GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 13 August, 11:12

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 07:47

Rusning efter sommarresor – nästa årCharterbolagen sätter återigen kurs mot varmare breddgrader. Bokningstrycket för resor i sommar är på uppgång – men efterfrågan är en bråkdel av vad den brukar vara..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rusningefter , sommarresornästa , år
BT - 11 jan 11 kl. 10:55

Rusning till charterresor ? hit går sommarens resor

För charterbolagen inleddes det nya året med ett rejält plus för försäljningen. Fritidsresor slog nytt försäljningsrekord under förra veckan, och även Ving och Apollo har sett ordentliga försäljningsökningar jämfört med i fjol. Januari är en av årets viktigaste säljmånader för researrangörerna.

Helsingborgs Dagblad - 31 dec 11 kl. 12:56

Rusning efter resor i mellandagarna

Det är rusning på resor, både till sommaren och nästa vinter. Alla de stora resebolagen vittnar om högtryck i försäljningen under jul och nyår, som också traditionellt sett är årets största försäljningsperiod. Apollo har sålt 39 procent fler sommarresor under mellandagarna än under samma period förra året.

Trelleborgs Allehanda - 16 aug 13 kl. 17:00

Ingen rusning efter resor

Arkivfoto: Lionel Cironneau/Scanpix
Den varma sommaren har inte varit bra för resebyråernas affärer. Men Lars-Åke Pugner säger att det går på ett ut med tanke på att förra sommaren var så dålig.
?

SvD - 03 jun 11 kl. 12:31

Rusning till New York

Bokningarna av sommarresor har ökat med 91 procent..

BT - 23 jun 13 kl. 13:43

Stark krona ger rusning efter resor

Den urstarka kronan ger exportföretagen huvudbry - men de svenska turisterna jublar. Av 15 populära turistvalutor har kronan stärkts mot samtliga under det senaste året. Och med extra köpkraft i plånboken har svenskarnas bokningar av sommarresor skjutit i höjden.

Expressen - 01 maj 12 kl. 16:33

April rekordmånad för sommarresor

Aprilvädret har varit det kallaste på länge. Men för resebolagen har det varit goda nyheter ? aldrig förr har så många sommarresor sålts i just april.

HBL - 17 jun 13 kl. 12:46

Sommarresor går åt som smör i solsken

Efter att värmeböljan övergått till svalare väder har efterfrågan på paketresor ökat tydligt. Det finns få juniresor kvar, uppger de stora resebyråerna.? Vädret påverkar direkt försäljningen av resor.

Expressen - 11 apr 19 kl. 18:47

Sommarresor för ungdomar – så ser erbjudandena ut

På flera håll i södra Sverige blir det ingen upprepning av förra årets kostnadsfria sommarresor för ungdomar.Ett regeringsbeslut innebär att det helt enkelt inte finns några pengar. Men i flera regioner finns och kommer det finnas rabatterade priser hela sommaren..

Trelleborgs Allehanda - 01 jul 11 kl. 07:15

Ingen rusning till läkarna

Foto: Manfred Rohde, Helmholtz-Zentrum
En person som sökt sig till akuten i Trelleborg med ehec-symptom har blivit inlagd på sjukhuset. Men det har inte varit någon rusning av oroliga människor.
Det var i samband med utbrottet i Tyskland som några personer sökte sig till Trelleborgs lasarett med misstanke om att de smittats av ehec.

BT - 16 mar 14 kl. 14:52

Rusning efter vatten i Örebrobutiker

Beskedet om att avloppsvatten kan ha läckt ut i dricksvattnet i Örebro har skapat en rusning efter vatten i stadens matbutiker. Befolkningen uppmanas att koka vattnet i flera minuter.Avloppsvatten har sipprat ned i reservoaren i vattentornet Svampen i Örebro.

YLE - 07 sep 16 kl. 18:17

Rusning på akuten i Vasa

Datanätet på Vasa centralsjukhus ligger nere och det är rusning på akuten och till akutens telefonservice. På Centralsjukhuset i Vasa har man just nu problem med datanätet. Situationen orsakar rusning på akuten och akutens telefonservice.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.