DI > Ekonomi

Thursday, 13 August, 04:36

DI - 31 jul 20 kl. 15:06

Jätteaffären i hamn – EU ger grönt ljusEU-kommissionen godkände på fredagen Alstoms köp av Bombardier Transportation på vissa villkor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Alstoms, Bombardier Transportation

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jätteaffäreni , hamnEU ger , grönt, ljus
Kristianstadsbladet - 02 sep 13 kl. 03:33

Vodafone i samtal om jätteaffär


Brittiska telekomjätten Vodafone för enligt medieuppgifter långt gångna samtal om att sälja hela sitt innehav på 45 procent av aktierna i mobilnätverksoperatören Verizon Wireless till Verizon.Affären ska vara värd 130 miljarder dollar (860 miljarder kronor) i aktier och kontanter.Financial Times uppger att Verizons ledning ska träffas på måndagen för att diskutera affären.

Opinionen.se - 02 sep 13 kl. 03:35

Vodafone i samtal om jätteaffär

Brittiska telekomjätten Vodafone för enligt medieuppgifter långt gångna samtal om att sälja hela sitt innehav på 45 procent av aktierna i mobilnätverksoperatören Verizon Wireless till Verizon. Affären ska vara värd 130 miljarder dollar (860 miljarder kronor) i aktier och kontanter. Financial Times uppger att Verizons ledning ska träffas på måndagen för att diskutera affären.

TA - 02 sep 13 kl. 03:33

Vodafone i samtal om jätteaffär


Brittiska telekomjätten Vodafone för enligt medieuppgifter långt gångna samtal om att sälja hela sitt innehav på 45 procent av aktierna i mobilnätverksoperatören Verizon Wireless till Verizon.Affären ska vara värd 130 miljarder dollar (860 miljarder kronor) i aktier och kontanter.Financial Times uppger att Verizons ledning ska träffas på måndagen för att diskutera affären.

BT - 02 sep 13 kl. 03:39

Vodafone i samtal om jätteaffär

Brittiska telekomjätten Vodafone för enligt medieuppgifter långt gångna samtal om att sälja hela sitt innehav på 45 procent av aktierna i mobilnätverksoperatören Verizon Wireless till Verizon. Affären ska vara värd 130 miljarder dollar (860 miljarder kronor) i aktier och kontanter.Financial Times uppger att Verizons ledning ska träffas på måndagen för att diskutera affären.

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 12 kl. 13:29

Grönt ljus för SCA:s jätteaffär

EU-kommissionen har godkänt skogsindustrikoncernen SCA:s köp av Georgia-Pacifics mjukpappersverksamhet i Europa. Priset uppgår till 1,32 miljarder euro, motsvarande cirka 11,4 miljarder kronor, på skuldfri basis. Verksamheten har omkring 4 700 anställda.

Dagens PS - 30 maj 18 kl. 07:37

Jätteaffär får grönt ljus – om 80 miljarder dumpas

Det amerikanska justitiedepartementet kommer att godkänna Bayers förvärv av Monsanto först efter att man dumpat jordbrukstillgångar för nio miljarder dollar. Bayer har accepterat villkoren som utgör de största någonsin vad gäller avyttring av tillgångar i samband med fusion av ett annat företag, rapporterar CNBC. Enligt justitiedepartementet tvingas Bayer sälja bland annat verksamheterna inom canolaolja, sojabönor och grönsaksfrön, liksom ogräsmedel, som alla konkurrerar med Monsanto-produkter.

DI - 26 jul 19 kl. 18:07

Grönt ljus för jätteaffär i amerikanska telesektorn

USA:s justitiedepartement har gett sitt godkännande åt den amerikanska teleoperatören T-Mobiles förvärv av sektorkollegan Sprint Mobile. Båda aktierna stiger i New York..

DI - 03 sep 13 kl. 22:01

Nokias storägare lägger locket på

Aktieägarna måste ge grönt ljus innan jätteaffären mellan Nokia och Microsoft kan gå i lås. Men flera av storägarna valde på tisdagen att lägga locket på..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Positiva resultat för Epiprotect i ny oberoende prospektiv studie

S2Medical AB (publ)s produkt för brännskador, Epiprotect, har utvärderats i en oberoende prospektiv studie i Storbritannien..

DI - 6 timmar sedan

Resultatmiss från Cisco – aktien backar i efterhandeln

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:80 dollar för det fjärde kvartalet i det….

DI - 6 timmar sedan

Kraftiga uppgångar på Wall Street – Tesla rusar

De amerikanska börserna har stigit rejält under onsdagens handel efter att flera teknikaktier tar revansch efter veckans nedgångar..

DI - 7 timmar sedan

Tegnells coronastrategi sparade Sverige 100 miljarder

Sverige kan ha tjänat 100 miljarder på Anders Tegnells covid-strategi.  I en färsk analys skriver brittiska Capital Economics att samma….

DI - 7 timmar sedan

Airbnbs intäkter sjönk med ”åtminstone” 67 procent

Uthyrningstjänsten Airbnbs omsättning rasade med ”åtminstone” 67 procent till 335 miljoner dollar under det andra kvartalet i jämförelse….

DI - 7 timmar sedan

Sverigedemokraterna lanserar eget migrationsförslag

Migrationskommitténs arbete avslutades föra veckan utan överenskommelse. Nu lanserar Sverigedemokraterna ett eget migrationspolitiskt….

DI - 8 timmar sedan

Xspray Pharmas studie uppfyllde inte kraven på bioekvivalens

Xspray Pharma meddelar att den första studien med produktkandidaten HyNap-Dasa preliminärt inte uppfyllde kraven på statistisk….

DI - 8 timmar sedan

”Konkurshot” avvärjt i elfte timmen – ”Ingen anledning gå in på vad som kunde hänt”

I somras varnade Oscar Properties dotterbolag för att den pressade bostadsutvecklaren kunde gå i konkurs om inte ett obligationslån med….

DI - 8 timmar sedan

Inget skäl att planera för en mager ålderdom

Ett halvår med värdefall hos pensionsbolagen är trist för spararna. Men mycket långt ifrån en katastrof..

DI - 9 timmar sedan

Första svenska covid-läkemedlet testas

Snart inleds testning av vad som kan bli det första svenska läkemedlet mot covid-19, rapporterar Aftonbladet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.