Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Saturday, 15 August, 01:15

Länstidningen i Södertälje - 31 jul 20 kl. 16:59

Åklagaren om dödsfallet vid polisingripandet – ”Vi inväntar obduktionen”Utredningen av onsdagens polisingripande där en 36-årig man avled, går vidare. Chefsåklagare....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åklagarenom , dödsfalletvid , polisingripandetVi , inväntar, obduktionen
Världen Idag - 18 sep 15 kl. 11:31

Pastor Kong Hee inväntar dom

Efter 140 rättegångsdagar är nu processen mot Kong Hee, grundare av City Harvest Church i Singapore och fem andra medarbetare avslutad.Åklagaren har hävdat att de åtalade använt skattebefriade gåvor som var ämnade för församlingens verksamhet till att bland annat lansera Kong Hees hustru, Sun Yeow Ho, som artist.Totalt handlar det om runt 150 miljoner svenska kronor som tagits från församlingskonton till att finansiera det så kallade Crossover-projektet ,som skulle vara församlingens sätt att ev.

HBL - 04 jul 14 kl. 12:36

Åklagaren: 11 inom barnskyddet och hälsovården åtalas

Eerika mördades för två år sedan av sin far och styvmor. Det gjordes flera barnskyddsanmälningar under hennes liv. Elva anställda inom barnskyddet och vårdsektorn i Helsingfors åtalas för tjänstebrott i anslutning till mordet på en åttaårig flicka i Helsingfors.

Blekinge Läns tidning - 30 aug 16 kl. 13:53

Åklagaren: ”86-åringen hade öppna sår på flera ställen”

86-åringen hade flera öppna sår på kropp och i huvud när hemtjänsten hittade honom. Nu inväntar åklagaren mer besked kring den anhållna 77-åriga kvinnan..

Dalarnas tidningar - 04 apr 17 kl. 14:02

Åtal dröjer mot mannen som misstänks för knivattacken – åklagaren förklarar varför

Den man som misstänks för knivattacken mot två personer på Arbetsförmedlingen i Borlänge den 7 mars sitter fortsatt häktad.
Åklagaren inväntar analyssvar från Nationellt Forensiskt Centrum innan det kan bli aktuellt att väcka åtal mot mannen.
– Jag hoppas att det inte dröjer alltför länge innan jag kan väcka åtal, säger chefsåklagare Patrik Säflund till DT..

Jönköpingsnytt - 24 feb 17 kl. 14:37

Åklagaren: ”Ett rån som gick snett”

Inom en månad väntas det väckas åtal i fallet med en 32-årig man som misstänks ha skjutit två personer i en föreningslokal på Norrängen i Huskvarna.
– Vi inväntar den tekniska undersökningen, säger kammaråklagare Lars Johansson..

Nerikes Allehanda - 16 apr 20 kl. 20:46

Åklagaren överklagar inte beslutet att släppa misstänkte Hjärstamördaren: ”Vi inväntar domen ”

Den 45-årige man som misstänks ha mördat Lena Wesström släpptes i onsdags på fri fot. Nu meddelar....

YLE - 14 nov 16 kl. 14:24

Den åtalade kvinnans vän: Jag har varit orolig för henne i flera år

En vän till den kvinna som står åtalad för att ha planerat en skolskjutning i Karleby hade oroat sig för kvinnan i flera års tid. Åklagaren yrkar på tre och ett halvt års fängelse. Åklagaren kräver att kvinnan som står åtalad för att ha planerat skolskjutning i finskspråkiga Stenängens skola i Karleby ska dömas till ovillkorligt fängelse i 3 år och 6 månader.

Alingsås tidning - 21 apr 16 kl. 05:30

Misstänkt för mordbrand kvar i häktet

Åtalet dröjer mot den 40-åriga kvinna som sitter häktad för mordbrand och mordförsök – åklagaren bedömer dock utredningsläget som bra. Det är nu drygt en månad sedan som en kvinna greps efter att det börjat brinna i anslutning till ett hus mellan Alingsås och Vårgårda. Efter gripandet kom misstankarna mot kvinnan att utökas till ytterligare en anlagd brand i samma hus.

Alingsås tidning - 10 okt 19 kl. 10:08

Misstänkt för styckmord omhäktad

Den man som misstänkts för styckmordet på Noltorp omhäktades i förra veckan – samtidigt misslyckades åklagaren med att få en annan man häktad för grovt skyddande av brottsling.
Utredningen av styckmordet på Noltorp tog en ny vändning i förra veckan då åklagaren begärde en man i 50-årsåldern häktad för grovt skyddande av brottsling. Brottsdatumet är satt till midsommardagen, samma dag som mordet ska ha skett.

Barometern - 04 maj 14 kl. 12:09

Mordmisstänkt par häktas

Både mannen och kvinnan i det mordmisstänkta paret häktades misstänkta för mord på en åttaårig flicka i Karlskrona. Båda nekar till brott, inför rätten utbrast kvinnan med gråten i halsen "jag har inte gjort det". Efter långdragna överläggningar under söndagen valde rätten till sist att gå på chefsåklagare Pernilla Åströms linje och båda häktades.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.