Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Thursday, 06 August, 03:09

Vestmanlands Läns Tidning - 31 jul 20 kl. 17:00

Hockeyallsvenskans besked om seriestarten: ”Det finns inte ett scenario där säsongen ställs in”Hockeyallsvenskan har skjutit upp seriestarten till "åtminstone oktober" med förhoppningen att....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hockeyallsvenskans, beskedom , seriestartenDet finns inte ett , scenario, där säsongen ställs in
Länstidningen i Södertälje - 31 jul 20 kl. 17:00

Hockeyallsvenskans besked om seriestarten: ”Det finns inte ett scenario där säsongen ställs in”

Hockeyallsvenskan har skjutit upp seriestarten till "åtminstone oktober" med förhoppningen att....

DalaDemokraten - I förrgår: 10:07

Hockeyallsvenskans besked till Mora IK om seriestarten: ”Det finns inte ett scenario där säsongen ställs in”

Hockeyallsvenskan har skjutit upp seriestarten till "åtminstone oktober" med förhoppningen att....

Dalarnas tidningar - I förrgår: 10:07

Hockeyallsvenskans besked till Mora IK om seriestarten: ”Det finns inte ett scenario där säsongen ställs in”

Hockeyallsvenskan har skjutit upp seriestarten till "åtminstone oktober" med förhoppningen att....

Expressen - 15 jul 20 kl. 08:25

Uppgifter: Skjuter upp seriestarten

Hockeyallsvenskans premiär ser inte ut att bli av som planerat i september.Enligt Radiosportens uppgifter finns det en ny plan.Ligan kommer i stället starta i oktober, med förhoppningen att publik kommer att tillåtas..

YA - 11 maj 20 kl. 18:58

Åsikterna går isär bland fotbollsklubbarna om seriestarten

Ännu är mitten på juni riktlinjen för seriestarten av fotbollen i sydöstra Skåne. Före 1 juni har Skånes fotbollförbund lovat att ge ett besked om det blir fotboll i juni eller senare. Bland klubbarna råder det delade åsikter huruvida det är klokt eller inte att starta i mitten av juni..

Sydsvenskan - 25 sep 11 kl. 06:30

Ett välregisserat maktskifte "Det här är ett katastrofalt scenario"

Hoppet är ute, säger Nargiz Asadova, vice chefredaktör på den frispråkiga ryska radio­stationen Echo Moskvy. -?För många unga, utbildade ryssar är det ett tecken på att det är dags att lämna landet, att inget kommer att bli bättre under deras livstid, säger hon.

Alingsås tidning - 25 apr 16 kl. 05:30

Väntar besked om teknikelever

Nu i veckan väntas en första indikation hur många som har nappat på möjligheten att gå ett fjärde år på tekniskt college på Alströmergymnasiet.
– Får vi sju, åtta elever är det ett bra scenario, säger rektor Patrik Bredberg. I förra veckan arrangerade Skolverket en regional konferens för alla gymnasieskolor i regionen som startar eller redan startat ett fjärde år på teknikprogrammet, eller teknikcollege, som Alströmergymnasiet numera får kalla sig.

Cornucopia - 24 mar 19 kl. 11:25

Scenario: Nedskjutning av svenskt signalspaningsplan

Nedan följer ett scenario där den fascist-kleptokratiska Putin-diktaturen i Kreml beordrar en nedskjutning av ett svenskt signalspaningsplan över Östersjön, för att höja populariteten för diktaturens president i Ryssland. Scenariot är hypotetiskt.
Ryska Mig-31 Foxhound.

PrivataAffärer - 08 apr 20 kl. 08:40

SN: BNP faller 5 procent i ett optimistiskt scenario

Hon påpekade att Sverige, med sin låga offentliga skuld, har råd att satsa mer för att motverka coronakrisens negativa effekter och då kan öka sannolikheten att förverkliga detta första optimistiska scenario. ”Visst har vi råd att satsa och det måste satsas mer för att undvika scenario två och tre och kanske klara scenario ett”, sade hon. I detta första optimistiska V-formade scenario hålls smittspridningen i Sverige på en låg nivå och ekonomin kommer i gång igen under det andra halvåret.

Dagens PS - 16 okt 18 kl. 11:24

Di: Volvos besked kan bli våt filt

Volvos besked om att man har hittat fel i sitt avgasefterbehandlingssystem kan få långsiktiga konsekvenser eftersom felet inte är överblickbart. Det skriver Di som tillägger att oklarheten i omfattningen av problemet har ökat risken i Volvo dramatiskt. ”Volvos aktie handlades i slutet på september för nära 160 kronor, på tisdagsförmiddagen stod den i drygt 134 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.