GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 11 August, 09:20

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 10:19

EM i fara – Danmark vill hoppa av värdskapDamernas handbolls-EM i Danmark och Norge i december kan ställas in när värdnationerna är rädda att gå miste om stora publikintäkter..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
EM, Danmark, Norge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EM i fara, Danmarkvill , hoppaav , värdskap
SVT - 31 jul 20 kl. 08:10

EM i fara – Danmark vill hoppa av värdskap

Damernas handbolls-EM i december riskerar att få ställas in. Danmark, som ska dela på värdskapet med Norge, kräver ekonomiska garantier från det europeiska handbollsförbundet EHF för att täcka smällen som coronapandemin innebär. Annars hoppar Danmark av.

SR - 31 jul 20 kl. 09:51

EM i fara – Danmark vill hoppa av värdskap

Danmark, som ska dela på värdskapet med Norge, kräver ekonomiska garantier från det europeiska handbollsförbundet EHF för att täcka smällen som coronapandemin innebär. Annars hoppar Danmark av. Men EHF har hittills vägrat..

Sydsvenskan - 31 jul 20 kl. 07:54

EM i fara – Danmark vill hoppa av värdskap

Damernas handbolls-EM i december riskerar att få ställas in..

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 07:54

EM i fara – Danmark vill hoppa av värdskap

Damernas handbolls-EM i december riskerar att få ställas in..

DN - 31 jul 20 kl. 10:28

Handbolls-EM i fara när Danmark vill hoppa av värdskap

Damernas handbolls-EM i Danmark och Norge i december kan ställas in när värdnationerna är rädda att gå miste om stora publikintäkter..

YLE - 18 mar 20 kl. 10:01

Kan Finland spela sin EM-premiär i Köpenhamn? – stor osäkerhet i Danmark efter flyttat mästerskap: ”Måste utreda om det är möjligt”

Uefas plan är att EM nästa sommar ska spelas i de städer som redan hade värdskap. I Danmark kan det flyttade mästerskapet ställa till med logistiska problem då andra stora evenemang är inbokade sommaren 2021..

YLE - 03 maj 16 kl. 13:45

Vasa söker värdskap för Lag-EM i friidrott

Vasa vill bli värdstad för förstaligan i Europeiska lagmästerskapen i friidrott år 2017. Vasa tävlar mot Tallinn i Estland och Stara Zagora i Bulgarien. Det är Vasa stad, Vasa idrottssällskap och Finlands Friidrottsförbund som gemensamt lämnat in ansökan.

YLE - 03 apr 20 kl. 19:23

Finland ser ut att få spela EM-premiär i Köpenhamn – danska huvudstaden vill behålla sitt värdskap

Köpenhamn ska förbli värdstad för fotboll-EM har det danska förbundet tillsammans med sina samarbetspartners bestämt. Danmark fortsätter nu med arbetet och kommer att skicka in en formell kungörelse till Uefa..

YLE - 04 mar 16 kl. 17:21

Drömbesked: Norden vill ordna fotbolls-EM

Sitter du och hoppas på ett finländskt herrlandslag i ett stort fotbollsmästerskap en vacker dag? Då kommer glädjebeskedet här: De nordiska fotbollsförbunden vill ansöka om värdskap för EM. Finland har aldrig kvalificerat sig för ett seniormästerskap i fotboll på herrsidan.

Skånskan - 25 maj 16 kl. 07:15

Vetenskapsrådet föreslår svensk strategi för ESS

Lund Sverige följer Danmark i spåren och tar fram en statlig strategi för hur Sverige och svensk forskning ska få största möjliga nytta av den nya europeiska forskningsanläggningen som byggs i utkanten av Lund och med datacenter i Köpenhamn. Vetenskapsrådet har nu presenterat ett förslag till strategi för svensk medverkan och värdskap för ESS.–Vetenskapsrådet har på uppdrag av regeringen tagit fram ett förslag på en strategi för svensk medverkan i och värdskap för den europeiska spallationskällan ESS som byggs i Lund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.