Nyan > Svenskfinland

Sunday, 09 August, 16:03

Nyan - 31 jul 20 kl. 18:43

Gammal punkare unplugged på pubMusikern Johan Johansson är först i tur då Pub Ettan ordnar första giget sedan pandemin började. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Johan Johansson, Pub Ettan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gammal, punkare, unplugged, pub
UNT - 28 aug 11 kl. 09:03

Fint rekviem över gammal punkare

Bengt Ohlsson nya roman är ett insiktsfullt porträtt av en döende människa som en gång var en punkikon, skriver Magnus Dahlerus..

Nyan - 12 mar 19 kl. 19:08

Klassisk gitarrhjälte på Pub Ettan

Mason Ruffner har kompat blueslegenden John Lee Hooker, spelat in flera gånger med Bob Dylan och har varit gästartist på Carlos Santana-spelningar. På onsdag uppträder han på Pub Ettan. Mason Ruffner kommer från Texas som har en gammal god tradition att fostra gitarrhjältar.

Skånskan - 15 aug 18 kl. 19:58

Punkare fick båten att gunga

Malmö Under torsdagen lättade en punkbåt ankar utanför Malmö central, varifrån välljud spreds över festivaltälten i staden.Den klassiska punkerans eventuella höjdpunkt utspelade sig under en båttur.
1977 gick Sex Pistols ombord på en hyrd flodbåt, för att på sitt eget sätt fira in drottning Elizabeths 25-årsjublileum som sittande monark.

Magazin24 - 10 aug 11 kl. 14:44

Munken och hönan - populär pub

Även i år blir det medeltida krog utefter ån. Lions Club i Arboga öppnar sin Munken och Hönan med några nyheter. Ett av de större begivenheterna under Medeltidsdagarna är puben Munken och Hönan utefter arbogaån.

Skånskan - 16 jan 19 kl. 15:30

Pub och restaurang öppnar under valven

LUND I mitten av april öppnas en helt ny pub/bar med matservering i 1800-talsbyggnaden med adress Stora Södergatan 8.
Lokalen, där det senast låg en blomsteraffär, är spektakulär med kryssvalv och stora fönster mot gatan utanför.För äldre Lundabor är kanske Borgs färgmakeri, som fanns i husen en gång, mer bekant.

Skånskan - 23 maj 19 kl. 05:30

Pub­lic ser­vi­ce po­pu­lärt men hotat

De senaste vec­korna har det från mo­de­rat och sve­ri­ge­de­mo­kra­tiskt håll kommit flera ut­spel som in­ne­bär att SVT och Sve­ri­ges Radio, allt­så pub­lic ser­vi­ce-me­di­erna, hotas.
15 av Sve­ri­ge­de­mo­kra­ter­nas 26 distriktsordföranden har i en mo­tion till par­tiets lands­dagar för­slagit en ut­red­ning om för­sälj­ning av SVT2 och P3. Det mo­de­rata läns­för­bundet i Stockholm be­slutade på sin stämma, på för­slag från MUF, att pub­lic ser­vi­ce på sikt ska läggas ned.

DN - 14 dec 11 kl. 15:38

Punkare gripna i Indonesien ? blir omlärda

Ett dussintal punkare greps i tisdags av indonesisk polis, rapporterar The Jakarta Globe. De anklagas för att vara just punkare och ska nu ?läras om?

Skånskan - 12 apr 18 kl. 04:00

Pub­lic ser­vi­ce spelar vik­tig roll

Sve­ri­ges Television hör till de fö­re­te­el­ser som svenska folket älskar att hata. Alla har syn­punkter på nya pro­gram. Och visst kan man ifrå­ga­sätta pro­gram som Sve­ri­ges fetaste hundar.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 04:00

Stärk pub­lic ser­vi­ce obe­ro­en­de

Te­lia för­hand­lar med Bon­ni­er­fö­re­ta­gen om att köpa TV4, egent­li­gen hela fö­re­tags­gruppen Bon­ni­er Broadcasting med ock­så andra ka­naler).
Efter­som staten är en stor­ä­ga­re i Te­lia med 37 pro­cent av ak­tierna blir det pro­blem. Staten är ju ock­så hu­vud­an­sva­rig för SVT.

Nyan - 08 feb 20 kl. 15:56

Jeppas Unplugged vann – segern värd 300 000 kronor

TRAV. Det blev spets och slut för Jan Söderström-tränade Jeppas Unplugged i lördagens penningstinna treåringslopp på Solvalla. Den åländska hästen, med kusken Kaj Widell i sulkyn, lyckades vinna spetsstriden mot Neutron Håleryd och Carl Johan Jepson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.