Nerikes Allehanda > Nyheter

Thursday, 13 August, 10:28

Nerikes Allehanda - 31 jul 20 kl. 16:28

Örebro universitet öppnar delvis under hösten – prioriterar nya studenter: ”Känns bra att återgå till mindre akuta åtgärder”Snart ska studenter åter sätta sig i skolbänkarna. Åtminstone vissa av dem. Till hösten öppnar....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Örebro, universitetöppnar , delvisunder , hösten, prioriterarnya , studenter, Känns bra att återgå till mindre akuta åtgärder
Nerikes Allehanda - 13 jul 17 kl. 11:57

Jurist, läkare och socionom – mest sökta utbildningar på Örebro universitet

Juristprogrammet är den mest sökta utbildningen på Örebro universitet till hösten. 4 765 personer har sökt till programmets 120 platser. På torsdagen fick samtliga sökande till landets universitet och högskolor sina antagningsbesked..

Nerikes Allehanda - 13 jul 17 kl. 11:57

Lista: Här är de mest populära utbildningarna på Örebro universitet

Juristprogrammet är den mest sökta utbildningen på Örebro universitet till hösten. 4 765 personer har sökt till programmets 120 platser. På torsdagen fick samtliga sökande till landets universitet och högskolor sina antagningsbesked..

Nerikes Allehanda - 20 mar 17 kl. 11:55

Ny unik utbildning till Örebro Universitet

Till hösten får Örebro Universitet en ny utbildning, unik i sitt slag. Biologi och entreprenörskap kombineras i programmet med målet att ge bättre förutsättningar för studenterna att arbeta från idé till slutlig produkt..

Nerikes Allehanda - 04 apr 17 kl. 05:03

Sofia Larsen återvänder till Örebro universitet

Till hösten ska Sofia Larsen återvända till kommunikationsfrågorna på Örebro universitet, den här gången som kommunikations- och samverkanschef.
– Det är väldigt spännande att få vara med på den resan som universitetet har framåt, säger hon..

Expressen - 31 jul 20 kl. 07:49

Olika regler på Sveriges universitet under hösten

Det blir en hösttermin likt ingen annan på landets universitet och högskolor.Om det blir plugg på distans eller inte beror på vad du pluggar – och var. Reglerna varierar mellan de olika lärosätena, visar TT:s genomgång..

Nya Wermlands Tidningen - 03 jun 16 kl. 12:01

Första läkarna tar examen i Örebro

De första 43 läkarstudenterna vid Örebro universitet tar nu examen och är redo att påbörja sin tjänstgöring inom hälso- och sjukvården. Nu återstår minst 18 månaders allmäntjänstgöring, AT, innan de får läkarlegitimation. Till hösten erbjuder Region Örebro län 25 AT-platser varav 14 kommer att fyllas av studenter som läst i Örebro..

Nerikes Allehanda - 29 mar 17 kl. 07:51

Slut med egenterapi för psykologstudenter i Örebro

Till hösten tas den obligatoriska egenterapin bort från psykologprogrammet vid Örebro universitet, rapporterar P4 Örebro.
– Kontakten som eleverna haft med psykoterapeuten har journalförts, varit sekretessbelagd och saknat insyn, säger Sofia Bergbom, universitetslektor vid psykologprogrammet..

Nerikes Allehanda - 05 aug 17 kl. 05:10

Svår att hitta boende till 4000 nya studenter i Örebro "Runt 40-50 sökande per lägenhet"

Örebro Universitet räknar med 4000 nya studenter som till hösten söker boende. Situationen är osäker och söktrycket är högt samtidigt som antalet lediga studentbostäder är lågt..

NT - 07 maj 14 kl. 13:00

Vita Hästen inleder samarbete med Örebro

Nu är det klart. SHL-klubben Örebro och Vita Hästen ingår ett samarbete..

Nya Wermlands Tidningen - 18 apr 16 kl. 14:29

Många vill läsa på Karlstads universitet

29 729 personer har sökt programutbildningar och fristående kurser vid Karlstads universitet till hösten.8 210 av dessa har sökt i första hand vilket är en ökning av förstahandssökande med 2,4 procent jämfört med förra höstterminen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.