Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 04 August, 18:52

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 14:18

Beslut om luciafirande kan domstolsprövasKommunfullmäktige i Uddevalla beslutade i juni att ge gymnasieskolan ansvar att upprätthålla traditionen med luciatåg. Nu har lokalpolitikern Ann-Marie Viblom (MP) anmält beslutet till förvaltningsrätten med motiveringen att det strider mot skollagen, r.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Uddevalla, Ann-Marie Viblom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslutom , luciafirandekan , domstolsprövas
SmålandsPosten - 17 jun 13 kl. 06:50

Försäkringskassans beslut kan omprövas

Kommentar till Förespråkar försäkringskassan arbetslöshet? den 8 juni. Jag förstår att du känner dig bekymrad över den situation som du hamnat i och att det kan vara svårt att få en överblick över ett komplicerat regelverk, där vi gör vad vi kan för att lotsa dig som kund genom.

Aftonbladet - 31 jul 20 kl. 14:18

Beslut om luciafirande kan domstolsprövas

▸ Kommunfullmäktige i Uddevalla beslutade i juni att ge gymnasieskolan ansvar att upprätthålla traditionen med luciatåg..

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 14:18

Beslut om luciafirande kan domstolsprövas

Kommunfullmäktige i Uddevalla beslutade i juni att ge gymnasieskolan ansvar att upprätthålla traditionen med luciatåg. Nu har lokalpolitikern Ann-Marie Viblom (MP) anmält beslutet till förvaltningsrätten med motiveringen att det strider mot skollagen, rapporter.

Kristianstadsbladet - 30 jun 14 kl. 07:03

Beslut om markköp var lagligt

Beslutet om att Bromölla kommun skulle köpa en markbit i Norreskog för 1,2 miljoner kronor var lagligt. Det anser förvaltningsrätten som dock ger en vink om att priset kan varit väl högt.
17 juni tog kommunfullmäktige beslut om att köpa mark i Norreskog för 1,2 miljoner kronor.

Corren - 13 apr 17 kl. 20:09

Vill att Coop-beslut ska prövas i domstol

Kommunen gör fel när man inte kräver bostäder över Coop-butiken..

Hela Gotland - 05 apr 20 kl. 15:50

Nypelius kalk-beslut ska prövas i kammarrätten

Förvaltningsrätten tog inte upp ärendet..

Barometern - 10 aug 13 kl. 11:14

Beslut om hastighet gäller inte

De olika turerna om hastigheten på riksväg 25 vid Algutsboda fortsätter. Nu har Transportstyrelsen meddelat att länsstyrelsens senaste beslut om hastighetssänkning till 70 kilometer i timmen tills vidare inte ska gälla. Som vi tidigare berättat har Trafikverket överklagat länsstyrelsens beslut och begärt att beslutet ska upphävas.

Uppsalanyheter.se - 01 jul 16 kl. 03:36

Basketspelarens rätt till A-kassa prövas av domstol

Den tidigare spelaren i Uppsala Basket Stefan Grundberg fick avslag på sin ansökan om A-kassa mellan säsongerna. Nu tar Högsta förvaltningsdomstolen upp frågan till en vägledande prövning.Den tidigare spelaren i Uppsala Basket Stefan Grundberg fick avslag på sin ansökan om A-kassa mellan säsongerna.

Kristianstadsbladet - 12 apr 13 kl. 09:00

Ny skola på Näsby prövas

Planerna på en ny skola på Näsby blir allt fastare. Nu ska platsen för bygget prövas och i juni avsätter kommunen sannolikt mellan 250 och 300 miljoner kronor för ändamålet.
Flera förvaltningar inom kommunen har tittat närmare på var en ny skola kan placeras, och fastnat för ett område strax väster om Stridsvagnsvägen (se karta), en bit norr om högskoleområdet.

Skånskan - 23 mar 18 kl. 05:00

Kyrkorådet: Beslutet kommer inte att omprövas

HÖRBY Kyrkorådet har inga planer på att ompröva sitt beslut att inte hyra ut Hörby kyrka till blåsorkestern.
Det beskedet ger kyrkorådets vice ordförande Robert Stenbeck (S) och kyrkoherden Olof Sandström.Beslutet att avslå blås– orkesterns ansökan togs den 6 mars av kyrkorådet i Hörby församling.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.