Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 05 August, 20:42

Vestmanlands Läns Tidning - 31 jul 20 kl. 16:47

Debatt: Varför vill VLT förminska människors oro?Än en gång vill VLT:s ledare förminska och avfärda människors oro för den allt mer grova....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
VLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattVarför vill , VLT, förminska, människors, oro
SVT Debatt - 22 aug 13 kl. 15:24

Femens besatthet av sharia ökar fördomarna mot muslimer

HIJABUPPROPET Femenaktivisten Jenny hävdar att hon klär av sig naken i solidaritet med hijabuppropets budskap. Men genom sitt ensidiga fokus på sharialagar ? lagar som förstås inte finns i Sverige ?

Supermiljöbloggen - 15 okt 15 kl. 07:53

”Klimatfrågan handlar om rättvisa”

Ansvar måste utkrävas från de som har det största ansvaret för utsläppen - till förmån för de som drabbats hårdast, det skriver Anna Axelsson, Diakonia, och Martin Vogel, Svenska kyrkan. Diakonias och Svenska kyrkans internationella arbetes utgångspunkt i klimatfrågan är alla människors lika värde och lika rätt till utveckling. Klimatfrågan handlar om rättvisa, eftersom de människor som drabbas hårdast av klimatförändringarna är de som historiskt bidragit minst till de globala utsläppen av växthusgaser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.