Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Thursday, 13 August, 22:08

Vestmanlands Läns Tidning - 31 jul 20 kl. 19:15

Innebandyklubbarna inleder nytt samarbete – på juniorsidan: ”Ett första steg”VIB och Sura IBF inleder ett samarbete på juniorsidan – för att kunna behålla talanger i länet.....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
VIB, Sura IBF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Innebandyklubbarna, inleder, nytt, samarbete, juniorsidanEtt första , steg
GlobeNewswire - 07 jul 20 kl. 15:30

Eolus och SCA inleder nytt samarbete

Hässleholm den 7 juli 2020 Eolus har tecknat avtal om projektering av vindkraft på mark ägd av SCA i Sverige och Baltikum. Samarbetsavtalet innebär initiering av projekt som Eolus och SCA kommer att utveckla tillsammans samt möjligheter utöver detta för Eolus att teckna nyttjanderättsavtal i andra identifierade projektområden. Målet är att kunna nå realiserbara projekt om cirka 1 000 MW.

Expressen - 12 nov 18 kl. 12:56

M och SD inleder nytt samarbete i Staffanstorp

I Hörby och Sölvesborg går Sverigedemokraterna sedan tidigare mot att ta makten efter höstens val – med stöd av Moderaterna.Nu blir Staffanstorp nästa kommun där SD och M inleder nytt samarbete..

Hela Gotland - 28 jun 11 kl. 04:00

Scan och Ejmunds gård inleder nytt samarbete

Scan AB och gotländska Ejmunds gård inleder ett nytt samarbete kring styckning och paketering av nötkött.- Jag är jätteglad för detta samarbete, säger Odd Norman, vd vid Ejmunds gård..

Nya Wermlands Tidningen - 05 aug 11 kl. 09:32

Flash Engineering inleder nytt samarbete

Flash Engineering och motorcykelföretaget KTM Scandinavia inleder ett nytt samarbete..

ÖstersundsPosten - 05 apr 17 kl. 12:24

Falkarna får förstärkning – inleder nytt samarbete med Rockin' Pots

Förra våren hördes körsång i stämmor från Jämtkraft Arenas norra ståplatsläktare. Nu kan den komma tillbaka när Falkarna och kören Rockin' Pots inleder ett nytt samarbete.
– Med fokus på det positiva och gemenskap tror vi att Falkarna kommer att revolutionera läktarkulturen i Sverige, säger Jonas Hagström, grundare av The Rockin’ Pots..

Länstidningen i Jämtland - 05 apr 17 kl. 12:24

Falkarna får förstärkning – inleder nytt samarbete med Rockin' Pots

Förra våren hördes körsång i stämmor från Jämtkraft Arenas norra ståplatsläktare. Nu kan den komma tillbaka när Falkarna och kören Rockin' Pots inleder ett nytt samarbete.
– Med fokus på det positiva och gemenskap tror vi att Falkarna kommer att revolutionera läktarkulturen i Sverige, säger Jonas Hagström, grundare av The Rockin’ Pots..

DI - 19 dec 19 kl. 09:51

Ericsson inleder nytt samarbete med Microsoft

Ericsson inleder ett nytt samarbete med Microsoft för att integrera de båda bolagens lösningar för uppkopplade bilar,.

DN - 15 nov 17 kl. 21:01

Macron och Löfven inleder nytt samarbete

Frankrike och Sverige inleder ett samarbete om innovation och gröna lösningar på fyra områden – bland annat i transporter och städer och i digitala företag och startups. Det skriver Frankrikes president Emmanuel Macron tillsammans med Stefan Löfven på DN Debatt..

HBL - 15 mar 13 kl. 10:27

Novia och Ramboll inleder nytt samarbete

Novia inleder i dag ett nytt omfattande samarbete för perioden 2013-2018 med Ramboll Finland Oy. Företaget Ramboll är en del av Ramboll Group, som är Nordens största konsultföretag inom byggande, infrastruktur och miljö. Ramboll inledde en första fas av samarbete med Novia i Raseborg genom att etablera ett regionkontor på campuset 2007.

Nya Wermlands Tidningen - 23 jan 13 kl. 08:47

Karlskoga GK inleder nytt samarbete med Lannalodge

Inför den stundande golfsäsongen inleder Karlskoga golfklubb ett samarbete med Lannalodge Golf Resort. Alla fullbetalande medlemmar kommer få fri tillgång till Lannalodges båda banor måndag?torsdag utan extra kostnad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.