Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 04 August, 22:26

Aftonbladet - 31 jul 20 kl. 19:30

Skottlossning i Uppsala – man skjuten▸ Polisen larmades till Gränbyparken i Uppsala där en skottlossning skedde vid 19-tiden på fredagen..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Uppsala, Gränbyparken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skottlossningi , Uppsalaman , skjuten
Helsingborgs Dagblad - 04 nov 11 kl. 10:34

Man i Uppsala skjuten

En man i Uppsala har blivit skjuten och förts till sjukhus med ambulans. Det är oklart om han är allvarligt skadad. Polisen fick larmet strax före klockan 10 i förmiddags.

Nyhetskanalen - 04 nov 11 kl. 10:33

Man i Uppsala skjuten - ännu ingen gripen

En man i Uppsala har blivit skjuten och förts till sjukhus med ambulans. Det är oklart om han är allvarligt skadad..

Expressen - 30 jun 19 kl. 18:20

JUST NU: Skottlossning - man skjuten i huvudet

Man skjuten i huvudet, enligt uppgifter till Expressen..

Uppsalanyheter.se - 06 sep 17 kl. 23:48

26-årig man skjuten i Eriksberg

Vid 21:30 fick polisen i Uppsala in flera samtal om skottlossning i området Eriksberg, när polis anlände till platsen anträffades en skjuten man som fördes till sjukhus i ambulans.Vid 21:30 fick polisen i Uppsala in flera samtal om skottlossning i området Eriksberg, när polis anlände till platsen anträffades en skjuten man som fördes till sjukhus i ambulans.   Det var i korsningen Eriksbergsvägen och Karlsrogatan som skjutningen ska ha ägt rum, polisen anträffade en 26-årig skottskadad man på platsen.

Uppsalanyheter.se - 25 apr 18 kl. 03:02

20-åring skjuten i Valsätra - tre gripna

En man i 20-årsåldern skadades i samband med en skottlossning i stadsdelen Valsätra under tisdagskvällen. Mannen kunde ta sig till Akademiska sjukhuset på egen hand.En man i 20-årsåldern skadades i samband med en skottlossning i stadsdelen Valsätra under tisdagskvällen.

Uppsalanyheter.se - 17 feb 19 kl. 00:46

Man skjuten till döds i Slavsta

Klockan 23:00 fick Polisen i Uppsala län flera larm om skottlossning i stadsdelen Slavsta, när polisen kom till platsen anträffade sen svårt skottskadad man.Klockan 23:00 fick Polisen i Uppsala län flera larm om skottlossning i stadsdelen Slavsta, när polisen kom till platsen anträffade sen svårt skottskadad man.   Ett stort antal polispatruller beordrades till stadsdelen Slavsta sedan man fått in flera larm om skottlossning.

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 23:41

Skottlossning i Uppsala – man skjuten

Polisen larmades till Gränbyparken i Uppsala där en skottlossning skedde vid 19-tiden på fredagen. En man i 20-årsåldern är skjuten och förd till sjukhus..

Aftonbladet - 4 timmar sedan

Larm om skottlossning i Göteborg

▸ Polisen larmades under kvällen till Jättestensgatan i Göteborg  efter en skottlossning..

BT - 09 nov 18 kl. 01:17

Man skjuten i Uppsala

En 30-årig man är allvarligt skadad efter en skottlossning på Heidenstams torg i Uppsala strax före midnatt. Vittnen larmade vid 22. 52 på torsdagen och när polisen kom till platsen hittades mannen skjuten och svårt skadad.

Barometern - 09 nov 18 kl. 01:17

Man skjuten i Uppsala

En 30-årig man är allvarligt skadad efter en skottlossning på Heidenstams torg i Uppsala strax före midnatt. Vittnen larmade vid 22. 52 på torsdagen och när polisen kom till platsen hittades mannen skjuten och svårt skadad.

Aftonbladet - 31 jul 20 kl. 19:30

Skottlossning i Uppsala – person skjuten

▸ Polisen larmades till Gränbyparken i Uppsala där en skottlossning skedde vid 19-tiden på fredagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.