GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 09 August, 16:49

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 15:24

Grönt ljus för fransk-kanadensisk tågjätteEU-kommissionen har gett ett villkorligt godkännande för franska industrikoncernen Alstoms köp av kanadensiska Bombardiers tågtillverkning. Det meddelar konkurrenskommissionär Margrethe Vestager, enligt AFP..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Alstoms, Bombardiers, Margrethe Vestager, AFP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grönt, ljusför , fransk-kanadensisk, tågjätte
Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 15:24

Grönt ljus för fransk-kanadensisk tågjätte

EU-kommissionen har gett ett villkorligt godkännande för franska industrikoncernen Alstoms köp av kanadensiska Bombardiers tågtillverkning. Det meddelar konkurrenskommissionär Margrethe Vestager, enligt AFP. Det var i februari i år som Alstom offentligg.

Sydsvenskan - 31 jul 20 kl. 15:24

Grönt ljus för fransk-kanadensisk tågjätte

EU-kommissionen har gett ett villkorligt godkännande för franska industrikoncernen Alstoms köp av kanadensiska Bombardiers tågtillverkning. Det meddelar konkurrenskommissionär Margrethe Vestager, enligt AFP. Det var i februari i år som Alstom offentligg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.