Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 04 August, 14:00

Aftonbladet - 31 jul 20 kl. 16:04

Förslaget: Höjd åldersgräns och krav på förarbevis för vattenskoter▸ En åldersgräns på sexton år och krav på utbildning och förarbevis för att få framföra vattenskoter..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förslaget, Höjd, åldersgränsoch , krav, förarbevisför , vattenskoter
Expressen - 27 jun 18 kl. 11:53

Nya förslaget: Lås in kriminella 10-åringar

"Tioåringar som bryter mot lagen ska straffas och bli inspärrade på låsta institutioner".Det är Dansk Folkepartis nya krav till regeringen, som i dag förhandlar om en ny åldersgräns för bestraffning.– För oss är det helt klart ett krav till regeringen, att den nya åldersgränsen blir sänkt till tio, säger Peter Kofod Poulsen, talesman för partiet, till Ekstrabladet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Åldersgräns för skönhetskirurgi

Socialstyrelsens utredare föreslår att det ska krävas tillstånd för att få utföra estetiska behandlingar. Dessutom föreslås en 18-årsgräns för patienter och att krav på skriftligt medgivande. - Skönhetsbranschen är en miljardindustri som ständigt växer och till skillnad från de flesta EU-länder har patienterna i Sverige i dag ett oacceptabelt dåligt rättsskydd, därför föreslår jag en helt ny lagstiftning, säger Karin Lindell som på Socialstyrelsens uppdrag utrett vilka förändringar som behövs för att öka patienternas säkerhet.

Nyheter 24 - 21 jun 12 kl. 09:15

Hanna Fridén: "Äntligen skydd för skönhetsopererade"


KRÖNIKA. Hanna Fridén hoppas på Socialstyrelsens nya krav på åldersgränser och patientskydd. Äntligen har Socialstyrelsen kommit med ordentliga, välutvecklade krav på åldersgränser på plastikoperationer i Sverige samt krav på högre kompetens och utvecklat patientskydd.

Skånskan - 19 jun 19 kl. 15:30

Anhöringanställning inte längre tillåtet

ESLÖV Kommunen har arbetat fram ett nytt underlag för LOV-avtalen inom hemvården. En av förändringarna är att det inte längre kommer vara tillåtet med anställning av anhöriga.Uppdateringen har gjorts för att matcha nya krav och för att höja kvaliteten och för att få en förbättrad tillsyn.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.