UNT > Lokalt

Saturday, 15 August, 00:45

UNT - 31 jul 20 kl. 19:21

Larm om skottlossning i Gränby - polishelikopter insattKlockan 18.48 larmades polisen om en skottlossning i stadsdelen Gränby i Uppsala..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Gränby, Uppsala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , skottlossningi , Gränby, polishelikopter, insatt
Uppsalanyheter.se - 22 apr 18 kl. 22:22

EXTRA: Skottlossning i Gränby "jag hörde tre skott"

En stor polisinsats pågår i Gränby efter en skottlossning tidigare under kvällen, en boende i området som Uppsalanyheter talat med säger att hon hörde tre skott.En stor polisinsats pågår i Gränby efter en skottlossning tidigare under kvällen, en boende i området som Uppsalanyheter talat med säger att hon hörde tre skott.   Det var strax efter 21-tiden som polisen kallades till platsen efter att man fått uppgifter om en skjutning på Bruno Liljeforsgatan i stadsdelen Gränby, det är dock oklart om någon har skadats eller förts till sjukhus.

Uppsalanyheter.se - 25 maj 15 kl. 05:56

Nattlig skottlossning var fyrverkerier

Strax före klockan ett natten till måndagen fick 112 in larm om skottlossning i stadsdelen Gränby, polis på plats konstaredae dock att det handlade om avskjutna fyrverkerier.Strax före klockan ett natten till måndagen fick 112 in larm om skottlossning i stadsdelen Gränby, polis på plats konstaredae dock att det handlade om avskjutna fyrverkerier.   Flera personer ringde 112 efter att man hört smällar som uppfattats som skottlossning i Gränby.

Uppsalanyheter.se - 02 nov 18 kl. 23:24

En person död efter skottlossning i Gränby

En av de två skjutna personerna i skottlossningen på Levertinsgatan i Gränby har avlidit av sina skadpr, det uppger polisen i Uppsala län strax efter midnatt mot lördagen.En av de två skjutna personerna i skottlossningen på Levertinsgatan i Gränby har avlidit av sina skadpr, det uppger polisen i Uppsala län strax efter midnatt mot lördagen.   Det var vid 21:38 som polisen fick larm om skottlossning i Gränby, det var flera personer som ringde in och när polisen kom till platsen hittade man två personer som var skjutna.

UNT - 09 jul 20 kl. 17:32

Misstänkt skottlossning i Gränby - område avspärrat

Polisen har fått in ett larm om en misstänkt skottlossning i stadsdelen Gränby i Uppsala..

DN - 09 jul 20 kl. 18:25

Larm om misstänkt skottlossning i Uppsala

Polisen har fått larm om en misstänkt skottlossning i stadsdelen Gränby i Uppsala.

GöteborgsPosten - 27 okt 17 kl. 23:20

Larm om skottlossning - polishelikopter i luften

Polisen har mottagit samtal från personer som uppger att en skottlossning i Bagaregården, i Örgryte-Härlanda. Polisen söker nu i området med helikopter och patrull. Inget som tyder på att en skottlossning har ägt rum har hittats än..

GöteborgsPosten - 28 okt 17 kl. 00:45

Larm om skottlossning i Bagaregården

Under fredagskvällen mottog polisen samtal från personer som uppgav att de hade hört en skottlossning i Bagaregården, i Örgryte-Härlanda. Polisen sökte i området med polishelikopter och patrull, men inget som tydde på att en skottlossning hade ägt rum hittades..

UNT - 12 aug 18 kl. 01:51

Larm om ny skottlossning i Uppsala

Polisen fick strax före 01 på lördagsnatten in flera larmsamtal om skottlossning i Gränby..

GöteborgsPosten - 10 jun 20 kl. 14:05

Larm om skottlossning i Stockholmsgalleria

Kista Galleria i Stockholm har utrymts efter en misstänkt skottlossning i samband med ett rån. Två misstänkta gärningsmän ska ha flytt platsen och jagas nu av polis.
– Vi har en insats där det ingår flera polisenheter, både polishelikopter och hundpatruller, säger Stockholmspolisens presstalesperson, Ola Österling..

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 19:30

Larm om skottlossning i Uppsala

Polisen har larmats till Gränbyparken i Uppsala där en misstänkt skottlossning ska ha skett. Flera personer har ringt in till polisen om händelsen. I området finns nu flera polispatruller samt en polishelikopter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.