Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 13 August, 19:29

Aftonbladet - 31 jul 20 kl. 14:08

Fem får fängelse – hanterade automatvapen▸ Det började med att en narkotikapåverkad man i 30-årsåldern avslöjades med en automatkarbin i sin väska..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Femfår , fängelse, hanterade, automatvapen
Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 14:07

Fem får fängelse – hanterade automatvapen

Det började med att en narkotikapåverkad man i 30-årsåldern avslöjades med en automatkarbin i sin väska. Nu döms sammanlagt fem män till fängelse för att ha hanterat vapnet. "Ärendet är en del av det långsiktiga arbetet mot skjutvapenvåldet och ett resu.

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 14:08

Fem får fängelse – hanterade automatvapen

Det började med att en narkotikapåverkad man i 30-årsåldern avslöjades med en automatkarbin i sin väska. Nu döms sammanlagt fem män till fängelse för att ha hanterat vapnet..

DN - 31 jul 20 kl. 14:28

Fem får fängelse – hanterade automatvapen

Det började med att en narkotikapåverkad man i 30-årsåldern avslöjades med en automatkarbin i sin väska..

Sydsvenskan - 31 jul 20 kl. 14:07

Fem får fängelse – hanterade automatvapen

Man i Stockholm avslöjades med en automatkarbin i sin väska..

Skånskan - 22 okt 19 kl. 08:30

17-åringen hanterade narkotika för miljonbelopp

STAFFANSTORP Den 17-åring från Staffanstorp som dömts för narkotikabrott och grovt vapenbrott, olaga hot och misshandel av sin 22-åriga flickvän hade en skuld efter sin förra dom.
Det uppgav han i rätten som skäl till att han fortsatt sälja narkotika.I förra veckan kom rättens beslut att döma paret till sluten ungdomsvård i två år för 17-åringen respektive fyra års fängelse för flickvännen.

Västerbottens Folkblad - 17 jun 16 kl. 14:21

Umeåbo dömd till sex års fängelse – sköt 20-åring i benet med automatvapen

Den 19-åringe Umeåbon som pekas ut som ledare får sex års fängelse för skjutningen med automatgevär på en parkeringsplats i Gävle i februari i år. Sammanlagt döms fem personer, skriver Arbetarbladet. Två män i 20-årsåldern, båda från Uppsala, blev beskjutna med ett automatvapen.

BT - 19 nov 14 kl. 14:55

Isländsk bankchef dömd till fängelse

Den före detta chefen för den kollapsade isländska banken Landsbanki, Sigurjon Arnason, har dömts till ett års fängelse för marknadsmanipulation inför den isländska bankkrisen 2008, rapporterar Financial Times. Tidigare har kollapsade Glitnirs chef, Larus Welding, och Kaupthing-cheferna Hreidar Mar Sigurdsson och Sigurdur Einarsson också dömts för liknande brott. Sigurdsson och Einarsson dömdes till fem respektive fem och ett halvt års fängelse.

Cornucopia - 09 nov 17 kl. 16:38

Förslag: Fyra års fängelse om du köper ett hyreskontrakt på lägenhet

I den ständiga kampen mot (inte för) en fungerande svensk bostadsmarknad, föreslås det nu att köp av förstahandskontrakt på hyreslägenheter, sk svart hyreskontrakt, ska beläggas med upp till fyra års fängelse. Det ska också bli förbjudet att byta lägenhet eller ta ut en högre hyra vid andrahandsuthyrning. Nej, det är inte första april.

Kristianstadsbladet - 17 apr 14 kl. 17:30

Fängelse för knarkgömma under hus


Vid ett tillslag mot en villa i nordvästra Skåne i maj förra året nosade en narkotikahund fram över 100 kilo amfetamin gömt i krypgrunden under huset. Det visade sig vara ett av de största amfetaminbeslag som någonsin gjorts i Sverige.Totalt fem personer åtalades.

BT - 17 apr 14 kl. 17:30

Fängelse för knarkgömma under hus

Vid ett tillslag mot en villa i nordvästra Skåne i maj förra året nosade en narkotikahund fram över 100 kilo amfetamin gömt i krypgrunden under huset. Det visade sig vara ett av de största amfetaminbeslag som någonsin gjorts i Sverige. Totalt fem personer åtalades.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.