SR > Nyheter

Sunday, 09 August, 05:33

SR - 31 jul 20 kl. 15:06

Smittotalen fortsätter stiga i Indien – över 36 000 dödaAntalet smittade med coronaviruset i Indien slår nu rekord dag efter dag. Det senaste dygnet har mer än 55 000 nya insjuknade rapporterats till den statliga hälsomyndigheten..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Indien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Smittotalenfortsätter , stigai , Indienöver 36 , 000, döda
Affärsvärlden - 30 aug 17 kl. 10:30

DI: Fyra aktier som kan stiga 1 000 procent

Dagens Industri rekommenderar fyra aktier som har potential att tiofaldiga sitt börsvärde inom fem år..

Kristianstadsbladet - 24 jun 13 kl. 10:17

Masskremering av döda i Indien


Präster ska börja masskremera de hundratals som omkommit i översvämningar och lerskred efter en dryg veckas monsunregn i norra Indien. Hittills har 580 bekräftats döda i delstaten Uttarakhand, men myndigheterna befarar att dödssiffran kan stiga till 1 000, uppger en talesman för räddningsteamet.Över 8 000 människor, mest pilgrimer och turister, är strandade på olika svåråtkomliga platser och väntar på undsättning.

SR - 23 jun 13 kl. 06:20

600 döda efter monsunregn i Indien

Räddningsarbetet efter översvämningarna i delstaten Uttarakhand i norra Indien är en kamp mot klockan. Nya skyfall befaras i morgon och fortfarande sitter drygt 20 000 personer fast i det svårtillgängliga katastrofområdet. Dödssiffran på nästan 600 personer väntas stiga kraftigt..

Sydsvenskan - 05 aug 15 kl. 03:31

Svår tågolycka i Indien

Minst tolv människor omkom i en svår olycka i Indien när två tåg kort efter varandra i natt spårade ur i samband med att de körde över en bro i provinsen Madhya Pradesh.Dödsiffran befaras stiga. Det är oklart hur många som befann sig ombord på tågen när olyckan inträffade.

Helsingborgs Dagblad - 05 aug 15 kl. 03:31

Svår tågolycka i Indien

Minst tolv människor omkom i en svår olycka i Indien när två tåg kort efter varandra i natt spårade ur i samband med att de körde över en bro i provinsen Madhya Pradesh.Dödsiffran befaras stiga. Det är oklart hur många som befann sig ombord på tågen när olyckan inträffade.

SVT - 21 nov 16 kl. 09:47

Dödstalet fortsättar att stiga i Indien

Dödstalet efter tågolyckan i Indien fortsätter att stiga. Sedan personal har genomsökt de 14 vagnarna för att flytta kroppar från vraket beräknas 142 personer ha dött i olyckan..

BT - 11 mar 12 kl. 10:48

Indien tillåter bomullsexport - igen

Efter hårt politiskt tryck gör Indien en kovändning och tillåter omigen bomullsexport, meddelade handelsminister Anand Sharma på söndagen.
Det var den 5 mars som Indien plötsligt stoppade bomullsexporten med omedelbar verkan, för att skydda sin inhemska industri. Beslutet fick råvarupriset på bomull att stiga kraftigt.

BT - 04 jan 14 kl. 19:48

Minst 13 döda i husras i Indien

Tretton kroppar drogs ut ur rasmassorna och många fler befarades instängda efter det att en byggnad kollapsat i en kustort i den populära turistdelstaten Goa i Indien på lördagen. Polisen tror att dödssiffran kommer att stiga. Ett 50-tal byggarbetare tros ha befunnit sig i huset då det rasade.

YLE - 20 okt 14 kl. 17:30

Ekonomiskt tufft stiga till ettan

Ett fotbollslag som stiger till division 1 kan räkna med att budgeten för representationslaget fördubblas. Det säger FC Jazz verksamhetsledare Tomi Leivo-Jokimäki. Jazz kvalade mot Ekenäs IF för ett år sedan och steg då till division 1.

Sydsvenskan - 22 apr 15 kl. 12:08

Förödelse efter storm i Indien

Över 30 personer har dödats sedan en kraftfull storm svept genom delstaten Bihar i östra Indien. Över 80 personer har skadats och dessutom orsakade ovädret stor skada på grödor och egendom, enligt lokala tjänstemän.Vägar har blockerats av nedfallande träd, tusentals hem har förstörts och på många håll är det strömlöst.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Över 100 000 covid-döda i Brasilien

I Brasilien har nu över 100 000 människor dött till följd av coronaviruset, en siffra som enbart USA uppnått hittills. Kritiken mot landets president Jair Bolsonaro är massiv..

SR - 2 timmar sedan

Allt fler söker hjälp för att lämna kriminalitet

Både polisen och socialtjänsterna vittnar om ett ökat inflöde av människor som vill ha hjälp med att lämna kriminalitet..

SR - 3 timmar sedan

Demonstranter krävde regeringens avgång

I Libanon blev det igår kväll våldsamt när tusentals samlades på Martyrtorget i centrala Beirut för att kräva regeringens avgång. Enligt rapporter som kom sent på kvällen har en polisman dött och 400 personer skadats..

SR - 5 timmar sedan

Över hundra döda av hydroxyklorokin i USA

I USA har över 100 personer dött efter att ha tagit malariamedicinen Hydroxyklorokin mot covid-19, det visar statistik från amerikanska läkemedelsverket FDA som Milwaukee journal sentinell skriver om..

SR - 5 timmar sedan

Trump utfärdar presidentorder om coronastöd

I USA har president Trump skrivit under flera presidentorder tänkta att stärka den amerikanska ekonomin efter coronapandemin..

SR - 9 timmar sedan

Riskgrupper tvingas ta av besparingar när ersättning dröjer

Den så kallade smittskyddsersättningen till riskgrupper dröjer för många ända till oktober. För att klara sig ekonomiskt under tiden har människor tvingats ta allt från lån till besparingar ur egen ficka..

SR - 10 timmar sedan

Våldsamma demonstrationer i Beirut

I Libanons huvudstad Beirut pågår just nu våldsamma demonstrationer där bland annat utrikesdepartementet har stormats..

SR - 11 timmar sedan

Få tvivlar på att Lukasjenko vinner valet

Trots att presidentvalet i Belarus, eller Vitryssland, hålls först i morgon söndag har redan en tredjedel av väljarna gjort sitt val i den förtidsröstning som pågått sedan i tisdags. Den har, enligt kritiker, kantats av oegentligheter. Få tvivlar på att president Aleksandr Lukasjenko återigen kommer att stå som valets segrare..

SR - 10 timmar sedan

Ohållbart med besöksförbud på äldreboenden

Besöksförbudet som råder på äldreboenden i dag är inte hållbart, varken ur juridiskt eller mänskligt perspektiv. Det menar Jan Melander, rättslig expert..

SR - 10 timmar sedan

Svenskar bidrar med miljoner till Beirut

Hjälpbehoven i det explosionsdrabbade Beirut är stora och inte minst i Sverige har det samlats in mycket pengar redan, säger Margareta Wahlström, ordförande för svenska Röda Korset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.