Expressen > Nyheter

Thursday, 13 August, 16:36

Expressen - 31 jul 20 kl. 16:02

Vakter patrullerar stan – för att öka trygghetenNu börjar nästa steg i polisens samverkan med Göteborg, för ökad trygghet. Ordningsvakter börja patrullera delar av staden – varje kväll, sju dagar i veckan. – Jag tycker det är viktigt att flera aktörer rör sig ute på gator och torg, säger Ola Skogsberg, kommunpolis i Göteborg city. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Göteborg, Ola Skogsberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vakter, patrullerar, stanför att , öka, tryggheten
GöteborgsPosten - 11 jun 12 kl. 06:00

Vakter patrullerar vid Stigs center

Stigs centers vd har tröttnat på kommunens passivitet. Från och med i kväll patrullerar därför privata vakter på lastbilsparkeringen..

Expressen - 15 maj 17 kl. 17:21

Vakter patrullerar skola efter storbråk

Linnéskolan i Älmhult har varit bemannad med vakter sedan förra veckan, då ett stort slagsmål utbröt på skolan.Två pojkar fick uppsöka sjukvård efter bråket.– Det ska ha uppstått bråk mellan två elever och sedan har fler elever anslutit sig och deltagit i olika grad, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson i Region Syd till Smålandsposten..

UNT - 11 jun 12 kl. 22:09

P-vakter patrullerar Östhammar

 Nu har parkeringsövervakningen i Östhammars kommun, som UNT skrev om tidigare i våras, dragit i gång på allvar..

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 19 kl. 13:15

Min mening: ”Vi måste utöka antalet vakter på stan”

Sverigedemokraternas Stefan Olsson efterlyser i en insändare åtgärder för ett säkrare och tryggare Landskrona..

Skånskan - 09 maj 18 kl. 05:00

Kräver att vakter sätts in

HÖRBY Efter knivdåden i helgen måste kommunen agera kraftfullt för att få stopp på oroligheterna bland ungdomar i byn, anser nattvandrarnas ordförande i Hörby, Mikael Olsson.
Han vill att en krisgrupp tillsätts, och att kommunen anställer ordningsvakter som patrullerar i centrum.När nattvandraren Mikael Olsson fick höra att det hade varit bråk och knivskärningar i centrum på lördagskvällen kastade han sig in i bilen och körde ner till Nya torg.

GöteborgsPosten - 11 jun 12 kl. 06:00

Stigs center hyr in vakter

Stigs centers vd har tröttnat på kommunens passivitet. Från och med i kväll patrullerar därför privata vakter på lastbilsparkeringen..

Expressen - 18 aug 16 kl. 12:53

Nu ska inhyrda vakter stoppa bilbränderna

Efter att bilar brunnit under tre nätter i rad förra veckan bestämde sig Roger Fredriksson (m) för att Ronneby skulle ta saken i egna händer. Nu patrullerar inhyrda vakter efter mörkrets inbrott. – Det är egentligen bedrövligt det här är en polisiär uppgift och statens ansvar, säger Roger Fredriksson..

Skånskan - 16 jan 16 kl. 06:00

Nationalistiskt nätverk patrullerar Öresund

Öresund En nätverk som kallar sig för Nationell Framtid patrullerar i Öresund för att på det viset stoppa eventuella flyktingsmugglare. Nu planerar de att köpa in ännu en båt.
– Jag såg hur de körde in i en båt och föste den runt och lotsade den ut ur svenskt vatten, säger en källa till Skånskan.

DN - 11 sep 16 kl. 20:37

I Åkersberga gör vakter polisens jobb

I Åkersberga hyr kommunen in ett vaktbolag som patrullerar gatorna. Orsaken är att polisen har minskat sin närvaro på orten..

Sydsvenskan - 24 apr 18 kl. 04:54

Vakter anlitas för stadskärnor

54 kommuner i Sverige har i dag ordningsvakter som patrullerar offentliga platser. I 24 av kommunerna bevakar vakterna hela stadskärnor, visar Sveriges Radio Ekots genomgång. Ordningsvakter kan få tillstånd att jobba i vissa områden, till exempel på gru.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.