Expressen > Nyheter

Tuesday, 11 August, 12:19

Expressen - 31 jul 20 kl. 16:05

Epsteins kontakt med svenska ambassadörenJeffrey Epstein uppmanade Ghislaine Maxwell att ”gå ut och hålla huvudet högt” trots all negativ publicitet kring dem båda.I ett mejl skriver han 2015 att Sveriges havsambassadör Lisa Svensson försäkrat att ”ingen i hennes havspanel tar de här sakerna seriöst” – och att Maxwell därför fortfarande är välkommen till en internationell vattenkonferens.”Påstående i emailet är helt felaktigt”, skriver Lisa Svensson i sms till Expressen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Epstein, Ghislaine Maxwell, Sveriges, Lisa Svensson, Maxwell, Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Epsteins, kontaktmed svenska , ambassadören
BT - 15 dec 14 kl. 10:22

Efter flygincident: Ryska ambassadören kallas till UD

Rysslands ambassadör har kallats till utrikesdepartementet efter fredagens flygincident, enligt utrikesminister Margot Wallström. I fredags kom ett ryskt signalspaningsflygplan nära ett danskt passagerarplan som flög på uppdrag av SAS. Nu kallas landets ambassadör in till UD, ett möte som ska ske i dag.

Expressen - 24 feb 19 kl. 18:14

Svenska ambassadören på bröllop – med affärsmännen

Bilden visar Sveriges Kina-ambassadör Anna Lindstedt på ett bröllop där affärsmannen Kevin Lius son gifte sig, erfar Expressen. Dagen efter giftermålet enligt uppgift ägde rum ringde Anna Lindstedt den fängslade förläggaren och svenska medborgaren Gui Minhais dotter Angela. Ambassadören ville boka in det kontroversiella mötet med affärsmännen Kevin Liu och John Meewella.

NSD - 06 maj 13 kl. 12:58

Ambassadören uttrycker oro

Ambassadören i Oslo, Manizha Bakhtari, har tagit kontakt med de hungerstrejkande..

YLE - 17 nov 16 kl. 09:04

Förre ambassadören i Stockholm Viinanen får varning - personal vittnar om sexuellt ofredande

Utrikesministeriet har gett en skriftlig varning åt utrikesrådet, den tidigare Stockholmsambassadören Jarmo Viinanen. UM anser i sitt beslut att Viinanen inte har uppträtt på det sätt som hans ställning och hans uppdrag som ambassadör, utrikesråd och ambassadchef förutsätter. UM säger att Viinanen har agerat i strid med sin tjänsteplikt som chef för Finlands ambassad i Stockholm.

YLE - 09 jun 15 kl. 04:27

Ambassadören sökte holländsk gemenskap i Närpes

Den holländska koloni som vuxit fram i Närpes sedan 2000-talets början har integretas väl och bidrar med företagsamhet i regionen. Hollands ambassadör Henk Swarttouw träffade sina landsmän i Närpes under veckoslutet. På måndagen hälsade de på hos Martin Sigg i Pjalax.

YLE - 09 jun 15 kl. 04:27

Ambassadören sökte nederländsk gemenskap i Närpes

Den nederländska koloni som vuxit fram i Närpes sedan 2000-talets början har integretas väl och bidrar med företagsamhet i regionen. Nederländernas ambassadör Henk Swarttouw träffade sina landsmän i Närpes under veckoslutet. På måndagen hälsade de på hos Martin Sigg i Pjalax.

Kristianstadsbladet - 31 okt 14 kl. 11:44

Israeliske ambassadören har rest hem


Israels ambassadör Isaac Bachman har lämnat Stockholm och är på väg till Israel.Det var i går som den israeliske utrikesministern Avigdor Lieberman valde att kalla hem ambassadören sedan den svenska regeringen erkänt en palestinsk stat.Sveriges utrikesminister Margot Wallström är inte oroad över att hemkallandet.

BT - 31 okt 14 kl. 11:44

Israeliske ambassadören har rest hem

Israels ambassadör Isaac Bachman har lämnat Stockholm och är på väg till Israel. Det var i går som den israeliske utrikesministern Avigdor Lieberman valde att kalla hem ambassadören sedan den svenska regeringen erkänt en palestinsk stat.Sveriges utrikesminister Margot Wallström är inte oroad över att hemkallandet.

Nyan - 03 okt 18 kl. 15:41

Ambassadören tog första segern – på två år

TRAV. Sigvard Helsing-tränade Bottnas Ambassadör har vunnit sitt första lopp på över två år.
– Det kom som en överraskning.

HBL - 19 jun 13 kl. 18:36

Ambassadören Oreck lämnar Finland

USA:s ambassadör i Finland Bruce Oreck slutar som ambassadör inom de närmaste månaderna. Han vet ännu inte exakt när det ska ske.? Någon dag kommer Vita huset att tillsätta någon på den här platsen.

Nerikes Allehanda - 23 feb 16 kl. 12:28

Ryske ambassadören kommer till Örebro

Rysslands ambassadör i Sverige kommer till Örebro i nästa vecka. Ambassadören Viktor Tatarintsev kommer att hålla en offentlig föreläsning på Örebro universitet. Tatarintsev är inbjuden av utrikespolitiska föreningen i Örebro.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.