GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 09 August, 04:52

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 09:00

Småprat som gränsar mot tillvarons avgrunderVädrets makter påverkar murar som människan byggt. ”Naturen tar till starka krafter”, skriver Tomas Sjödin..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Tomas Sjödin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Småpratsom , gränsarmot , tillvarons, avgrunder
Sydsvenskan - 13 jan 13 kl. 06:30

Ordet innovation börjar stå folk upp i halsen

Med facit i hand är det enkelt att utnämna 2012 till ?Innovationernas år?. Inte för att det nödvändigtvis kom fram fler innovationer i fjol än något annat år.

Nya Wermlands Tidningen - 01 mar 14 kl. 06:00

Västerdalsbanan behövs

Detta rimmar illa med allt prat om miljö och säkerhet. Dessutom fördyrar det industrins transporter och begränsar möjligheterna till en hållbar utveckling, skriver Christer Wilhelmsson..

SmålandsPosten - 25 okt 14 kl. 12:23

Om frihet på olika planFRIHET PÅBARRIKADERNA?

VÄXJÖ KOMMUN värnar yttrandefriheten. Exilförfattaren Nasrin Madani fick sin fristad och för litteraturens främjande inrättades i somras Fria ordets hus. Nu går stafettpinnen vidare till konsthallen som i samma anda stödjer den konstnärliga friheten.

Sydsvenskan - 28 sep 15 kl. 10:49

Litteraturens värde?

Hej Kulturkoftan. Jag har en fråga om litteraturens värde. Överallt pratar folk om litteraturens värde.

Helsingborgs Dagblad - 28 sep 15 kl. 10:49

Litteraturens värde?

Hej Kulturkoftan. Jag har en fråga om litteraturens värde. Överallt pratar folk om litteraturens värde.

PrivataAffärer - 27 sep 18 kl. 06:46

Powell: Ytterligare ett steg mot normala räntenivåer

Han sade att räntan är fortsatt låg, men en gradvis återgång till normala nivåer kommer att hjälpa till att förlänga den ekonomiska uppgången. Jerome Powell konstaterade att onsdagens räntehöjning reflekterar en stark ekonomi, och ledamöternas medianprognoser för räntebanan är likartad den som presenterades i juni. Han påpekade också att beslutet att stryka formuleringen om ”ackommoderande” penningpolitik inte signalerar någon förändring i räntebanan.

Skånskan - 05 okt 19 kl. 05:00

HD säger nej till kaolingruva

BILLINGE Högsta Domstolen beviljar inte prövningstillstånd av mark- och miljödomstolens nej till en kaolingruva på Billineg Fälad.
Svenska Kaolins vd Lars Alm ser ingen framtid alls för projektet, uppskattar att det kostat ägarkretsen 20-30 miljoner kronor att driva och är smått kritisk till domstolarnas hantering av ansökan.– Nu har vi dragit caset i 25 år och gått så långt vi kan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.