Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 14 August, 07:26

Nerikes Allehanda - 31 jul 20 kl. 19:34

En ensamstående mamma tutar på en annan trafikant – plötsligt jagas hon av ett kvinnohatande monster



"Unhinged" målar upp ett samhälle där alla är på gränsen till nervsammanbrott. Då möter en mamma....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En ensamstående, mamma, tutarpå en annan , trafikant, plötsligt, jagas hon av ett kvinnohatande monster
YLE - 10 maj 15 kl. 09:00

Gör det bästa av vardagen som ensamstående mamma!

Grattis! Du som väntar barn. Yle bad sex stycken ensamstående föräldrar berätta om sin vardag och ge tips om hur du får ut det mesta av att vara ensamstående mamma så här morsdagen till ära.

Posh24 - 27 jan 14 kl. 10:53

Malin Åkerman talar ut om livet som ensamstående mamma!

Malin Åkerman och hennes make Roberto Zincone ansökte om skilsmässa i november förra året, och tillsammans har de sonen Sebastian, 9 månader. Nu berättar Malin om livet som ensamstående mamma för Us Magazine.

"Det är så roligt.

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 17 kl. 14:00

Ensamstående mamma får rätt mot kommunen

Ensamstående mamma får rätt till bidrag till dyrare hyra i Svalövs kommun..

Expressen - 22 maj 17 kl. 09:36

"Man känner sig som en ensamstående mamma"

Under säsong så reser NHL-spelarna på långa bortaresor. Nu ger Elina Casell Hjalmarsson, Niklas Hjalmarssons hustru, en inblick i hur livet är för spelarnas partners som blir kvar hemma. – Man känner sig som en ensamstående mamma i bland, säger hon i TV4 Play-programmet "Playmakers".

GöteborgsPosten - 13 jul 17 kl. 22:11

Annika erbjuder sommarhus till ensamstående mamma

Annika Bergmans inlägg på Facebook där hon erbjuder sitt sommarhus i Falkenberg har gillats och delats 3000 gånger. Anledningen är att hon efterlyser en ensamstående mamma med barn som har det tufft och som vill bo i huset under en vecka när hon själv inte nyttjar det. – Jag hoppas kunna inspirera andra med att bidra med det här inlägget, det är inga stora uppoffringar för att göra något extra gott för någon annan..

YLE - 05 jul 16 kl. 08:10

Ensamstående mamma lika bra för barnet som två föräldrar

Färsk forskning visar att barn som växer upp med ensamstående mammor utvecklas lika väl som de som uppfostrats av två föräldrar. Resultaten från forskningen som gjorts vid Cambridge universitet i Storbritannien publicerades på den internationella vetenskapskonferensen ESHRE som pågår i Helsingfors den här veckan. Forskarna har följt med och intervjuat ett femtiotal ensamstående mammor som valt att skaffa barn genom konstbefruktning och deras barn i åldern 4–9 år, samt jämfört dessa med en motsvarande mängd barn som vuxit upp i familjer med två föräldrar.

YLE - 05 jul 16 kl. 08:10

Frivilligt ensamstående mamma lika bra för barnet som två föräldrar

Barn som växer upp med ensamstående mammor utvecklas lika väl som de som uppfostrats av två föräldrar. Det visar färsk forskning som har haft fokus på familjer där mamman skaffat barn utan partner - med hjälp av assisterad befruktning. Resultaten från forskningen som gjorts vid Cambridge universitet i Storbritannien publicerades på den internationella vetenskapskonferensen ESHRE som pågår i Helsingfors den här veckan.

YLE - 02 feb 15 kl. 15:47

Ensamstående mamma: ”Jag prioriterar barnens hobbyer”

Paula är ensamstående med en 17-åring och 9-åriga tvillingar. 17-åringen spelar innebandy på FM-nivå och ena tvillingen sysslar med simhopp. Månadskostnaderna för barnens hobbyer är som mest närmare tusen euro i månaden.

Kristianstadsbladet - 23 apr 14 kl. 07:21

Ensamstående mamma inte olyckligare


Ensamstående mammor möter många utmaningar, men ny forskning visar att det inte har negativ inverkan på deras lycka. I samarbete med bland annat Umeå universitet har studien genomförts i Polen, ett land med relativt låg acceptans för utomäktenskapligt barnafödande."Trots de svårigheter och problem som uppstår - eller kanske på grund av dem - flyttas barnen till det absoluta centret av kvinnans värld och blir ljuspunkten i deras liv.

UNT - 23 apr 14 kl. 07:21

Ensamstående mamma inte olyckligare

Ensamstående mammor möter många utmaningar, men ny forskning visar att det inte har negativ inverkan på deras lycka. Studien hittade inga bevis för att kvinnorna skulle haft bättre liv om de inte haft barn.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.