Expressen > Sport

Tuesday, 11 August, 15:03

Expressen - 31 jul 20 kl. 20:09

Salming: ”Jag tycker att det är lite hemskt”Sociala mediers maktfaktor växer – och har slagit sig in brett i idrottens värld. Atleter med många följare kan premieras i sin satsning, medan idrottare med en mindre följarbas kan drabbas negativt. – Jag tycker att det är lite hemskt, egentligen, säger friidrottaren Bianca Salming. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bianca Salming

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SalmingJag tycker att det är , lite, hemskt
YLE - 16 nov 16 kl. 15:43

Våra barn rör på sig alarmerande lite - Finland inget undantag

Finländska barn och unga rör på sig oroväckande lite - med tiden mindre och mindre. Fortsätter det så här kommer dagens barn att leva kortare och sjukare liv än sina föräldrar, också globalt. Det här varnas det för i en ny internationell undersökning.

Skånskan - 17 feb 19 kl. 15:00

Både hemskt och tryggt på Kulturen

LUND Lagom till sportlovet inviger Kulturen i Lund sin nya lekutställning Hans och Greta.
Här blir det både roligt och lite hemskt.I häxans pepparkakshus är det mörkt och skrämmande men barnen kan snabbt förflytta sig till utställningens ljusare och tryggare del, krypa in i björnidet i skogen eller torpet som var Hans och Gretas hem.

SmålandsPosten - 12 aug 13 kl. 06:27

Både roligt och hemskt

PRECIS SOM visklekens budskap snabbt förvrängs från person till person så förändras alla muntligt berättade historier. Med tiden kommer de allt längre från sitt ursprung. Någon berättare lägger till, en annan tar bort.

Dagens PS - 02 aug 17 kl. 12:38

Salming om drömaffären: ”Nu kan jag koppla av”

Börje Salming, 66, är för de flesta känd som en av Sveriges största hockeyspelare genom tiderna med plats i NHL:s Hall of Fame efter 17 år i världens bästa hockeyliga. Men sedan skridskorna ställdes på hyllan har han också blivit ett tungt namn som såväl framgångsrik entreprenör som slipad investerare. Under många år drev han ett imperium av framgångsrika företag som bar hans eget namn.

YLE - 10 jun 17 kl. 15:57

Jätteskutt av mångkamparen Salming – mot nya höjder i Kuortane

Sverige har en fin och alltjämt pågående framgångstradition i damernas höjdhopp och på lördagen kom ytterligare ett bevis på att tillväxten är tryggad när en mångkampare slog till med ett jätteskutt på finsk mark. Mångkamparen Bianca Salming klämde till med hela 189 centimeter i den andra sjukampsgrenen i Kuortane. Nästbästa resultat i lördagens sjukamp var 177 centimeter.

Expressen - 28 apr 18 kl. 06:56

”Är hemskt att folk har upplevt sådant”

Första året som senior – men Bianca Salming, 19, har höga krav på sig själv. SportExpressen träffar friidrottstalangen som berättar om planen för att nå Berlin-EM och reaktionerna efter Moa Hjelmers berättelse.– Det känns hemskt att folk faktiskt har upplevt sådant, säger hon..

Expressen - 23 sep 14 kl. 10:52

Salming släpper tredje bok: "Har saknats lite"

Börje Salming, 63, släpper ny bok. I "Legendaren - Salming" får vi bland annat se privata bilder och gamla tidningsutklipp från karriären. Där väljer han också att berätta om kokainskandalen i Toronto.

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 17 kl. 18:21

Bianca Salming kliver ur pappas skugga

Bianca Salming, 18, gör sitt första seniormästerskap i EM i Belgrad. Och passar samtidigt på att kliva ut en aning ur pappa Börjes skugga. – Det känns lite så, säger mångkamparen.

Barometern - 02 mar 17 kl. 18:21

Bianca Salming kliver ur pappas skugga

Bianca Salming, 18, gör sitt första seniormästerskap i EM i Belgrad. Och passar samtidigt på att kliva ut en aning ur pappa Börjes skugga. - Det känns lite så, säger mångkamparen.

BT - 02 mar 17 kl. 18:21

Bianca Salming kliver ur pappas skugga

Bianca Salming, 18, gör sitt första seniormästerskap i EM i Belgrad. Och passar samtidigt på att kliva ut en aning ur pappa Börjes skugga. - Det känns lite så, säger mångkamparen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.