Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 06 August, 15:08

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 18:33

Historiskt beslut om skyddsjakt på vargUnder sommaren har får dödats vid åtta tillfällen av en och samma varg, enligt myndigheternas bedömning. Nu fattar länsstyrelsen i Västra Götaland och i Jönköpings län ett för området ovanligt beslut om skyddsjakt på varg. – Det är första gången det fat.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Västra Götaland, Jönköpings

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Historiskt, beslutom , skyddsjakt, varg
Dagens PS - 05 jul 17 kl. 07:43

Volvo Cars tar ”historiskt beslut”

Från och med 2019 ska alla nya bilar som lanseras från Volvo Cars vara utrustade med elmotor. Det meddelar biltillverkaren i ett pressmeddelande. ”Ett historiskt beslut då det innebär att man inte längre kommer att tillverka bilar som endast är utrustade med förbränningsmotor”, skriver Volvo Cars.

NSD - 23 sep 14 kl. 19:30

Ett historiskt beslut

Ett historiskt beslut är fattat..

GT - 14 apr 16 kl. 06:00

"Lyxfällan" tvingas ta ett historiskt beslut

Beatrice från Lysekil får programledarna för "Lyxfällan" att ta ett drastiskt och historiskt beslut. Man utnyttjar sin fullmakt och säljer en bil mot ägarens vilja. – Vi har nog aldrig stött på en så naiv uppfattning om pengar hos någon tidigare, säger programledarna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg..

DN - 20 dec 17 kl. 07:32

Annika Ström Melin: EU-kommissionen väntas varna Polen i historiskt beslut

EU-kommissionen väntas under onsdagen aktivera artikel sju i unionens fördrag och varna för att det finns en "klar risk" att Polen bryter mot EU:s demokratiska principer. Det blir i så fall ett historiskt beslut, även om det inte leder till att Polen straffas.  .

SVT - 23 nov 18 kl. 19:37

Historiskt beslut: 26 mäklare förlorar sina licenser – för att ha lurat kunderna

26 försäkringsförmedlare har blivit av med sina licenser efter ett historiskt beslut av branschens disciplinnämnd. Aldrig tidigare har så många mäklare stängts av på en gång. De anklagas för att ha lurat kunderna..

Expressen - 11 mar 19 kl. 21:02

Klart: ”Historiskt beslut för Blåvitt”

IFK Göteborg har fattat ett historiskt beslut. Klubben kommer att starta ett damlag. – Jag tror att omvärlden, sponsorer och politiker tar det för givet och det gör vi också, säger ordföranden Mats Engström.

Aftonbladet - 31 jul 20 kl. 18:33

Historiskt beslut om skyddsjakt på varg

▸ Under sommaren har får dödats vid åtta tillfällen av en och samma varg, enligt myndigheternas bedömning..

SvD - 25 feb 13 kl. 23:59

?Därför tar vi beslut skjuta varg?

?Mycket goda skäl för skyddsjakt.?.

BT - 19 jan 15 kl. 18:02

Nytt beslut om varg- jakt tas nästa vecka

Först någon gång under nästa vecka kommer Högsta förvaltningsdomstolens beslut kring vargjakten i Värmland och Örebro län. – Att det drar ut på tiden handlar om hur verklighetens krav och verksamhetens krav ska kunna förenas. Vi är ju en prejudikatinstans.

Expressen - 23 maj 13 kl. 21:46

Historiskt lång debatt gav historiskt beslut

Det blev en historiskt lång debatt i kommunfullmäktige. Fyra timmar lång. Sedan kom beskedet: Det blir folkomröstning om trängselskatten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.