Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Saturday, 08 August, 13:30

Vestmanlands Läns Tidning - 31 jul 20 kl. 16:00

BILDEXTRA: Här är varuhuset som bytt både namn och stil genom årenEpa, Tempo, Åhléns, Centra... Fastigheten på Vasagatan 10 i Västerås har bytt både namn och....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Bildextra, Vasagatan, Västerås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BILDEXTRAHär är , varuhusetsom , bytt, både, namnoch , stil genom åren
SVT - 20 nov 12 kl. 15:25

Bildextra: Klubbar som bytt klubbmärke

Häcken har bestämt sig för att byta klubbmärke. Klubben är långt ifrån den första att byta emblem - här är ett bildspel med exempel på några klubben som bytt klubbmärke..

UNT - 28 jan 18 kl. 15:09

BILDEXTRA: Ingvar Kamprads besök på IKEA i Uppsala

År 2010 besökte grundaren av IKEA varuhuset i Boländerna..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ikea-varuhuset i Älmhult slog igen

Klockan 20 på tisdagskvällen låstets dörrarna till Ikeas varuhus i Älmhult för sista gången och grundaren Ingvar Kamprad var där för avsked. Men redan på fredag öppnar det nya Ikea-varuhuset i Älmhult, skriver Smålands-Posten.Flera gamla medarbetare var på plats i varuhuset för en avslutning och den nuvarande personalen tog en rundvandring innan dörren låstes av varuhuschefen Fredrik Håkansson Lundh.

Sydsvenskan - 09 mar 13 kl. 06:30

BILDEXTRA: Hertigens nya kläder

David Bowie är aktuell igen, med ny stil. Genom decennierna har han likt en kameleont bytt skepnad ett otal gånger. Anna Hellsten vandrar längs minnenas allé..

HBL - 19 dec 14 kl. 05:03

Varuhuset ska vara en upplevelse

Steg för steg förverkligar Stockmann sin nya strategi där varuhusens profil ska höjas och kundernas önskemål beaktas bättre. Lindex utvidgar, medan man stänger Stockmann Beauty och ett flertal Seppälä-butiker.Det nya Stockmann ska bli bättre på att lyssna till kunderna och reagera på deras behov.

SN - 16 jan 16 kl. 19:41

Bildextra: Larssons räddningar hjälpte

Det var helt klart Stigtomta som låg bakom Oxelösunds IK:s seger i NWP cupen under lördagen. Målvakten Fredrik Larsson, som bytt från just Stigtomta till OIK den här säsongen, räddade nämligen två straffar i finalen och såg till att hans nya klubb vann med 2–1..

Nyheter 24 - 03 mar 14 kl. 18:05

Efter stormen mot varuhuset NK – nu dras rasistisk t-shirt tillbakaVad är en nidbild?Mer om NK

STOCKHOLM. Under måndagseftermiddagen lade hiphop-duon Mohammed Ali upp en bild på sitt Twitterkonto med bilden på en t-shirt vars tryck väckte anstöt."Vem betalar 1499 kr för en rasistisk t-shirt?

Kristianstadsbladet - 09 maj 14 kl. 10:34

Första Ikea-varuhuset blir museum


Möbeljätten Ikeas allra första varuhus, som öppnade 1958 i Älmhult i södra Småland, räddas till eftervärlden i form av ett Ikea-museum där Ingvar Kamprads skapelse och företagets historia kan beskådas.En bygglovsansökan är inskickad med målet att museet ska öppna nästa år, rapporterar Smålandsposten.Det gamla varuhuset i Älmhult övergavs för ett helt nytt i närheten hösten 2012.

BT - 09 maj 14 kl. 10:34

Första Ikea-varuhuset blir museum

Möbeljätten Ikeas allra första varuhus, som öppnade 1958 i Älmhult i södra Småland, räddas till eftervärlden i form av ett Ikea-museum där Ingvar Kamprads skapelse och företagets historia kan beskådas. En bygglovsansökan är inskickad med målet att museet ska öppna nästa år, rapporterar Smålandsposten.Det gamla varuhuset i Älmhult övergavs för ett helt nytt i närheten hösten 2012.

HBL - 09 maj 14 kl. 11:24

Första Ikea-varuhuset blir museum

Möbeljätten Ikeas allra första varuhus, som öppnade 1958 i Älmhult i södra Småland, ska bli museum.Möbeljätten Ikeas allra första varuhus, som öppnade 1958 i Älmhult i södra Småland, räddas för eftervärlden i form av ett Ikea-museum där Ingvar Kamprads skapelse och företagets historia kan beskådas. En bygglovsansökan är inskickad med målet att museet ska öppna nästa år, rapporterar Smålandsposten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.