GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 05 August, 09:00

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 12:00

Skriver om sex, kåthet och dejting för kvinnor över 50Stina Sundling skildrar en på många sätt skrämmande dejtingkultur som ändå lockar..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Sundling

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skriver om sex, kåthetoch , dejtingför , kvinnoröver 50
Expressen - 10 nov 14 kl. 18:13

Sångaren har haft sex med över 1000 kvinnor

Dagarna av raggande och festande må vara över för Mick Hucknall, 54. Men minnena räcker gott och väl. Nu berättar han att han haft sex med runt tusen kvinnor.

Expressen - 12 jun 12 kl. 16:37

Sex dömda - lurade kvinnor att sälja sina kroppar

STOCKHOLM. De sex unga männen från Litauen lockade jämnåriga kvinnor till Sverige och lurade dem på de pengar de tjänat på prostitution..

Sydsvenskan - 06 dec 16 kl. 10:25

Åtal: Sexövergrepp mot berusade kvinnor

En 31-årig man åtalas för sexövergrepp mot två berusade kvinnor..

Expressen - 10 okt 14 kl. 14:40

Efter sexöverfallen – polisen varnar kvinnor

Polisen i Hagfors går nu ut och varnar kommunens kvinnor och flickor. Efter den senaste tidens våg av sexualbrott vill man inte att kvinnor rör sig ensamma. – Den här informationen har vi även gett till företrädare för kommunens skolor som kommer att prata med sina elever och deras föräldrar, säger polisens pressinformatör Tommy Lindh..

Länstidningen i Jämtland - 07 mar 16 kl. 15:41

Sex brottsärenden mot kvinnor i Östersund på kort tid

På måndagseftermiddagen kallade polisen i Östersund till en presskonferens med anledning av den senaste tidens grova överfall på kvinnor i centrala Östersund..

SmålandsPosten - 25 feb 17 kl. 14:48

Åttaåring tvingad till sex med hund - två kvinnor åtalas

Pojken ska ha misshandlats och tvingats till sexuella handlingar med en hund under hot om våld. Nu åtalas två kvinnor i danska Helsinge..

YLE - 13 nov 12 kl. 07:06

Unga svenska män säljer sex oftare än kvinnor

Unga svenska män säljer sig själva mer än två gånger oftare än unga svenska kvinnor. Drygt två procent av de svenska männen i åldern 16-25 år säger sig ha sålt sex under det senaste året. Bland kvinnorna i samma ålder är siffran bara 0,8 procent.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sex med fler än 20 minskar risken för prostatacancer

Goda nyheter - män som har sex med fler än 20 kvinnor minskar risken för att få prostatacancer senare i livet, i alla fall enligt en studie från University of Montreal, Kanada.Studien har upptäckt att bland de män som har haft sex med fler än 20 kvinnor minskade risken att få prostatacancer med en tredjedel. De var också 19 procent mindre sannolikt att utveckla den aggressiva formen av prostatacancer.

Expressen - 11 nov 16 kl. 09:43

Svenska kvinnor: Vi vill ha mer sex!

Mer sex åt folket! Det är svenska kvinnors glasklara uppmaning. Nästan hälften av alla kvinnor i Amelias sexundersökning tycker nämligen att de har för lite sex.

Kristianstadsbladet - 30 okt 13 kl. 10:06

Utsatta kvinnor uppmärksammas

Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Funktionsnedsatta kvinnor som utsätts för våld och övergrepp uppmärksammades på ett seminarium i Hässleholm. Detta dubbla förtryck ger en blixtbelysning av hur svårt utsatta vissa människor är även i ett utvecklat land som dagens Sverige.
?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.