl. 13:07

En ny sorts patriotism kan bekämpa rasismen

http://www.newsmill.se/trackback/47828Feministiskt initiativ: All cred till dig Jimmie Åkesson för din nolltolerans mot rasism.

NSD - 26 nov 12 kl. 10:07

De ska bekämpa rasismen på nätet

De främlingsfientliga och rasistiska kommentarerna på internet ökar. Få motargument syns. Det är vad SSU vill ändra, genom en nätfight..

ÖstersundsPosten - 19 apr 13 kl. 00:09

Våga bekämpa rasismen

Ämnen som rasism, främlingsfientlighet, antifeminism och brist på integration dominerar mer än någonsin den offentliga sfären i det svenska samhället..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.