Dagen > Nyheter

Thursday, 13 August, 07:20

Dagen - 31 jul 20 kl. 12:03

Todd White i tårar: ”Jag har inte predikat hela evangeliet”Amerikanske predikanten Todd White, i Sverige kanske mest känd för att han medverkade i den stora evangelistiska satsningen Awakening Europe i Friends Arena 2016, säger nu att han aldrig predikat hela evangeliet..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
White, Todd White, Sverige, Awakening Europe, Friends Arena

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Todd, Whitei , tårarJag har inte , predikathela , evangeliet
Dagen - 31 jul 20 kl. 12:03

Todd White i tårar: ”Jag har inte predikat hela evangeliet”

Amerikanske predikanten Todd White, i Sverige kanske mest känd för att han medverkade i den stora evangelistiska satsningen Awakening Europe i Friends Arena 2016, säger nu att han aldrig predikat hela evangeliet..

Världen Idag - 05 aug 20 kl. 20:00

Todd White ångrar sig: Borde ha talat tydligare om omvändelse

Den amerikanske predikanten Todd White, som besökte Sverige 2016, ångrar nu att han inte varit tydligare i sin förkunnelse mot synd. – Jag känner att jag inte har predikat hela evangeliet. Och jag ångrar mig, sa han, sade han vid en uppmärksammad predikan förra helgen..

Expressen - 08 jul 12 kl. 15:43

First Aid Kit om Patti Smiths tårar

Systrarna Johanna och Klara Söderberg i First Aid Kit har hyllats över hela världen. De har jobbat med musiker som Jack White och Conor Oberst och spelat hos Conor O'Brian. Men ett av de största ögonblicken i de unga systrarnas liv var när de fick sjunga för Patti Smith på Polarprisgalan - och rörde pristagaren till tårar.

Sydsvenskan - 24 sep 15 kl. 04:00

Alla kan inte få varumärket Skånes stolthet

FRÅGA: Kan du säga något om uttrycket "ta sig en rackare" (sup, snaps)? Ursprung och ålder?Tommy PerssonSVAR: Att rack, som förkortning av arrak, länge kunnat beteckna en spritdryck kan möjligen ha stärkt den skämtsamma användningen av rackare i supsammanhang.

Sydsvenskan - 24 sep 15 kl. 04:00

Alla kan inte få varumärket Skånes stolthet

FRÅGA: Kan du säga något om uttrycket "ta sig en rackare" (sup, snaps)? Ursprung och ålder?Tommy PerssonSVAR: Att rack, som förkortning av arrak, länge kunnat beteckna en spritdryck kan möjligen ha stärkt den skämtsamma användningen av rackare i supsammanhang.

Posh24 - 13 jan 14 kl. 08:24

Se hela listan! Alla vinnare från Golden Globe Awards 2014!

I går hölls den 71:a årliga Golden Globe-galan i Los Angeles, och nu har galasäsongen utan tvekan kickat igång för året. Som alltid var det en vacker och spännande afton, fylld av allt från fantastiska klänningar, till tårar, skratt, A-kändisar, och så vidare. Vi har listat alla vinnarna här nedan!

Kristianstadsbladet - 22 maj 14 kl. 05:52

Blandade reaktioner om 9/11-museum

Besökare föll i tårar när elfte september-museet i New York öppnade för allmänheten. Andra var kritiska mot hur terrornätverket al-Qaida beskrevs i religiösa termer.
Damaris Rodriguez, 61, säger att hennes dotter Amy inte orkade följa med till museet på öppningsdagen - minnet av hur hon med en hårsmån undkom döden jagar henne fortfarande.

BT - 22 maj 14 kl. 05:52

Blandade reaktioner om 9/11-museum

Besökare föll i tårar när elfte september-museet i New York öppnade för allmänheten. Andra var kritiska mot hur terrornätverket al-Qaida beskrevs i religiösa termer. Damaris Rodriguez, 61, säger att hennes dotter Amy inte orkade följa med till museet på öppningsdagen - minnet av hur hon med en hårsmån undkom döden jagar henne fortfarande.

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 09:25

P&G – världens största annonsör ryter till – de har kapat 20 procent av sina digitala annonser i år

Mellan januari och augusti 2017 kapade P&G sina digitala annonsplatser med 20 procent jämfört med året innan, visar en ny rapport. I juli, när Procter & Gamble rapporterade sin kvartalsvinst, sa de att trots att de har tagit bort 140 miljoner dollar från sin annonsbudget hade det ingen negativ inverkan på tillväxten. Företaget drog avsevärt ned antalet webbplatser som de annonserade på mellan januari och maj 2017.

BLT - 02 feb 11 kl. 16:49

Vårens teaterföreställningar i Blekinge

Under våren ger Riksteatern Blekinge 31 teaterföreställningar över hela länet.
* Den 2 februari spelas musikal Malmö Operas Jekyll & Hyde på Konserthusteatern i Karlskrona.
* Den 4-6 februari är Teater X & Y tillbaka med allsångsmusikalen Värdshuset Glada Laxen som är producerad här tillsammans med Musik i Blekinge.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.