Vagabond > Utrikes

Thursday, 06 August, 03:32

Vagabond - 31 jul 20 kl. 16:30

Kustvandra i TurkietBittra oliver, syrlig yoghurt och söt honung. Timjansdoftande berg och salt hav. Följ med på vandring längs Lykiska leden med ständig utsikt över ett turkost Medelhav..
Läs mer på Vagabond
Läs mer om:
Turkiet, Lykiska, Medelhav

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kustvandrai , Turkiet
Nerikes Allehanda - 16 okt 15 kl. 05:15

Närmare samarbete EU-Turkiet

EU-länderna gillar inte vad som händer i Turkiet. Ändå måste EU samarbeta med Turkiet mer än någonsin.Turkiets president Erdogan har återupptagit kriget mot PKK-gerillan.

YLE - 14 nov 16 kl. 13:16

Att få familjen till Finland är en hinderbana utan like - Omar fick själv åka till Turkiet för att sköta byråkratin

Finland skyller på Turkiet och Turkiet på Finland. Omar hade inget annat val än att själv åka till Turkiet för att få igång familjeåterföreningsprocessen. Se video med Omar och barnen längst ner i artikeln.

Sydsvenskan - 06 mar 16 kl. 18:58

Turkiet går åt fel håll. Men samarbete är nödvändigt.

Det finns anledning att känna olust inför måndagens EU-toppmöte i Bryssel, där den turkiske premiärministern Ahmet Davutoglu är gäst. För det Turkiet som EU nu är redo att göra sig beroende av för att lösa flyktingkrisen utvecklas i allt obehagligare politisk riktning.Vid midnatt natten till lördagen gick polis in och tog över oppositionstidningenZamans redaktion i Istanbul.

Sydsvenskan - 08 mar 16 kl. 16:14

Olle Lönnaeus: Säljer EU ut asylrätten till Turkiet för att hejda flyktingströmmen?

EU säljer EU ut asylrätten i sin iver att göra upp med Turkiet om att stoppa flyktingströmmen till Europa.Den farhågan mötte Stefan Löfven när han på tisdagen kom till EU-nämnden för att rapportera om nattens toppmöte i Bryssel.Politiker från alla partier utom Socialdemokraterna och Moderaterna uttryckte oro för att EU ska kasta flyktingar tillbaka i gapet på ett repressivt Turkiet – som kränker asylrätt och mänskliga rättigheter.

Sydsvenskan - 16 okt 15 kl. 16:27

Turkiet pressar på. EU faller undan.

Den europeiska unionen satsar uppemot 30 miljarder kronor på att göra Turkiet till EU:s gränsvakt. På så sätt ska en del av migrationstrycket mot Europa lättas.Det finns för närvarande omkring 2 miljoner syriska flyktingar i Turkiet.

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 15 kl. 16:27

Turkiet pressar på. EU faller undan.

Den europeiska unionen satsar uppemot 30 miljarder kronor på att göra Turkiet till EU:s gränsvakt. På så sätt ska en del av migrationstrycket mot Europa lättas.Det finns för närvarande omkring 2 miljoner syriska flyktingar i Turkiet.

Nerikes Allehanda - 01 dec 15 kl. 05:15

Turkiet får 27,7 miljarder kronor

Turkiets regering sitter med trumf på hand. Den erbjuder EU att vidta åtgärder för att minska flyktingströmmen. I utbyte får Turkiet två saker: 27,7 miljarder kronor och återupptagna förhandlingar om medlemskap i EU.

YLE - 18 aug 16 kl. 11:07

Skohandlare sålde sin butik efter utrensningar i Turkiet och flög till Finland

En grupp turkiska män, kvinnor och barn har samlats i ett stort vardagsrum i östra Helsingfors. De har sökt om asyl i Finland men ser inte ut som vanliga flyktingar. De har kommit hit med visum och bor i vanliga hyreslägenheter.

Kristianstadsbladet - 14 jun 11 kl. 06:30

Mycket återstår för Turkiet att göra

Många länder vill in i EU. Det väldiga Turkiet är ett av dem, lilla Kroatien ett annat. Kroatien kan?

YA - 14 jun 11 kl. 06:30

Mycket återstår för Turkiet att göra

Många länder vill in i EU. Det väldiga Turkiet är ett av dem, lilla Kroatien ett annat. Kroatien kan?

SVT Debatt - 15 jun 13 kl. 06:16

Erdogan är den som gjort mest för att stärka demokratin i Turkiet

TURKIET Det finns likheter mellan utvecklingen i Turkiet och länder som Thailand och Egypten. Många har skäl att hata ledarna ? men ledarna har samtidigt majoriteten på sin sida.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.