GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 08 August, 14:22

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 07:51

Hälften av coronatesten gav fel svarAntalet fall av covid-19 i region Halland uppgavs ha ökat den senaste tiden. Men när regionens labb tittade närmare på de positiva testsvaren visade det sig att över hälften av svaren inte stämde, rapporterar.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Halland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hälftenav , coronatesten, gav, fel, svar
Dagens PS - 27 feb 17 kl. 08:07

Oscarsskandal: Historisk miss gav fel vinnare

Svenska medier domineras på måndagen av Oscarsgalan. Det hör till vanligheterna men i år var filmvärldens mest prestigefyllda kväll ytterligare anledning till rubriker. När Oscarsgalans finaste pris, det för bästa film, skulle delas ut blev det väldigt fel.

Dagens Medicin - 31 jul 20 kl. 08:15

Hälften av coronatesten i Halland gav fel svar

Antalet fall av covid-19 i region Halland uppgavs ha ökat den senaste tiden. Men när regionens labb tittade närmare på de positiva testsvaren visade det sig att över hälften av svaren inte stämde..

YLE - 28 nov 15 kl. 06:01

HS: Stubb gav fel siffror kring förvaltningsregistret

Finansminister Alexander Stubb (Saml) har använt felaktiga siffror om förvaltningsregistret för börsaktier, skriver Helsingin Sanomat. Stubb försvarade det planerade förvaltningsregistret i riksdagen tidigare i veckan. Han sade att myndigheterna är kritiska till det nuvarande systemet och att 90 procent av utlåtandena om förvaltningsregistret är positiva.

Expressen - 15 maj 16 kl. 19:02

Danska missen – gav fel länder poäng

Danmark röstade fel och gav vinnarbidraget Ukraina högsta poäng av misstag, skriver danska BT. Det var den danska juryns representant Hilda Heick som misstolkade allt och gav bottenbidragen toppoäng. – Mitt hjärta stod still.

Nyheter 24 - 23 jan 12 kl. 15:47

Gav fel fakta igen - Är Reinfeldt nya Juholt?


Det blev fel om apoteken och det blev fel om överskottet. Kan väljarna lita på att det statsministern säger är sant? I onsdagens partiledardebatt påstod statsminister Fredrik Reinfeldt att största delen av apoteken finns kvar hos Apoteket AB.

Kristianstadsbladet - 14 jul 14 kl. 20:16

Gav fel medicin - barnet dog


Ett barn dog bara några timmar efter att det fötts på Danderyds sjukhus, sedan personalen som skulle förlösa modern gjort ett misstag. Eftersom barnet låg i sätesbjudning planerade man att kvinnan skulle förlösas med kejsarsnitt först nästkommande dag. Men i stället för att få ett medel för att förhindra värkarbetet, fick hon något som gav motsatt effekt.

BT - 14 jul 14 kl. 20:16

Gav fel medicin - barnet dog

Ett barn dog bara några timmar efter att det fötts på Danderyds sjukhus, sedan personalen som skulle förlösa modern gjort ett misstag. Eftersom barnet låg i sätesbjudning planerade man att kvinnan skulle förlösas med kejsarsnitt först nästkommande dag. Men i stället för att få ett medel för att förhindra värkarbetet, fick hon något som gav motsatt effekt.

SmålandsPosten - 30 aug 19 kl. 21:13

Feldosering: Gav fel medicin - fick kvällens dos på morgonen

En personal på Ryds brunn ungdomshem gav en ungdom på boendet fel tabletter. När ungdomen skulle få sin morgonmedicin fick hen istället kvällsdosen..

YA - 30 okt 15 kl. 03:00

Fel provsvar gav fel diagnos

Felaktiga provsvar orsakade att Christina Nilsson fick fel diagnos och därmed ingen behandling. Lasarettet i Ystad har nu gjort en anmälan enligt lex Maria..

Skånskan - 14 apr 16 kl. 17:37

Förväxlade rum – gav fel insulin

Skurup/Lund Mannen injicerades med insulin – trots att han inte har behov av det och dessutom protesterade mot behandlingen.
Strax efter meddelade sköterskan att hon tagit fel på rumsnummer.Skurupsbon, som är i 65-årsåldern, vistades i september i fjol på Sus i Lund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.