Sydsvenskan > Utrikes

Sunday, 09 August, 16:04

Sydsvenskan - 31 jul 20 kl. 15:40

Rekordmånga norska kunder vid gränsenI lördags öppnade den norska regeringen för resande till utvalda delar i Sverige..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordmånga, norska, kundervid , gränsen
Aftonbladet - 31 jul 20 kl. 15:40

Rekordmånga norska kunder vid gränsen

▸ I lördags öppnade den norska regeringen för resande till utvalda delar i Sverige, däribland Värmland..

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 15:40

Rekordmånga norska kunder vid gränsen

I lördags öppnade den norska regeringen för resande till utvalda delar i Sverige..

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 15:40

Rekordmånga norska kunder vid gränsen

I lördags öppnade den norska regeringen för resande till utvalda delar i Sverige, däribland Värmland..

SvD - 08 jan 16 kl. 19:15

Rekordmånga riskerar avvisas till annat EU-land

Vad var det för papper som syriern Ayman Alhamid tvingades skriva på vid den tysk-österrikiska gränsen? Han kan vara en av tusentals asylsökande som kommer att avvisas från Sverige eftersom de finns registrerade i ett annat EU-land. I december registrerade Migrationsverket rekordmånga så kallade Dublinärenden..

YLE - 26 maj 16 kl. 04:00

Polisen utreder rekordmånga kortbedrägerier – fördubbling på ett år

Det har skett en rekordstor ökning av betalkortsbedrägerier som drabbar finländare - främst på internet. De här bedrägerierna har mer än fördubblats jämfört med i fjol, och det syns inget klart slut på trenden. - Ur finländskt perspektiv är de allt fler betalkortsbedrägerierna ett unikt fenomen.

YLE - 24 aug 16 kl. 05:19

Rekordmånga barn behöver dagvård i Närpes

I Närpes finns sedan början av året mer än 400 barn i dagisålder och trycket på dagvårdsplatser är stort. Men att pussla ihop det hela och hitta plats åt alla är ett huvudbry som egentligen är i högsta grad positivt, säger barnomsorgschef Ann-Christin Häggblom. - Det är värt de kämpigare dagarna när man skrapar sig i huvudet och funderar hur man ska hitta plats för de här.

YLE - 20 mar 16 kl. 17:00

Rekordmånga vargar döda

Under det gångna året har 75 vargar dött i Finland trots att vargen är fridlyst. Det är cirka en tredjedel av landets vargar. I Finland har man nu i två års tid kunnat jaga varg i stamvårdande syfte, och utöver jakten beviljar myndigheterna tillstånd att skjuta enskilda skadegörande vargar.

HBL - 17 feb 13 kl. 06:01

Rekordmånga ryska invandrare outnyttjad resurs

Den ryska invandringen blir allt större. Men Finland måste bli bättre på att utnyttja kunskapen de har med sig, enligt Migrationsinstitutets chef Ismo SöderlingFör första gången sedan Finlands självständigt kommer det flera invandrare från Ryssland än Sverige, enligt färska uppgifter från Statistikcentralen. Medan invandringen från Sverige stadigt har minskat sedan början av 90-talet har trenden varit den motsatta för den ryska invandringen.

Sydsvenskan - 13 sep 15 kl. 08:52

Rekordmånga flyktingar till Ungern

Över 4 000 flyktingar och migranter korsade gränsen från Serbien in i Ungern under lördagen. Det är den högsta dagsnoteringen hittills, enligt BBC.Ungern har fått skarp kritik för sitt bemötande av flyktingarna.

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 15 kl. 08:52

Rekordmånga flyktingar till Ungern

Över 4 000 flyktingar och migranter korsade gränsen från Serbien in i Ungern under lördagen. Det är den högsta dagsnoteringen hittills, enligt BBC.Ungern har fått skarp kritik för sitt bemötande av flyktingarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.