GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 04 August, 04:16

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 08:03

Obekvämt och mänskligt i "Fullt hus"I den nya humorserien "Fullt hus" flyttar paret Karin och Henke hem till Karins föräldrar efter ett ekonomiskt bakslag..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Fullt, Karin, Henke, Karins

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Obekvämtoch , mänskligti , Fullt, hus
Sydsvenskan - 31 jul 20 kl. 08:03

Obekvämt och mänskligt i ”Fullt hus”

I humorserien flyttar paret Karin och Henke hem till Karins föräldrar..

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 08:03

Obekvämt och mänskligt i ”Fullt hus”

I humorserien flyttar paret Karin och Henke hem till Karins föräldrar..

SVT Debatt - 16 dec 13 kl. 16:04

Våga vara obekväma för fler bostäder

BOSTÄDER I dag måste människor tacka nej till utbildning eller jobb för att de inte hittar bostad i sin nya stad. Oacceptabelt. Det finns flera saker som kan öka antalet bostäder: slopa regelkrångel, öka konkurrensen med friare marknad och se över flyttskatten.

Nyheter 24 - 23 dec 13 kl. 10:28

Mäklare använde hus som sexnäste – fångades på filmKungen av otrohet

USA. Husägarna Richard och Sandra Weiner stämmer mäklarna Robert Lindsay och Jeannemarie Phelan för att ha satt ett överpris på New Jersey-huset så att de kunde använda det för intima träffar, rapporterar Daily Mail. Ägarna menar att mäklarna medvetet satt ett överpris för att hålla eventuella köpare borta.

SmålandsPosten - 15 jul 14 kl. 00:35

Svårt för LO att hålla rent hus

Sverigedemokrater inte är välkomna i den fackliga sfären. Enligt Dagens Nyheter förbjuder 12 av 14 LO-förbund sverigedemokrater att ha förtroendeuppdrag. Transports ordförande Lars Lindgren säger att: "SD:s politik strider helt mot våra stadgar.

YLE - 08 aug 17 kl. 16:51

Missbrukarvården i Raseborg: Vi måste sluta stigmatisera missbruk

Att ha ett beroende är fortfarande något som sopas under mattan och som många känner skam över. Den stereotypa missbrukaren som skränar på en bänk överensstämmer däremot inte med verkligheten. Missbrukarvården berättar hur det är att försöka hjälpa dem som inte vill ha hjälp.

BT - 20 aug 12 kl. 13:57

Undanta unga från turordningen

Den höga ungdomsarbetslösheten är mänskligt och samhällsekonomiskt ett stort bekymmer. En enkät som Trä- och Möbelföretagen och Skogsindustrierna gjort bland sina medlemsföretag visar att det finns en utbredd vilja att anställa fler unga, men de nuvarande regelverken försvårar dessa rekryteringar. Nu krävs en bred samverkan för att få fler i jobb.

Alingsås tidning - 08 dec 15 kl. 11:10

ADHD som det alltför perfekta svaret

Vi har en vild ostrukturerad verklighet därute. Och vetenskapen skall med sin begreppsvärld erbjuda oss olika sätt att förstå detta som egentligen inte fullt ut kan fångas med våra ord. Det är uppgiften: att lägga sina teorier, och begrepp som ett raster över realiteten, och utifrån det erbjuda oss goda och pålitliga punkter där vi kan göra ett ingrepp i verkligheten.

Sydsvenskan - 15 jan 14 kl. 06:30

Det är svårt att sätta ord på vänskapsbanden

Lena Andersson var det som fick mig att börja fundera på hur vi talar om vänskap. I ”Egenmäktigt förfarande” konstaterar hon med sedvanlig klarsynthet och språkkänsla att den vi kallar en god vän är en mindre god vän än den vi i all enkelhet kallar en vän.Sedan läste jag den brittiske filosofen A C Grayling som gett ut en bok om vänskap och som – något mer pedantiskt – påpekar att det är tårta på tårta att tala om ”min vän” eller ”en vän till mig”: ”en vän till mig sa” betyder varken mer eller mindre än ”en vän sa” men är intressant såtillvida att det understryker det possessiva draget i vänskap.

YLE - 07 dec 14 kl. 19:06

Vad har hänt dig?

Jag minns hur en kvinna tittade medlidsamt på mig från sin plats i bussen. Det gjorde mig obekväm. Dels för att den typ av medlidande yrkar på nåt slags offeridentifikation hos mottagaren, dvs hos mig, dels för att jag nu bedrog omvärlden – jag var ju faktiskt inte rullstolsburen på riktigt, det här att jag satt i rullstol i bussen i Helsingfors var bara ett test för vårt radioprogram.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

”Cabaret”-premiären flyttas fram – ”La bohéme” inställt

Göteborgsoperan tvingas ändra om i kalendern efter fortsatta restriktioner..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Konsert för valthorn och – alarmsignal?

Kammarmusikdagarna bjöd på musikaliska överraskningar på Styrsö..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Få ett bättre bolån genom att flirta med andra banker

”Bankens bästa kund är den som inte förhandlar”. Här är experternas tips för den perfekta dealen..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Tennisstjärnan vill att spelare ska slippa karantän

Tennisspelarna i US Open måste bli försäkrade om att de inte behöver sitta i karantän när de kommer tillbaka till Europa från USA, anser tidigare världsettan Andy Murray..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Klart för utredning om virusets ursprung

WHO har slutfört sitt uppdrag med att lägga grunden för en utredning om coronavirusets uppkomst i Kina, meddelar världshälsoorganisationen..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Tv-toppen: allsång och britter lockade mest

Som så många gånger förr lockade "Allsång på Skansen" flest tittare under veckan. I övrigt verkar svenskarna mest intresserade av brittiska mord och brittiska kungligheter..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Ett nytt dödsfall i covid-19

Sedan i fredags har ytterligare en person med bekräftad covid-19 rapporterats död i Sverige..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Bilhandeln orolig för svag efterfrågan

Bilförsäljningen återhämtar sig till viss del i juli, vilket förklaras med att bilar som köptes innan coronakrisen har levererats..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Arbetslösheten fortsätter klättra

Antalet arbetslösa fortsätter att öka och varslen om uppsägning likaså. Värst drabbade är unga – i dag är närmare 73 000 unga arbetslösa i Sverige..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Tysk skolstart trots andra våg av smitta

I Tyskland börjar nu ett nytt läsår. För många elever innebär det att de går till skolan för första gången sedan i mars..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.