Aftonbladet > Sport

Friday, 14 August, 02:04

Aftonbladet - 01 aug 20 kl. 00:11

Alla ser spöken – jag gör tvärtomPLUS V75 I SISTA STUND: Carlssons tips – få: ✓ Spiken ✓ Dragen ✓ Systemförslaget.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
PLUS V75, SISTA STUND

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla ser, spökenjag , gör, tvärtom
Trelleborgs Allehanda - 26 sep 13 kl. 10:30

Justin Timberlake vill göra tvärtom

Nytt album och ett enda mål: att göra tvärtemot alla andra. - Dagens musik är substanslös, säger Justin Timberlake till TT.
I auditionrummet hörs bara flämtandet av 20 drömmar som tar sina sista andetag.

Kristianstadsbladet - 26 sep 13 kl. 10:30

Justin Timberlake vill göra tvärtom

Nytt album och ett enda mål: att göra tvärtemot alla andra. - Dagens musik är substanslös, säger Justin Timberlake till TT.
I auditionrummet hörs bara flämtandet av 20 drömmar som tar sina sista andetag.

Expressen Dina Pengar - 13 jun 20 kl. 04:30

Rivningsbråken på Djursholm – ilska mot nyrika i överklassen

Spotifys vd Daniel Ek är inte känd för att vara den utåtriktade personlighetstypen som vill ha uppmärksamhet. Snarare tvärtom.Men rivningsbråket om hans numera pulveriserade Djurholmsvilla med ursprung från 1890 har satt honom i strålkastarljuset bland kommuninvånarna.

YLE - 29 nov 15 kl. 11:13

Tomas Brännkärr: Tvåspråkighet i praktiken i skolkontext

Inom skolpolitik i Finland har målet varit att hålla båda nationalspråken åtskilda. Tomas Brännkärr skriver i sin gästkolumn att skolor med olika undervisningsspråk i Finland har mycket lite kontakt med varandra. De finska och de svenska skolorna finns av tradition ofta i separata egna byggnader.

Skånskan - 29 jul 19 kl. 06:00

Persona från Malmö till Berlin

En version på Intiman i Malmö och en version på Deutsches Theater i Berlin. Och nu blir den hyllade tyska-svenska uppsättningen av Persona kvar i Berlin minst två år till.
– Vi fick ett väldigt fint mottagande i Sverige men det var först i Berlin som det verkligen tog fart, säger skådespelaren Karin Lithman som spelade talrollen Alma i Malmö och den tysta Elisabet i Berlin.

YLE - 22 maj 16 kl. 10:23

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska

Folkpensionsanstalten väcker oro och ilska Ett byråkratiskt socialskyddssystem väcker oro och ilska bland publiken. Det ser mer till regelverket och paragrafen än människans livssituation. I synnerhet Folkpensionsanstalten (FPA) föranleder många tips från missnöjda människor.

YLE - 13 maj 17 kl. 06:16

Valfriheten i vården - ett hot eller en möjlighet för Svenskfinland?

Valfriheten inom vården öppnar upp möjligheter för nya lösningar i Svenskfinland. Men det finns också risker med valfriheten varnar experter. - Hur stor blir den reella valfriheten för svenskspråkiga, undrar Folktingssekreteraren Markus Österlund.

YLE - 27 okt 15 kl. 15:12

Vasaskolor satsar på energiklustret

I Vasa är energifrågor numera en del av utbildningen i stadens skolor. Under tisdagen besökte eleverna bland annat Wärtsilä. Den så kallade energiutbildningsstrategin blev klar för någon vecka sen och hänger ihop med stadens målsättning, som är att vara Nordens energihuvudstad.

Kristianstadsbladet - 04 sep 14 kl. 07:00

"Tidens blindhet finns i alla epoker"

Foto: TT
I tisdags utkom Jan Guillous fjärde del i hans romansvit om 1900-talet, en bok som redan samma dag anklagades för historieförfalskning. I morgon framträder han på Kristianstad Bokfestival. I ett samtal med kulturredaktör Sune Johannesson berättar han om skrivandet, politik och oviljan att se sin egen tid.

Sydsvenskan - 24 maj 14 kl. 05:30

Läs utdrag ur Sanningen om Tambourinehärvan

Samma helg som Hanna Kaminska och Maurits Carlsson febrilt försöker räkna ut de exakta skulderna mellan alla band, den 12–13 juli 2009, är Jason Diakité och hans band på väg mot Norge längs E6 i sin turnébuss. En mil norr om Varberg börjar bussen brinna. Bandet står i vägrenen och ser hur röken bolmar ut från bakdelen av bussen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.