Cornucopia > Ekonomi

Thursday, 13 August, 22:16

Cornucopia - 31 jul 20 kl. 20:41

Fredagsmys: Pool?Dags för lite fredagsmys igen, hade tydligen missat detta obligatoriska inslag. En läsare skrev att alla i hans villaområde hade pool, och en kort inventering visar på att det onekligen är allt vanligare i olika former i nybyggda området.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Google Maps, Ha, Barcelona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredagsmys, Pool
Sydsvenskan - 07 jul 15 kl. 19:20

Domstol: Fredagsmys för alla!

Man kan vara flera som skryter om sitt respektive fredagsmys. En viss chipstillverkare har inte ensamrätt på begreppet, har Marknadsdomstolen slagit fast.Snacksjätten OLW var först med att marknadsföra sina chips och ostbågar som "fredagsmys".

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 15 kl. 19:20

Domstol: Fredagsmys för alla!

Man kan vara flera som skryter om sitt respektive fredagsmys. En viss chipstillverkare har inte ensamrätt på begreppet, har Marknadsdomstolen slagit fast.Snacksjätten OLW var först med att marknadsföra sina chips och ostbågar som "fredagsmys".

Cornucopia - 30 aug 13 kl. 16:48

Fredagsmys: Seriöst fredagsmys

Dags för fredagsmys igen. För att lätta upp stämningen så kanske vi faktiskt ska ägna oss åt fredagsmys, helt utan ironi? Hur ser ert fredagsmys ut, egentligen?

Cornucopia - 22 maj 15 kl. 19:55

Fredagsmys: Öppet icke-ironiskt fredagsmys

De senaste sju dagarnas två mest lästa
inlägg var bägge från idag.Ja, jag vet. Ni sitter och väntar på bloggens fredagsmys.

Cornucopia - 01 mar 19 kl. 20:37

Fredagsmys?

Kommer på mig med att inte ha skrivit något övermüsigt fredagsmys, då jag inte kommer på något lämpligt efter en lite upptagen vecka. Så vi lämnar väl fredagsmyset till bloggläsarna - hur spenderar ni egentligen ert fredagsmys?Enda utomhusfotot denna vecka.

Cornucopia - 04 okt 19 kl. 13:43

Fredagsmys: Romarriket får vara kvar i skolundervisningen

Dags för lite härligt fredagsmys. Skolverket backar från att från skolundervisningen stryka antiken, dvs perioden från cirka 3000 år före kristus till Västroms fall, inklusive antika Egypten, antikens grekiska riken och även Rommarriket. Själva idén visar på varför ständigt svällande myndigheter är ett problem - personalen måste ha något att göra, och ibland glömmer någon fredagsmyset och då stryks antiken ur skolundervisningen.

Cornucopia - 19 sep 14 kl. 18:23

Fredagsmys: Mode, smink och blomsterarrangemang!

Dags för lite härligt 70-talist fredagsmys igen! Mmm, känner ni den? Fredagen!

BT - 25 sep 14 kl. 17:01

Fredagsmys fyller 20 bast

Tacos, snacks och slappande i soffan. Nu har vi myst på fredagarna i 20 år. Första belägget för "fredagsmys" finns i en tidningsartikel i Göteborgs-Posten från 1994, där en familj i Sävedalen berättar om sina tv-vanor.

Cornucopia - 07 nov 14 kl. 17:07

Fredagsmys: Försvarspolitisk uppsamling

Dags för lite härligt gosigt fredagsmys. Och vad är inte mysigare än en liten försvarspolitisk uppsamling, inklusive lite Ukraina och Ryssland?

Till en början lite goda nyheter.

Cornucopia - 03 apr 15 kl. 17:51

Fredagsmys: Fury - bu eller bä

Dags för lite härligt icke-ironiskt fredagsmys. Har nu sett stridsvagnsfilmen och pansarmjukporrfilmen Fury med Brad Pitt och spektakulära krigsfrisyrer. Omdömet blir delat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.