Sydsvenskan > Opinion

Tuesday, 11 August, 00:15

Sydsvenskan - 31 jul 20 kl. 18:02

Kyla och regn dominerade ovanligt kall juliDet har varit få varma dagar i Sverige under juli. I nästan hela landet var månaden kallare än normalt och på vissa håll har det inte uppmätts så låga temperaturer på närmare 45 år enligt en prognos från SMHI. Sommaren inleddes med en rekordvarm junimån.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sverige, SMHI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kylaoch , regn, dominerade, ovanligt, kall, juli
Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 18:02

Kyla och regn dominerade ovanligt kall juli

Det har varit få varma dagar i Sverige under juli. I nästan hela landet var månaden kallare än normalt och på vissa håll har det inte uppmätts så låga temperaturer på närmare 45 år enligt en prognos från SMHI. Sommaren inleddes med en rekordvarm junimån.

Aftonbladet - 31 jul 20 kl. 18:03

Kyla och regn dominerade ovanligt kall juli

▸ Det har varit få varma dagar i Sverige under juli. I nästan hela landet var månaden kallare än normalt och på vissa håll….

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 18:03

Kyla och regn dominerade ovanligt kall juli

Det har varit få varma dagar i Sverige under juli. I nästan hela landet var månaden kallare än normalt och på vissa håll har det inte uppmätts så låga temperaturer på närmare 45 år enligt en prognos från SMHI..

Barometern - 01 nov 15 kl. 14:56

Rekordlite regn och ovanligt många soltimmar i oktober

Mycket sol, högtryck, varmare än normalt och rekordlite regn på sina håll. Så summeras oktobervädret av SMHI..

Expressen - 12 aug 14 kl. 14:06

Sommaren över – kyla och regn på ingång

Tropikvärmen är över och nu går Sverige mot kallare väder. Mot slutet av veckan visar prognosen djupt lågtryck med kyla, regn och åska. – Det tveksamt om vi når 20 grader någonstans i landet, säger meteorologen Johan Groth..

Blekinge Läns tidning - 04 maj 19 kl. 09:00

Väder: Kyla och rusk pausar vårvärmen

Lågtrycken har fritt spelrum nu och helgens väder går i kylans och ruskets tecken. Kallare än normalt för årstiden men de här tvära växlingarna mellan värme och kyla är inget ovanligt i sig, enligt SMHI:s meteorolog Jon Jörpeland..

Helsingborgs Dagblad - 30 maj 15 kl. 13:58

Regn och hård blåststoppade inte festen

När det började dra ihop sig till motorfesten i Bjuv såg det riktigt illa ut. med kyla, regn och hård blåst..

Expressen - 15 mar 14 kl. 20:59

Kyla, regn och hårda vindar väntar Sverige

På lördagen såg våren ut att blåsa bort. Nu väntar en blöt söndag i stora delar av Sverige – och samtidigt kryper temperaturerna ner under nollan på många håll. – Nu har det lättat upp, men det blåser nordvästliga vindar in över hela södra Sverige, säger Camilla Albertsen, meteorolog på norska vädertjänsten Storm..

DalaDemokraten - 28 nov 15 kl. 09:55

Extremväder i Idre: Kyla, regn och nu snö

Torsdagen var en underbar vinterdag i norra Dalarna med tio minusgrader, strålande sol och gott om snö. Under fredagen drog dis med många plusgrader in. Den snö som fanns blev till modd och mindre vägar blev rena isbanor.

Dalarnas tidningar - 28 nov 15 kl. 09:55

Extremväder i Idre: Kyla, regn och nu snö

Torsdagen var en underbar vinterdag i norra Dalarna med tio minusgrader, strålande sol och gott om snö. Under fredagen drog dis med många plusgrader in. Den snö som fanns blev till modd och mindre vägar blev rena isbanor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.