Dalarnas tidningar > Nyheter

Thursday, 06 August, 11:21

Dalarnas tidningar - 31 jul 20 kl. 14:46

Man döms till sex månaders fängelse för stöld i Smedjebacken – tog gods för över 150 000 kronorFrån april till början på juni i år hade mannen stulit gods på sex olika adresser i Smedjebacken....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Smedjebacken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man dömstill , sex, månaders, fängelseför , stöldi , Smedjebacken tog gods för över 150 000 kronor
Skånskan - 23 jan 19 kl. 14:03

Sex månaders fängelse efter sexuellt övergrepp

LANDSKRONA/SVALÖV Sex månaders fängelse döms en Landskronabo till sedan han utsatt en sjuårig pojke för sexuellt övergrepp.Det var i april ifjol som incidenten inträffade och de båda träffades på en buss och tågstation i Svalövs kommun, när mannen var på väg hem från sitt arbete och pojken från skolan.
Enligt pojken har den 35-årige mannen gjort sig skyldig till sexuella handlingar, men även visat snuskbilder i sin mobil.

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 13 kl. 09:27

Sex månaders fängelse för domaren

Det blev sex månaders fängelse för den libanesiske fotbollsdomare som gjort sig skyldig till mutbrott. De två assisterande domarna fick sina domar redan på måndagen, tre månaders fängelse. Ett spelsyndikat mutade domartrion med sexuella tjänster för att ordna ett visst resultat i en Confederations cup-match i Singapore i april..

BT - 21 aug 14 kl. 13:55

Sex månaders fängelse för hetsbrott

Gatukonstnären och provokatören Dan Park döms för hets mot folkgrupp och förtal till sex månaders fängelse i Malmö tingsrätt. Även galleristen Henrik Rönnquist, som ställde ut Parks bilder, fälls för hetsbrott men undkommer med villkorlig dom och dagsböter. Båda åtalades i Malmö tingsrätt för utställda bilder med kränkande motiv riktade mot enskilda afrikaner och romer.

BT - 05 nov 12 kl. 15:19

Hotade via hundratals sms och mejl - döms till sex månaders fängelse

En man som hotade och ofredade en kvinna under flera månader döms till fängelse och ska utvisas ur landet. Trakasserierna pågick under drygt fyra månader. Mannen framförde hoten genom hundratals sms, telefonsamtal, mejl och Facebookmeddelanden.

NSD - 24 jun 15 kl. 11:34

Sex med 13-åring gav sex månaders fängelse

Den 62-åriga Gällivarebo som misstänktes för sexuellt utnyttjande av barn döms till sex månaders fängelse..

Nya Wermlands Tidningen - 20 jun 12 kl. 15:30

Sex månaders fängelse för langning

Den 26-årige mannen sålde öl, sprit och cigaretter till minderåriga ungdomar. Han har nu dömts till sex månaders fängelse och utvisning..

Kristianstadsbladet - 18 sep 12 kl. 17:07

Parfymtjuv fick sex månaders fängelse

Foto: Scanpix
En morgon efter nyårshelgen fick Malmströms parfymeri inbrott. Fina parfymer och gamla smycken stals ur skyltfönstret. Nu har en 28-årig man dömts till sex månaders fängelse för stölden och ytterligare brott.

DN - 27 maj 14 kl. 16:29

Yrkar på sex månaders fängelse

Åklagaren yrkar på minst sex månaders fängelse för den 28-årige man som står åtalad för att ha misshandlat en 43-årig Djurgårdssupporter till döds i Helsingborg. Försvaret vill att mannen ska frikännas..

BT - 04 jun 14 kl. 18:36

Bokföringsbrott gav sex månaders fängelse

En man i 30-årsåldern, hemmahörande i Svenljunga kommun, döms till sex månaders fängelse. De brott han döms för är stöld, bokföringsbrott, försvårande av skattekontroll och narkotikabrott. Mannen var ägare och styrelseledamot i ett bolag som försattes i konkurs 2012.

UNT - 21 aug 14 kl. 13:55

Sex månaders fängelse för hetsbrott

Gatukonstnären och provokatören Dan Park döms för hets mot folkgrupp och förtal till sex månaders fängelse i Malmö tingsrätt..

GöteborgsPosten - 21 aug 14 kl. 07:12

Sex månaders fängelse för hetsbrott

Gatukonstnären och provokatören Dan Park döms för hets mot folkgrupp och förtal till sex månaders fängelse i Malmö tingsrätt. Även galleristen Henrik Rönnquist, som ställde ut Parks bilder, fälls för hetsbrott men undkommer med villkorlig dom och dagsböter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.