UNT > Lokalt

Thursday, 13 August, 04:40

UNT - 31 jul 20 kl. 14:12

Polisen om knivdåden: "Kan få ödesdigra konsekvenser"Den senaste veckan har det skett tre knivskärningar i Uppsala. Hittills är bara en person gripen, för ett av dåden. Nu berättar polisen hur de ser på händelserna..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenom , knivdådenKan , , ödesdigra, konsekvenser
YLE - 06 jun 17 kl. 16:23

Polisen om rattfylleri: Alla kan se sig själva i spegeln

Polisens resurser räcker inte till för att övervaka att ingen sätter sig onykter bakom ratten. Men också andra än polisen både kan och bör ingripa mot rattfylleri. Under den riksomfattande Trafiknykterhetsdagen 6-7 juni utför polisen tiotusentals blåstest på bilister runt om i landet.

Expressen - 11 mar 13 kl. 17:02

Polisen: Nätmobbning orsakade självmord

Den 13-åriga Kumlaflickan såg ingen annan utväg än att ta sitt liv framför tåget. Polisen misstänker nu att det var nätmobbningen som tvingade henne till det ödesdigra beslutet. ?

Nyheter 24 - 03 dec 13 kl. 15:54

Hon hjälpte Abbas tillbaka – efter den felaktiga utvisningenDetta har häntSe Abbas landa

Den 6 oktober 2010 utvisades Abbas Abbas Ofoghikouhy till Irak. Men han skulle aldrig dit. Gränspolisen tog fel land – och misstog Irak för Iran.

YLE - 26 sep 13 kl. 13:27

Polisen varnar för honungsfällor

Centralkriminalpolisen varnar finländska män för att hoppa på näterbjudanden om att komma till bland annat Afrika för att träffa lokala kvinnor. En finländsk man åkte nyligen till Dakar i Senegal där han genast hamnade i en brottslig nigeransk ligas garn. Den stal hans värdesaker, pengar och kreditkort och höll honom fången i tre veckor då han fick utstå hotelser och misshandel.

Kristianstadsbladet - 17 feb 14 kl. 16:28

Nytt system ger polisen ångest


En polis i Uppsala län får ångest av det nya rapporteringssystemet - så till den milda grad att han nu anmäler det, skriver unt.se.I en tillbudsrapport skriver polismannen: "Att jag dagligen tvingas av min arbetsgivare att använda ett system som så totalt dömts ut av sakkunniga är en sådan kränkning att jag upplever en frustration och stress som inte är rimlig att behöva utsättas för".

BT - 17 feb 14 kl. 16:29

Nytt system ger polisen ångest

En polis i Uppsala län får ångest av det nya rapporteringssystemet - så till den milda grad att han nu anmäler det, skriver unt.se. I en tillbudsrapport skriver polismannen: "Att jag dagligen tvingas av min arbetsgivare att använda ett system som så totalt dömts ut av sakkunniga är en sådan kränkning att jag upplever en frustration och stress som inte är rimlig att behöva utsättas för".

Skånskan - 23 dec 19 kl. 05:00

Stulna kalsonger och smink i häleributik

Malmö I minst två år pågick handeln i en illegal butik med stulet smink, rakartiklar och andra hudvårdsprodukter.
Inte förrän någon försökte göra inbrott i tjuvgodsbutiken upptäcktes den. Nu har en 43-årig man dömts till två års fängelse för grovt häleri.

BT - 10 jan 14 kl. 21:06

Förlorade armbrytning - fick örat avskuret

Självpåtagen rättvisa lämnade två berusade ryssar i den sibiriska Kemerovoregionen öronlösa efter en armbrytningstävling, Det uppger den lokala polisen. Männen hade gjort upp om att tävlingens förlorare skulle skära av sitt öra. Av oklar anledning gick tävlingen i två omgångar, där männen vann varsin.

BT - 22 okt 14 kl. 14:46

Samtal på bombdagen utreds inte

Var Sveriges hittills enda självmordsdåd ett beställningsjobb? Fanns det fler medhjälpare i utlandet? Flera frågor förblir obesvarade när utredningen läggs ner efter fyra år.

BT - 22 okt 14 kl. 17:51

Samtal på bombdagen utreds inte

Var Sveriges hittills enda självmordsdåd ett beställningsjobb? Fanns det fler medhjälpare i utlandet? Flera frågor förblir obesvarade när utredningen läggs ner efter fyra år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.