Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Monday, 10 August, 08:28

Länstidningen i Jämtland - 31 jul 20 kl. 15:58

Åklagaren om villabranden i Odensala: ”Hållit ett stort antal förhör”Branden i Odensala, där två personer omkom, utreds nu hos åklagare. Åklagaren är dock förtegen....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Odensala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åklagarenom , villabrandeni , Odensala, Hållitett , stortantal , förhör
YLE - 04 aug 15 kl. 10:32

Åklagaren: Perä gjort sig skyldig till miljöförstöring i 11 år

Talvivaararättegången har inletts. Åklagaren säger att gruvföretagets vd Pekka Perä gjort sig skyldig till miljöförstöring och orsakat allvarliga hälsorisker sedan den 10 mars 2004, alltså i över 11 år. Enligt åklagaren har varken Perä, eller andra som fungerat som chef för gruvan, hållit sig tillräckligt informerade om hur verksamheten påverkar naturen.

Skånskan - 27 okt 16 kl. 17:23

Åklagaren begär förlängd åtalstid för brunnsmordet

HÖRBY Kammaråklagare Pernilla Trimmel begär förlängd tid för att väcka åtal mot den 51-årige man som sitter häktad för mordet på 24-årige Jacob Tillman, vars kvarlevor hittades i en brunn i Långaröd i augusti.
– Min bedömning är att han fortfarande är på sannolika skäl misstänkt för mord, säger Pernilla Trimmel.Den 51-årige mannen häktades av Lunds tingsrätt den 14 oktober, och åklagaren fick då två veckor på sig att väcka åtal.

YLE - 20 aug 13 kl. 13:03

Åklagaren: Auer var våldsam

Rättegången i det uppmärksammade Ulfsbymordet började i Satakunta tingsrätt i Björneborg på tisdagen. Rättegången mot den åtalade Anneli Auer måste tas om efter beslut i Högsta domstolen i oktober i fjol. Åklagaren hävdar att nya uppgifter som framkommit tyder på att Auer hade motiv att mörda sin man i Ulfsby 2006.

YLE - 24 jun 15 kl. 12:53

Åklagaren förvånad över motiveringen i våldtäktsdomen

Åklagaren i våldtäktsfallet i Mosabacka förvånar sig över att Helsingfors tingsrätt anser att den stora offentlighet fallet fått ska sänka straffet. Helsingfors tingsrätt friade på tisdagen två av de åtalade för gruppvåldtäkten i Mosabacka. Tre av de åtalade dömdes till villkorligt fängelse på ett år och fyra månader.

SmålandsPosten - 03 jul 14 kl. 06:47

Polisen har hållit 110 förhör efter branden

Polisen har nu hållit 110 förhör i den mycket omfattande utredningen runt branden på restaurang Belfast i Alvesta.
Samtidigt beslutade hovrätten i går att 26-åringen ska vara fortsatt häktad misstänkt för grov mordbrand. – Det är många grannboende, andra personer och gäster inne på restaurangen som gjort iakttagelser.

Hela Gotland - 13 okt 14 kl. 17:43

Åklagaren vill se långa straff för människorov

Rättegången mot de tre män som står åtalade för att i juli i år ha hållit en fjärde man fången och misshandlat honom grovt har avslutats. Åklagaren vill se männen dömda till långa fängelsestraff..

HBL - 27 mar 15 kl. 05:22

Åklagaren yrkar på villkorligt

Sex månader villkorligt för socialarbetaren, åtta månader villkorligt för hennes chef och ­böter för de övriga nio. Det är statsåklagarens krav i fallet Eerika.Häradsåklagare Tuire Tamminiemi kräver sex månader villkorligt fängelse för den socialarbetare som hade Eerika på sitt ansvar från hösten 2010 fram till det att hon mördades på morsdagshelgen 2012, och åtta månader dito för hennes chef.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Åklagaren i Lisa Holm-fallet: Har fem till sex sidors vittnesmål

Nu bryter åklagaren Lars-Göran Wennerholm tystnaden om mordutredningen efter Lisa Holm. I morgon händer det lite grejer, säger han till Expressen.Han avslöjar även för tidningen att de har vittnesmål på cirka fem till sex sidor baserade på utredningsläget och förhör.

Kristianstadsbladet - 28 okt 15 kl. 03:00

Åklagaren vill behålla läkare i häktet

Läkaren som misstänks ha hållit en kvinna inspärrad på sin gård i nordöstra Skåne kan bli kvar i häktet ytterligare en tid. Åklagaren kommer att begära förlängd häktningstid..

BT - 05 sep 17 kl. 21:30

Åklagaren om dödsolyckan i Borås: ”Har hållit förhör”

I februari klämdes en man till döds på en arbetsplats i Borås. Strax efteråt inledde polisen en utredning med misstanke om brott. ”Förhör har hållits och fler är planerade”, säger åklagaren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.