GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 12 August, 00:18

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 04:55

Ta ansvar för vården istället för att leta syndabockarPolitiker och tjänstemän kände till problemen inom vården långt innan pandemin..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ta ansvarför , vården, iställetför att , leta, syndabockar
SmålandsPosten - 17 apr 14 kl. 06:48

Dags att politiken tar ansvar för samhället

Sverige är och har länge vart ett bra land att leva och bo i.
Det finns massor med saker som vi kan vara stolta över, den svenska välfärden är en sådan sak. Men tyvärr är någonting på väg att gå sönder.

SVT Debatt - 16 jan 14 kl. 11:45

Sluta dumförklara män – döm dem istället

VÅLDTÄKT Män är inte korkade. De flesta förstår innebörden av sina handlingar, och vet när de har begått ett grovt brott. Så sluta dumförklara männen, och döm dem till våldtäkt när det är uppenbart att ett sådant brott skett, skriver Lorentz Tovatt (MP).

Cornucopia - 02 mar 20 kl. 18:16

Folkhälsomyndihgeten och Trafikverket stoppar direktflighter från Iran - får flyga andra vägar istället - UD avråder från resor till landet

Folkhälsomyndigheten och Trafikverket stoppar Iran Airs direktflighter från Iran, efter att man tappat förtroendet för Irans förmåga att stoppa smittspridningen av SARS-CoV-2 i landet. Svenska medborgare i Iran får istället flyga hem till Sverige genom att mellanlanda i andra länder, t ex flyghubbar som Doha. De som baktalat svenska myndigheter och krävt handling är väl tysta nu?

Kristianstadsbladet - 09 maj 14 kl. 06:40

Maffian satsar på mat istället för knark


EU:s system för säker mat, som jag var med om att utforma för snart 15 år sedan, ställer krav på absolut spårbarhet längs hela livsmedelskedjan. Detta visade sig vara mycket framgångsrikt under hästköttsskandalen häromåret.Men nu kommer larmrapporter om att matfusket, i kölvattnet av den ekonomiska depressionen, ökar i Europa.

Sydsvenskan - 21 jun 15 kl. 20:05

Lär av Danmark istället för att bara rynka på näsan.

Danska Landsorganisationen, LO, gick ut i våras, inför valet, och sa att den inte skulle stödja Socialdemokraterne i valkampanjen. Fram till mitten av 1990-talet hade danska LO och Socialdemokraterne tillsatt poster i varandras verkställande utskott. Frigörelsen mellan de båda arbetareorganisationerna var härmed definitiv.

Helsingborgs Dagblad - 21 jun 15 kl. 20:05

Lär av Danmark istället för att bara rynka på näsan.

Danska Landsorganisationen, LO, gick ut i våras, inför valet, och sa att den inte skulle stödja Socialdemokraterne i valkampanjen. Fram till mitten av 1990-talet hade danska LO och Socialdemokraterne tillsatt poster i varandras verkställande utskott. Frigörelsen mellan de båda arbetareorganisationerna var härmed definitiv.

Vimmerby Tidning - 06 apr 18 kl. 13:00

"Dra ner miljoner på staben istället för på hemtjänsten"

- Dyrare hemtjänst ? Tvärtom billigare, åtta procent billigare än rikssnittet. Det vore bättre att spara de här miljonerna på socialförvaltningens stab istället och tvärtom ge mer ansvar till verksamhetsansvariga och personalen..

GöteborgsPosten - 11 jul 20 kl. 04:55

Ta ansvar istället för att klaga

Gör något bra för vårt samhälle istället för att bara peka finger, skriver Ingrid som svar på signaturen Tokers insändare..

Alliansfritt Sverige - 20 maj 14 kl. 10:05

5 råd till dig som styr förlossningsvården

Det råder stor förlossningskris i Uppsala och Stockholm. Särskilt illa kommer det att vara under sommaren. Men eftersom barn som bekant föds, trots att alliansen har nedmonterat nedmonterar förlossningsvården kommer därför ett flertal gravida kvinnor i Uppsala att få ta sitt pick, pack och gravidmage och åka till ett "närliggande" (läs: flera mil) sjukhus.

YA - 08 apr 13 kl. 04:00

Slaget om välfärden

Foto: CHRISTINE OLSSON / SCANPIX
Socialdemokraternas fokus på vinster i välfärden är ett hot mot företagen och medborgarnas valfrihet.
På söndagen avslutades Social­demokraternas kongress efter fem dagars intensivt arbete för de 350 ombuden. Den övergripande känslan är att Stefan Löfven lyckats med det svåra konststycket att ena ett så brett parti.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.