Sydsvenskan > Opinion

Monday, 10 August, 01:17

Sydsvenskan - 01 aug 20 kl. 02:01

Nio döda i Indien – drack handspritNio personer har dött i Indien efter att ha druckit handsprit, sedan alkoholbutiker stängts på grund av restriktioner kopplade till pandemin, enligt indisk polis. Alla nio blev medvetslösa efter att ha konsumerat stora mängder handsprit blandat med vatt.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Indien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nio, dödai , Indien, drack, handsprit
Helsingborgs Dagblad - 01 aug 20 kl. 02:01

Nio döda i Indien – drack handsprit

Nio personer har dött i Indien efter att ha druckit handsprit, sedan alkoholbutiker stängts på grund av restriktioner kopplade till pandemin, enligt indisk polis. Alla nio blev medvetslösa efter att ha konsumerat stora mängder handsprit blandat med vatt.

Aftonbladet - 01 aug 20 kl. 02:01

Nio döda i Indien – drack handsprit

▸ Nio personer har dött i Indien efter att ha druckit handsprit, sedan alkoholbutiker stängts på grund av restriktioner….

DN - 01 aug 20 kl. 06:09

Nio döda i Indien – drack handsprit

Nio personer har dött i Indien efter att ha druckit handsprit, sedan alkoholbutiker stängts på grund av restriktioner kopplade till….

GöteborgsPosten - 01 aug 20 kl. 02:01

Nio döda i Indien – drack handsprit

Nio personer har dött i Indien efter att ha druckit handsprit, sedan alkoholbutiker stängts på grund av restriktioner kopplade till pandemin, enligt indisk polis..

Sydsvenskan - 10 feb 11 kl. 19:55

Indien och Pakistan i samtal

Indien och Pakistan ska försöka tina upp den frostiga relationen länderna emellan. I juli väntar nya fredssamtal - de första sedan terrordåden i Bombay 2008.
Indien och Pakistan har utkämpat tre krig sedan de båda länderna blev självständiga för över 60 år sedan.

Helsingborgs Dagblad - 23 nov 16 kl. 09:38

Nio civila skjutna i buss i Kashmir

Minst nio personer dödades och sju skadades när en pakistansk buss besköts vid gränsen i Kashmir i den senaste av fler dödliga stridigheter mellan Indien och Pakistan. Bussen besköts dagen efter att Indien meddelat att tre soldater dödats av pakistansk.

Kristianstadsbladet - 13 jan 13 kl. 16:04

Ny gruppvåldtäkt i Indien

Sju män är misstänkta för en gruppvåldtäkt på en kvinna på en buss i norra Indien, uppger polis.
- Sex män har arresterats efter anklagelser om våldtäkt på en 29-årig kvinna. .

Kristianstadsbladet - 07 apr 14 kl. 03:45

Maratonval inlett i Indien


Vallokalerna öppnade på måndagen i det land som brukar kallas för världens största demokrati, Indien.Det styrande Kongresspartiet kämpar för att behålla makten men har stark konkurrens från det hindunationalistiska Bharatiya Janata (BJP). Mycket tyder på ett maktskifte, men om det räcker för att ge majoritet åt BJP återstår att se.

BT - 07 apr 14 kl. 03:45

Maratonval inlett i Indien

Vallokalerna öppnade på måndagen i det land som brukar kallas för världens största demokrati, Indien. Det styrande Kongresspartiet kämpar för att behålla makten men har stark konkurrens från det hindunationalistiska Bharatiya Janata (BJP). Mycket tyder på ett maktskifte, men om det räcker för att ge majoritet åt BJP återstår att se.

Sydsvenskan - 04 aug 15 kl. 08:42

Byggnad kollapsade i Indien

Ett husras utanför Bombay i Indien har krävt minst elva människors liv. Det var den andra byggnaden på en vecka som störtade samman i mångmiljonstaden.Trevåningshuset föll ihop under natten när folk låg och sov.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.