Sydsvenskan > Opinion

Sunday, 09 August, 15:51

Sydsvenskan - 31 jul 20 kl. 16:21

Nej, hemma är – ändå – inte det nya svarta.Pyjamas kan vara skönt en stund. Men på sikt vinner jobblaget – och jobbjaget..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nej, hemmaär , ändåinte det nya , svarta
Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 16:21

Nej, hemma är – ändå – inte det nya svarta.

Pyjamas kan vara skönt en stund. Men på sikt vinner jobblaget – och jobbjaget..

Kristianstadsbladet - 22 okt 11 kl. 06:30

En knuten näve för de svarta mödrarna

När flaggan hissats och nationalsången började spela höjde männen sina knutna nävar upp mot Mexico C?
När flaggan hissats och nationalsången började spela höjde männen sina knutna nävar upp mot Mexico Citys himmel. Där stod de, guld?

Sydsvenskan - 14 jun 15 kl. 04:00

Att dela på svarta och vita för att de ska kunna mötas

Första kvällen samlades de vita eleverna. Andra kvällen var det de svartas tur. Gillian Laubs fotoreportage ”A Prom Divided”, publicerat i New York Times 2009, skildrade Montgomery County High School i Georgia, som höll fast vid sin bisarra tradition med rassegregerade skolbaler.

Skånskan - 16 okt 18 kl. 10:59

Svarta panter-hälsningen på prispallen

Historia Idag är det 50 år sedan Tommy Smith och John Carlos höjde sina handsbeklädda nävar i en Svarta Panter-hälsning på prispallen i Mexico City.”Säg minns ni ännu den dagen vid OS i Mexico
Det var prispallsceremoni för tvåhundra meter
Det susade högtidligt på läktarens hederssektion” Året var 1968 och olympiska spelen gick av stapeln i Mexico. I finalen på 200 meter sprang Tommie Smith hem guldet till USA.

Kristianstadsbladet - 05 feb 13 kl. 12:25

David Lindgren erbjöds svarta pengar

På onsdagen kommer domen mot de folkkära artisterna Magnus Carlsson, Lotta Engberg och Martin Stenmarck som anklagas för skattebrott. Nu berättar David Lindgren att även han blivit erbjuden svarta pengar.
Han var Melodifestivalens största förhandsfavorit och dansade sig enkelt från deltävlingen i Karlskrona till final.

Kristianstadsbladet - 27 jul 13 kl. 18:51

Stenkross, runsten och järnsmide i Svarta bergen

Foto: Malin Palm
På lördagen firades Stenens dag vid Svarta Bergen i Hägghult. Där krossades det sten, målades runsten och så smidde man ljusstakar i smedjan.
I Svarta bergen har man brutit sten i över hundra år och platsen är mest känd för sin svarta diabas som ska vara utav den bästa kvalitén i världen.

Barometern - 08 feb 14 kl. 09:46

Eklunds värsta straff ? den svarta boken

Åtta nya tränare. Allsvenskan 2014 andas nytt. - Vi får se om det är nya influenser som kommer in eller om det blir mycket gammalt tänk i alla fall, säger KFF-tränaren Hasse Eklund.

Barometern - 08 feb 14 kl. 09:46

Eklunds värsta straff ? den svarta boken

Åtta nya tränare. Allsvenskan 2014 andas nytt. - Vi får se om det är nya influenser som kommer in eller om det blir mycket gammalt tänk i alla fall, säger KFF-tränaren Hasse Eklund.

Cornucopia - 02 okt 17 kl. 10:51

Nej, polisen grep inte bara nazister - skilj på gripande och anhållande

Det cirkulerar uppgifter om att polisen bara ska ha gripit nazister vid upploppen i Göteborg i lördags. Detta är bevisligen fel och en misstolkning av mediauppgifterna. Polisen griper och grep 64 personer.

DN - 16 feb 19 kl. 21:47

Svarta veckan som Djurgården vill glömma

Det här har inte varit Djurgårdens vecka. – Nej, vi har haft en dålig vecka. Det har inte riktigt kuggat i, säger Djurgårdens tränare Robert Ohlsson efter lördagens 0–2-förlust hemma mot Örebro.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.