Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Friday, 14 August, 06:23

Vestmanlands Läns Tidning - 31 jul 20 kl. 14:40

Debatt: Lyssna på trafikanterna och deras behovReplik på inlägget "Hillman sprider lögner", VLT den 24 juli.Jesper Brandberg ägnar nästan hela....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Hillman, VLT, Brandberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Lyssna, trafikanternaoch deras , behov
Trelleborgs Allehanda - 20 feb 20 kl. 00:01

Debatt: ”Kundernas nya behov men behöver inte leda till butiksdöd”

Med tanke på de senaste veckornas diskussioner angående centrum och Valengallerian så har det skapats en oro och debatt över butiksklimatet i Trelleborg..

SVT Debatt - 17 jul 13 kl. 00:12

Dags att lyssna på oss som drabbas av flyktingpolitiken

ASYL De flesta i Sverige känner inte en flykting och det finns så mycket fördomar och lögner om oss. Vi har lämnat allt, våra familjer och vänner, vår trygghet. Allt för många av oss har dött längst med vägen.

SVT Debatt - 04 apr 14 kl. 13:52

Lyssna på oss supportrar – i stället för att skuldbelägga oss

FOTBOLL Den senaste veckans debatt om fotbollsrelaterat våld och supporterkultur har präglats av okunskap. Jag efterlyser en ödmjukhet hos våra politiker – var är viljan att förstå?  Jag flyttade till Stockholm 2010, och började skriva om Stockholmsfotbollen ett par år senare.

SVT Debatt - 22 maj 13 kl. 12:02

Vi politiker har inte råd att lyssna på vandalerna

HUSBYKRAVALLERNA Makten att förändra Husby ligger i de boendes och de lokala politikernas händer, inte i vandalernas. Lawen Redar (SSU) berör i sin replik bara hastigast de oskyldiga offren i Husby och hittar istället förklaringar och ursäkter åt våldsverkarna. Men politiker får aldrig tolerera eller ursäkta våldet, eller använda det som en politisk megafon, skriver Arin Karapet (MUF).

SVT Debatt - 03 apr 14 kl. 06:00

Lyssna på Scheikekollektivets offer

HANS SCHEIKE OCH KVINNORNA Förutom offrens lidanden, är tragiken i den här historien att ingen i Scheikekollektivet visar någon ånger. Jag vill med min bok visa hur illa det har gått för barnen som utsattes för deras övergrepp. I min bok Tuktad till frihet visar jag hur sexuella övergrepp och misshandel av barn varit en del av Hans Scheikes kollektiv under slutet av 1970-talet, liksom under ”ridlägret” sommaren 1988.

SVT Debatt - 03 sep 19 kl. 09:17

”Polisen är i skriande behov av förändring”

”Jag hoppas att ljuset nu riktas mot den chefskader som under lång tid varit de som i praktiken styrt svensk polis. Hur kan dessa personer få fortsatt förtroende? De behöver bytas ut mot chefer med ett modernare ledarskap och en annan syn på kunskap och förebyggande arbete.

SVT Debatt - 26 jul 13 kl. 05:09

Äldre män drunknar när de inte vill lyssna på andra

DRUNKNINGAR Äldre män är kraftigt överrepresenterade i drunkningsstatistiken ? bara i juli är 18 av de 21 omkomna äldre män. Simkunnigheten är generellt lägre hos äldre, men det förklarar inte att nio av tio drunknade är män.

SVT Debatt - 23 maj 19 kl. 13:03

”Lyssna på Greta Thunberg: Makthavarna är nakna”

”Vi klarar inte att möta klimatförändringarna som en samling individer, det är storskaliga politiska initiativ som krävs, om energislag, skatteväxling och internationellt bistånd. Istället får vi signalpolitik”, skriver debattören..

SVT Debatt - 10 okt 13 kl. 15:54

Låt inte ekonomin styra över de äldres behov

ÄLDREOMSORG Många äldre nekas plats på servicehus, fast de inte längre vill bo hemma. I Stockholm avslås 40 procent av de äldres ansökningar, trots att platser finns. De styrande politikerna tycker att det är mer lönsamt att bygga om servicehus till andra boenden, skriver Torun Boucher inför kvällens Debatt i SVT1 kl 22.

SVT Debatt - 01 aug 19 kl. 09:10

”Våra vatten är i akut behov av avgiftning”

”SMHI varnade tidigare i somras för att 60 000 kvadratkilometer, ett område dubbelt så stort som hela Småland eller landet Belgien, av Östersjöns botten nu är helt syrefri. Läget är mycket allvarligt. För att avgifta våra vatten krävs det gemensamma lösningar på EU-nivå”, skriver debattören..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.