SR > Nyheter

Thursday, 06 August, 12:40

SR - 31 jul 20 kl. 16:13

14 döms till långa fängelsestraff i stort knarkmål14 personer dömdes idag till långa fängelsestraff för omfattande narkotika- och smugglingsbrott. Det meddelande Göteborgs tingsrätt när domen föll i det stora narkotikamål vars rättegång pågick nästan åtta månader..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Göteborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 14 dömstill , långa, fängelsestraffi , stort, knarkmål
YA - 15 maj 14 kl. 16:40

Åklagare krävde långa fängelsestraff

Rättegången mot de två 24-åriga Skurupsbor vars ljusskygga verksamhet ledde till att ett förråd exploderade mitt inne i ett villaområde i Saritslöv i centrala Skurup avslutades i går vid lunchtid. Åklagaren krävde långa fängelsestraff för de båda männen. Tingsrätten valde efter överläggningar att släppa en av de åtalade på fri fot.

YLE - 04 nov 16 kl. 13:24

Långa fängelsestraff för rånförsöket av värdetransportbil i Salo

De fyra personer som åtalades för grovt rånförsök av en värdetransportbil i Salo har dömts till långa fängelsestraff av Egentliga Finlands tingsrätt. Domen gavs i dag, fredag. Längden på fängelsestraffen varierar mellan 6 och 8 år.

Alingsås tidning - 08 jun 17 kl. 05:30

Yrkar på långa fängelsestraff

Långa fängelsestraff eller friande domar – det var vad åklagare och försvarsadvokater yrkade på när rättegången om rånet på Glimmergatan avslutades igår. Efter nio rättegångsdagar avslutades i går huvudförhandlingen mot de fyra män som misstänks för rånet på Glimmergatan. Avslutningsdagen ägnades uteslutande åt påföljdsfrågan.

YLE - 29 jun 17 kl. 15:37

Canonballmedlemmar fick långa fängelsestraff - misshandlade medlem och lämnade honom medvetslös i kylan

Flera av de åtalade medlemmarna i motorcykelklubben Canonball har dömts till långa fängelsestraff då de hade misshandlat en annan klubbmedlem och lämnat honom i kylan i en sandgrop i Sjundeå i januari. Fyra av de nio åtalade männen fick ovillkorliga straff på mellan fyra och fem år. Det längsta straffet på fem år fick mannen som leder Canonball-avdelningen i Lojo.

YLE - 29 jun 17 kl. 15:37

Cannonballmedlemmar fick långa fängelsestraff - misshandlade medlem och lämnade honom medvetslös i kylan

Flera av de åtalade medlemmarna i motorcykelklubben Cannonball har dömts till långa fängelsestraff då de hade misshandlat en annan klubbmedlem och lämnat honom i kylan i en sandgrop i Sjundeå i januari. Fyra av de nio åtalade männen fick ovillkorliga straff på mellan fyra och fem år. Det längsta straffet på fem år fick mannen som leder Cannonball-avdelningen i Lojo.

SmålandsPosten - 27 nov 18 kl. 19:54

Tiggerihärvan: Åklagare yrkar på långa fängelsestraff

Åklagare Måns Biörklund ville se långa fängelsestraff för tre av de åtta åtalade vid Lunds tingsrätt i den stora härvan av människohandel med tiggare. Under tisdagen avslutades den långa rättegången..

Expressen - 27 jul 12 kl. 14:30

Långa fängelsestraff för spårvägschefer

Det har kallats den största kommunala ekobrottshärvan någonsin i Göteborg. I dag dömdes tio personer, varav flera tidigare toppchefer, för att ha mjölkat Göteborgs Spårvägar AB på pengar. De får långa fängelsestraff för att ha blåst skattebetalarna på sammanlagt 9,2 miljoner kronor..

Kristianstadsbladet - 27 nov 12 kl. 14:02

Yrkade på långa fängelsestraff

Foto: Annica Jönsson
Vice chefsåklagare Eva Norberg yrkade på förmiddagen på långa fängelsestraff för de män som misstänks för det brutala rånet i Hammar för snart ett år sedan.
Rättegången pågår i Kristianstads tingsrätt. Det är den fjortonde rättegångsdagen.

NSD - 04 jul 13 kl. 17:18

Knarksmugglare kan få långa fängelsestraff

De misstänkta männen mejlade om "början på en underbar affärsrelation". Nu ser de slutet. Åklagaren kräver långa fängelsestraff i den knarkhärva, som har kopplingar till Indien..

Barometern - 05 jul 13 kl. 07:11

Åklagaren kräver långa fängelsestraff

På torsdagen hölls rättegången för de två ­misstänkta cannabisodlarna i Ruda. En 37-årig man?pekas?

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Förlängd giltighetstid för resultat på högskoleprovet

Giltighetstiden för högskoleprovets resultat förlängs från fem till åtta år, det beslutade regeringen idag..

SR - 2 timmar sedan

Damberg: Vi vill rusta och och bygga ut polisen

Det var i söndags som en 12-åring flicka blev skjuten till döds vid en bensinmack i Norsborg i Stockholm. Händelsen har berört många och inte minst i Norsborg, och inrikesministern Mikael Damberg sa i P1 morgon att han vill se fler poliser..

SR - 3 timmar sedan

”Fantastiskt att se vårt fina land”

Campingsommaren har varierat i framgång denna coronasommar. På vissa håll har svenska turister täckt upp för det utländska turistbortfallet, men på andra ställen gapar gräsplättarna tomma..

SR - 4 timmar sedan

Nu byggs fältsjukhus i Beirut

Efter tisdagens explosion i Libanons huvudstad Beirut pågår nu byggnaden av av flera fältsjukhus för att kunna vårda de många skadade..

SR - 4 timmar sedan

Fauci: Virusutbrottet i USA nu är det värsta i världen

Vita husets hälsoexpert Anthony Fauci kommenterade igår kväll coronaläget i USA och sa bland annat att virusutbrottet i USA nu är det värsta i världen. Med fem procent av världens befolkning har USA 22 procent av dödsfallen i sviterna av coronapandemin, sa Fauci i en intervju i CNN..

SR - 7 timmar sedan

Kraftig minskning av flera typer av vaccinationer

De senaste månaderna har flera typer av vaccinationer minskat dramatiskt, det gäller till exempel resevaccin och mot den fästingburna sjukdomen TBE. Det visar försäljningssiffror som IQVIA Pharmaceutical Channel Split Index till Ekot..

SR - 6 timmar sedan

Rapport: Evenemangsbranschen i kris

Evenemangsnäringen i Sverige har drabbats hårt av förbudet mot allmänna sammankomster med fler än 50 personer, och under maj och juni beräknas intäkterna för evenemangsnäringen ha fallit med 90 procent, jämfört med samma period förra året..

SR - 6 timmar sedan

Expert: Låg risk för liknande explosion i Sverige

Ammoniumnitrat – det ämne som exploderade och orsakade förödelse i Beirut i tisdags – både tillverkas och lagerhålls i Sverige. Men Lorens van Dam, kemist på Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, och expert på reaktiva kemikalier, ser inte någon egentlig risk för samma typ av explosion här i Sverige..

SR - 6 timmar sedan

Osäker framtid för nedrustning av kärnvapen

I dag är det precis 75 år sedan kärnvapen användes för första gången i krig, när USA anföll den japanska staden Hiroshima. Antalet kärnstridsspetsar i världen är väsentligt mindre nu än vad det var under kalla kriget, men förutsättningarna för fortsatt nedrustning ser mycket osäkra ut.

SR - 5 timmar sedan

Trumpinlägg togs bort efter coronapåståenden

Konflikten mellan Facebook och Twitter och USA:s president Donald Trump, fördjupades igår. Bakgrunden är de båda bolagen stoppat och tagit bort publiceringar som Trump gjort, skriver Washington Post..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.