Expressen > Nyheter

Tuesday, 04 August, 21:47

Expressen - 01 aug 20 kl. 01:36

Ivankas gravidbild upprör – vill att hennes följare stöttarIvanka Trumps lade upp en gravidbild på Instagram – som ett tack till de kvinnor som hjälpt henne genom åren.Presidentdottern hade hoppats på hurrarop. Men det blev motsatsen.”Om du backar kvinnor gör du din pappa upprörd”, låter ett av de kritiska omdömena, enligt Daily Mail..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Trumps, Instagram, Daily Mail

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ivankas, gravidbild, upprörvill att hennes , följare, stöttar
Expressen - 06 jun 19 kl. 21:00

Fansen efter modellens gravidbild: ”Skämtar du?”

Fotomodellen Belle Lucia är gravid i sjätte månaden.Men flera av hennes följare kunde knappt tro sina ögon när hon publicerade en ny bild på sin gravidmage..

Cornucopia - 29 maj 17 kl. 08:37

Upprättelse för utskällda Södertörns Högskola

Södertörns Högskola är ofta utskälld på grund av en del sk "vetenskapliga papper" som produceras på anstalten. Men det är faktiskt dags för en generell upprättelse - bara för att vissa "forskare" producerar rent strunt så ska man faktiskt inte hänga de som studerat vid anstalten. Inte i alla ämnen i alla fall.

YLE - 12 jul 13 kl. 06:06

Telefonförsäljare riktar in sig på minderåriga

Många telefonförsäljare riktar in sig på minderåriga. På Konsumentförbundet anser man att det är upprörande och att den största orsaken antagligen är girighet. Konsumentförbundets ledande jurist Tuula Sario säger att de ofta kontaktas om telefonförsäljare som har försökt sälja produkter och tjänster till under 18-åringar.

YLE - 12 jul 13 kl. 09:54

Telefonförsäljare riktar sig till minderåriga

Många telefonförsäljare riktar in sig på minderåriga. På Konsumentförbundet anser man att det är upprörande och att den största orsaken antagligen är girighet. Konsumentförbundets ledande jurist Tuula Sario säger att de ofta kontaktas om telefonförsäljare som har försökt sälja produkter och tjänster till under 18-åringar.

BT - 31 aug 14 kl. 12:04

Valarbetare utskällda när väljare inte hittar valsedlar

När Ana Paula Carneiro skulle förtidsrösta på Stora torget tillsammans med sin man Lars i går, kunde de inte hitta de båda valsedlar i stugorna dit de gick. Det är inte första gången det händer under förtidsröstningen – men enligt valarbetaren Maria Skoglund beror det sällan på att valsedlarna tagits bort. I den ena stugan hittade Ana Paula Carneiro och hennes man inga namnvalsedlar, i den andra såg de inte till vare sig valsedlar med eller utan namn för Sverigedemokraterna.

BT - 31 aug 14 kl. 12:04

Valmottagare utskällda när väljare inte hittar valsedlar

När Ana Paula Carneiro skulle förtidsrösta på Stora torget tillsammans med sin man i går, kunde de inte hitta valsedlar i stugorna dit de gick. Det är inte första gången det händer under förtidsröstningen, men enligt valförrättaren Maria Skoglund beror det sällan på att valsedlarna tagits bort. I den ena stugan för förtidsröstning på Stora torget hittade Ana Paula Carneiro och hennes man inga namnvalsedlar.

YLE - 19 aug 17 kl. 09:40

Sorgsen stämning på Salutorget på lördagen - många torgförsäljare stannade hemma

Åbo vaknade till en grå och mulen dag. På Salutorget i Åbo är stämningen dämpad och tryckt efter gårdagens knivdåd, då två personer dog och åtta skadades. Betydligt färre människor rör sig på Salutorget än en vanlig lördagsmorgon och även färre försäljare är på plats.

SVT Debatt - 06 jan 14 kl. 14:00

Svik inte de bosnier som kräver upprättelse

FOLKMORD 1992 rensades människor bort i Bosnien när en etniskt ren stat skulle skapas. I oktober i år hittades massgraven som många av dem hamnat i. I december demonstrerade invånare i Prijedor för andra året i rad.

Cornucopia - 23 apr 18 kl. 09:25

Valanalys: C, V och MP har inga väljare att hämta på flykingpolitiken

DN/Ipsos visar i en opinionsundersökning att endast 12% av svenskarna vill ha fler flyktingar till Sverige, medan 60% vill ha färre. Detta innebär att det hos de migrationslyckliga partierna C, V och MP inte finns några röster att vinna på sin politik, då dessa partier har ett stöd på ca 20%. Viktigt är det att notera att 60% av svenskarna vill ha färre flyktingar är mitt under en högkonjunktur.

Newsmill - 06 sep 12 kl. 18:05

Vinstförespråkare stämplar borgerliga väljare som kommunister

http://www.newsmill.se/trackback/46590Ekonom Handelsanställdas: Janerik Larsson sätter etiketten ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.