Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Tuesday, 11 August, 18:32

Länstidningen i Jämtland - 31 jul 20 kl. 18:00

Coronapandemin gynnar gruvbolag – får förlängt tillstånd i OvikenGruvbolaget EU Energy Corp får mer tid på sig att lämna in en eventuell ansökan om gruvstart i....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Oviken, EU Energy Corp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronapandemin, gynnar, gruvbolagfår , förlängt, tillståndi , Oviken
Cornucopia - 12 jun 20 kl. 13:37

Spaning: Även stockholmarna har tröttnat på coronapandemin

En uppföljande spaning efter den tidigare i Göteborg. Allt talar för att även stockholmarna nu tröttnat på coronapandemin - undantaget riskgrupper, anhöriga till svårt sjuka eller döda, och förstås sjukvårds- och omsorgspersonal. Spaning nedan.

SVT Debatt - 28 jul 13 kl. 16:43

Islamofobisk humor gynnar inte demokratin, Gardell

SKÄMT SOM SÅRAR Jonas Gardell använder ofta humor för att granska makten och dra ner byxorna på fåniga fördomar. Men det betyder inte att humor i alla lägen gynnar demokratin. Gardells twitterskämt om att muslimska kvinnor ser ut som ?

Skånskan - 19 feb 19 kl. 05:00

”Obegripligt gynna utländska gruvbolag”

LYBY Erland Annerfeldt i Fridhem söder om Lyby får ett av de fem planerade provborrhålen bara 1,5 meter från sina marker.
Både han och grannarna Johan och Viktoria Tykesson anser att det är beklämmande att ett utländskt bolag kan göra anspråk på mark i Sverige utan att betala något för det.– Här handlar det om mark som andra lever av, folks levebröd.

YLE - 10 apr 16 kl. 15:35

Kuqi: Domarlinjen gynnar inte oss

PK-35:s Njazi Kuqi åkte på en utvisning i derbyt mot HIFK. Klubben straffar honom – och samtidigt ger brorsan Shefki ligadomarna en känga. I lördagens derby såg Njazi Kuqi, som prickade in två mål i premiären mot RoPS, rött.

YLE - 26 feb 14 kl. 09:33

Nya regler för skoltransporter gynnar Raseborgsfamiljer

Priset sänks, utbudet blir bredare och allt fler ska kunna använda sig av avgiftsbelagda skoltransporter i Raseborg. Det slog Raseborgs bildningsnämnd fast i går kväll (25.2).

YLE - 06 okt 12 kl. 04:39

Rehn: Osäkerhet gynnar populisterna

Ekonomikommissionär Olli Rehn motsätter sig starkt den populistiska EU-kritiken i sin bok om eurokrisen som utkom i dag. - Populisterna är intresserade av att upprätthålla osäkerhet eftersom osäkerheten gynnar och föder dem, säger Rehn. Verket Myrskyn silmässä (I stormens öga) är en skildring av eurokrisens tillkomst och framfart så här långt, kryddad med fotbollsmetaforer, ett av Rehns favoritstilgrepp.

Sydsvenskan - 12 okt 13 kl. 06:30

Nya arbetarpartiet gynnar välbetalda

Moderaterna lanserar en ny vallogga: ?Nya M ? Sveriges arbetarparti?.

YLE - 27 maj 14 kl. 22:02

"Centrumslingan gynnar flere än en förlängd Västmetro"

På mötesplatsen Laituri i den gamla busstationsbyggnaden vid Narinken finns en handfull människor samlade runt en stor karta över Helsingfors. På kartan finns streck i olika färger. Ett orange streck ska föreställa Västmetron, ett grönt visar hur Jokerlinjen går.

Cornucopia - 02 maj 20 kl. 13:51

Tyska statliga Koch-institutet: Coronapandemin kan fortsätta i 24 månader

Det tyska statliga Robert Koch-institutets  (RKI) ordförande ska i veckan sagt att coronapandemin kan fortlöpa i ytterligare två år och kommer inte upphöra förrän antingen ca 70% av världens befolkning smittats eller ett vaccin tagits fram. En rapport från University of Michigan säger det samma. Stämmer detta måste samhället hitta en nivå där det kan fortsätta fungera, för att t ex isolera alla i riskgrupper i två år är knappast möjligt.

DN - 13 maj 20 kl. 05:12

Indiens låga dödstal i coronapandemin förbryllar forskare

Indien har så här långt drabbats häpnadsväckande lindrigt av den pågående coronapandemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.