Expressen > Nyheter

Sunday, 09 August, 04:16

Expressen - 31 jul 20 kl. 20:06

Nödropet från krogen: Folk struntar i covid-19Gäster som inte lyssnar, press från chefer och rädsla för att bli smittad.Så beskriver restaurang- och krogpersonalen sin vardag mitt under coronapandemin.– Om gästerna bryter mot våra restriktioner är det vi som hamnar i trubbel. När man säger till blir de fly förbannade och det är en stressfaktor, säger Olov Ambrosius Persson som arbetar på en gastropub i Göteborg..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Olov Ambrosius Persson, Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nödropetfrån , krogen, Folk, struntari , covid-19
Nerikes Allehanda - 28 nov 14 kl. 21:23

Folk struntar i att källforska

– Människor tolkar in sin egen förförståelse och struntar i att källforska. Det tror docent Peter Berglez vid Örebro universitet är en orsak till att rykten och fejkade artiklar så lätt sprids i de sociala medierna..

Sydsvenskan - 20 okt 14 kl. 09:50

Folk åker gratis i Malmös tunnelbana

Folk struntar i att köpa biljett när de tar tåget mellan Citytunnelns stationer i Malmö. Skånetrafiken skruvar upp kontrollen och börjar redan i rulltrappan..

Aftonbladet - 15 apr 15 kl. 21:24

Folk struntar i fartkamerorna

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 17 kl. 18:00

Folk struntar i enkäten om Helsingborg

En majoritet av de tillfrågade inte bryr sig om att svara på..

Skånskan - 22 apr 16 kl. 14:00

Krögare går samman mot knark på krogen

Eslöv – Folk stoppar i sig allt möjligt när de festar nu för tiden – men knarket hör inte hemma på krogen. Jag vill ha bort skiten, säger David Dobak på ”Ett rum och kök” som är en av sex krögare i Eslöv som gått med i nätverket ”Trygg och säker krog”.I veckan gick polisen och Eslövs kommuns tillståndshandläggare en krogmiljörond i Eslöv.

Dagens PS - 14 dec 16 kl. 08:12

Nödropet: ”Låt mig andas”

Att Kinas folk tvingas gå med skyddsmasker för att skydda sig mot föroreningar är inget nytt. Men läget blir alltmer akut och i staden Chengdu har det lett till stora demonstrationer. Inte bara på gator och torg utan också på sociala medier.

Skånskan - 25 jul 18 kl. 19:27

Lägre alkoholhalt gav krogen kreativ frihet

Malmö Krögaren Jessica Larsson är van vid att vända motgångar till kreativa möjligheter. När hon blev kraftigt misshandlad förra året och som följd miste alkoholtillståndet på Nya Trölsgav hon inte upp.
I stället satsade hon på hantverksgjorda folköl, session ale.

Skånskan - 03 apr 18 kl. 05:00

Stjärnkocken leder krogen vid Nobeltorget

Malmö Efter en varsam renovering av Lundaarkitekten Hans Westmans skapelse från 1947 nyöppnar konferenscentret vid Nobeltorget under nytt namn. Stjärnkocken Titti Qvarnström har rekryterats för att driva restaurangen Mat.Folk, Mat & Möten är det nya namnet på verksamheten i fastigheten vid Nobeltorget.

Aftonbladet - 04 jan 15 kl. 00:02

Får böter – om de inte går på krogen

Charmade hela Fotbollsengland bo Krögaren valde bort proffslivet bo Bötfälls om de struntar i krogen.

Barometern - 18 maj 14 kl. 18:57

Stensökrogen fyller på med nationella och lokala storheter

Stensökrogen i Kalmar fyller på programmet med bland andra musikern Lisa Miskovsky, hälsogurun Jonas Colting och författarna Åsa Moberg och Bob Hansson, samt en hoper lokala namn. Lukas Karlsson och Mattias Johansson som driver Stensökrogen i Kalmar hade tänkt sälja restaurangen under våren. Men på grund av en pågående process mellan Kalmar kommun och Stensö camping har försäljningen skjutits upp till i höst.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.