Expressen > Nyheter

Sunday, 09 August, 04:38

Expressen - 31 jul 20 kl. 14:07

Tvåa nya dödsfall i VG-regionenTvå nya dödsfall i covid-19 har registrerats i Västra Götaland.Totalt har 838 personer dött i viruset i regionen.I Sverige har nu 5 742 personer fått sätta livet till..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
VG, Västra Götaland, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåanya , dödsfalli , VG-regionen
GT - 13 apr 20 kl. 14:03

Ytterligare ett dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Ytterligare ett dödsfall till följd av coronaviruset har konstaterats i Västra Götaland.Totalt finns nu 51 bekräftade dödsfall i regionen.Det senaste dygnet har totalt 20 nya dödsfall inträffat i landet, enligt Folkhälsomyndigheten..

Nerikes Allehanda - 19 maj 20 kl. 06:39

JUST NU: Så slår corona mot Örebro län – följ utvecklingen: ►Så många är bekräftat smittade i länet ►Så spritar du händerna – som ett proffs ► Två nya dödsfall i regionen

Effekterna av coronaviruset slår nu till på många olika sätt i Örebro län. Här följer du....

Expressen - 23 apr 20 kl. 14:03

JUST NU: 134 dödsfall i corona i VG-regionen

Ytterligare tre dödsfall i corona har registrerats i Västra Götaland det senaste dygnet.Totalt har nu 134 dödsfall till följd av viruset konstaterats i regionen..

Expressen - 26 jun 20 kl. 14:02

29 nya dödsfall i corona i regionen

Under fredagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Västra Götaland rapporterades 29 nya dödsfall.Sammanlagt har 742 personer dött till följd av corona i regionen..

GT - 29 jun 20 kl. 14:02

Tre nya dödsfall i corona i regionen

Under måndagseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Västra Götaland rapporterades tre nya dödsfall.Sammanlagt har 745 personer dött till följd av corona i regionen..

GT - 24 jul 20 kl. 14:02

Sex nya dödsfall i VG-regionen

Under fredagseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Västra Götalandsregionen rapporterades sex nya dödsfall.Totalt har 828 dött till följd av corona i regionen..

GT - 03 aug 20 kl. 14:01

Ett nytt dödsfall i VG-regionen – enda i Sverige

Under måndagseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Västra Götalandsregionen rapporterades ett nytt dödsfall – det enda i hela Sverige. Totalt har 839 dött till följd av corona i regionen..

Nyan - 02 jul 20 kl. 10:00

Få dödsfall på Åland i vår

Åland är en av de regioner i Europa som har haft minst antal dödsfall under våren. Regionen har även lägst antal dödsfall i Finland, -15 procent av det normala. Det visar statistik som Svenska Yle har tagit fram tillsammans med analysföretaget Newsworthy.

GT - 19 maj 20 kl. 14:03

Fem nya dödsfall i corona i VG-regionen

Fem nya dödsfall i coronaviruset har konstaterats i Västra Götaland det senaste dygnet.Totalt har 391 personer nu dött i smittan i regionen..

Expressen - 14 apr 20 kl. 14:03

Tre nya dödsfall i corona i Västra Götaland

Tre nya dödsfall till följd av coronaviruset har konstaterats i Västra Götaland sedan i går.Totalt har nu 54 personer dött i sviterna av viruset i regionen.Därutöver har åtta nya dödsfall i Jönköping och ett nytt dödsfall i Halland konstaterats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.