GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 14 August, 21:54

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 14:50

Boris Johnson planerar för det värstaÖppningen av det brittiska samhället efter covid-restriktionerna pausas, meddelar premiärminister Boris Johnson..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Johnson, Boris Johnson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boris, Johnson, planerarför det , värsta
Expressen - 13 jun 19 kl. 14:15

Boris Johnson vann första ronden i partiledarduellen

Avhoppade utrikesministern och Brexit-förespråkaren Boris Johnson vann första ronden bland utmanarna till partiledarposten i Torys – när parlamentsledamöterna lade sina röster. Två blev Jeremy Hunt.

Expressen - 13 jun 19 kl. 16:27

NYHETSDAGEN: Greta Thunbergs plan inför talet till Obama • Boris Johnson vann första slaget om partiledarposten • Studie: Köttätare kan dö i förtid

Greta Thunberg kommer tala ”klarspråk” under talet på konferensen ”Brilliant Minds” som börjar i dag. Avhoppade utrikesministern och Brexit-förespråkaren Boris Johnson vann första ronden bland utmanarna till partiledarposten i brittiska Torys. En ny stor studie kopplar samman köttkonsumtion med för tidig död.

DN - 30 jun 16 kl. 15:23

Boris Johnson första offret i Shakespearedramat


KOMMENTAR. Kampen om vem som ska bli ny partiledare och premiärminister i Storbritannien har utvecklats till rena Shakespearedramat. Vänner blir fiender och sticker kniven i ryggen på den de lovat stöjda.

Dagens PS - 23 jul 19 kl. 15:40

Boris Johnson ny Tories-ledare och vattenbrist

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Brexit-vänlige Boris Johnson ny premiärminister
Det brittiska regeringspartiet Tories valde som väntat Brexit-anhängaren Boris Johnson till ny ledare. Han kommer således också att bli ny premiärminister i Storbritannien.

Cornucopia - 28 aug 19 kl. 16:58

Boris Johnson och drottning Elisabeth II upplöser brittiska parlamentet

På begäran av den brittiske premiärministern Boris Johnson upplöste den brittiske drottningen Elisabeth II i morse det brittiska parlamentet. Efter den 9:e kommer det inte längre finnas något parlament, och avsikten med beslutet är att de valda representanterna inte längre ska kunna hindra en avtalslös Brexit.
Drottningens huvudresidens Buckingham Palace.

Sydsvenskan - 29 apr 20 kl. 11:05

Boris Johnson har fått en son

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson och hans fästmö Carrie Symonds har fått en son, rapporterar PA Media. Både mor och son mår bra, enligt de första uppgifterna. Boris Johnson har nyligen tillfrisknat från covid-19 och kom tillbaka till jobbet.

Sydsvenskan - 31 jul 19 kl. 02:05

Boris Johnson besöker Nordirland

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson besöker på onsdagen Nordirland, vars gräns mot Irland är en av de största stötestenarna i brexitförhandlingarna. Johnson kommer att möta ledarna för de största politiska partierna. Han har tidigare besökt bå.

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 19 kl. 02:05

Boris Johnson besöker Nordirland

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson besöker på onsdagen Nordirland, vars gräns mot Irland är en av de största stötestenarna i brexitförhandlingarna. Johnson kommer att möta ledarna för de största politiska partierna. Han har tidigare besökt bå.

DN - 09 jul 19 kl. 15:22

Boris Johnson favorit inför laddad debatt

NOTTINGHAM. När den första och troligtvis enda tv-debatten mellan finalisterna i Tories partiledarval hålls på tisdagen är Boris Johnson i stor ledning. – Vårt parti är hotat av utrotning, säger Johnson, som lovar ta Storbritannien ut ur EU senast den 31 oktober..

Expressen - 28 nov 19 kl. 15:46

Boris Johnson anklagas för rasism: ”Oförlåtligt”

Boris Johnson anklagas för att ha uttryckt sig rasistiskt i en av sina tidningskrönikor.I en krönika i den nu nedlagda Independent on Sunday skrev Johnson att unga människor ”har ett nästan nigerianskt intresse för pengar”.Det är inte första gången liknande anklagelser riktats mot den brittiske premiärministern, och så sent som i augusti kallade han muslimska kvinnor i burka för ”bankrånare” och ”postlådor”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.